fbpixel

Search icon
Search
Τα σχέδια στα μαγιό που επιλέγουν οι celebrities φέτος το καλοκαίρι
THE LOOK

Τα σχέδια στα μαγιό που επιλέγουν οι celebrities φέτος το καλοκαίρι

Ανακαλύψτε τα ultra stylish swimwear κομμάτια που συντροφεύουν τις λαμπερές προσωπικότητες φέτος στην παραλία


Διανύοντας την «καρδιά» του καλοκαιριού, οι αγαπημένες μας celebrities αναδεικνύουν τις πιο hot τάσεις της σεζόν στα μαγιό και τα beachwear κομμάτια, βάζοντάς μας στο απόλυτο mood για παραλία. Εάν ακόμα βρίσκεστε στην αναζήτηση του ιδανικού για εσάς design, μερικά από τα πιο επιδραστικά ονόματα της διεθνούς showbiz μάς παρουσιάζουν τις top επιλογές, οι οποίες αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα των διακοπών σας, ώστε να αναδειχθείτε σε απόλυτη fashionista on the beach.

Ανακαλύψτε παρακάτω τα πιο hot designs στα μαγιό μέσα από τα looks των celebrities & αντιγράψτε τα για τις πιο ενημερωμένες εμφανίσεις στην παραλία!

Neon colors

unnamed.jpg
Image source: @dualipa

Άλλη μια summer season που τα neon χρώματα βρίσκονται στο επίκεντρο! Οι πιο hot celebrities φαίνεται πως έχουν εντάξει αυτές τις τόσο fluo αποχρώσεις στην καλοκαιρινή συλλογή τους, προτρέποντας κι εσάς να βγείτε από την comfort zone σας και να στρέψετε όλα τα βλέμματα πάνω σας φέτος στην παραλία. Ιδανική χρωματική επιλογή που φαίνεται να κυριαρχεί, δεν είναι άλλη πέρα από το το φούξια, τόσο σε bikinis όσο και σε ολόσωμα κομμάτια.

Knitted

unnamed-1.jpg
Image source: @bellahadid

Φέτος, την τιμητική τους φαίνεται να έχουν τα knitted μαγιό, μιας και δεν είναι λίγες αυτές που τα επιλέγουν για τα beach looks τους. Συγκεκριμένα, τα βλέπουμε σε διάφορες εκδοχές -από colorful κομμάτια που κάνουν εκπληκτικό matching με αντίστοιχα παρεό, μέχρι neutrals και λευκές επιλογές που συνδυάζονται απίθανα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι πως δημιουργούν looks που αναδεικνύουν τη sexy πλευρά, με ένα πιο ρομαντικό twist που κάνει τη διαφορά.

Rainbow

unnamed-2.jpg
Image source: @chiaraferragni

Άλλη μια too hot τάση που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή on top είναι τα πολύχρωμα μαγιό, τα οποία έχουν τον τρόπο να δημιουργούν unique και fun σύνολα στην παραλία που μας εμπνέουν. Συνδυάζοντας έντονες ή και pastel αποχρώσεις, τα βλέπουμε να πρωταγωνιστούν, μιας και γίνονται οι number one επιλογή των celebrities που θέλουν να ξεχωρίζουν και να είναι πάντα trendy. 

Tie dye

z1.png


Φυσικά και από αυτήν εδώ τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει το tie dye -το print που έχει έρθει στον fashion world για να μείνει! Πρόκειται για ένα μοτίβο που μοιάζει αρκετά με το rainbow, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια πιο ψυχεδελική εκδοχή του. Τα τελευταία χρόνια, οι fashionistas το επιλέγουν με κλειστά τα μάτια, τόσο στα street style looks του όσο και στις εμφανίσεις τους στην παραλία. Bonus, ταιριάζει τέλεια με χρυσά κοσμήματα, ενώ αναδεικνύει υπέροχα το ηλιοκαμένο δέρμα.

Prints & logos

unnamed-3.jpg
Image source: @jlo

Ένα printed μαγιό είναι πάντα in fashion και αυτό το αποδεικνύουν ακόμα ένα καλοκαίρι οι αγαπημένες μας celebrities. Είτε επιλέξετε κάποια floral εκδοχή ή ένα animal μοτίβο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα αφήσετε το στίγμα σας, ενώ σε περίπτωση που είστε λάτρεις των πιο minimal λύσεων, τότε κάντε mix & match ένα patterned κομμάτι με κάποιο άλλο μονόχρωμο. Ακόμα, τα αποτυπωμένα logos στα μαγιό είναι εξίσου trendy, οπότε μην τα φοβηθείτε.

Shiny

unnamed-4.jpg
Image source: @kyliejenner

Κι επειδή η λάμψη πολλές φορές γίνεται συνώνυμο του καλοκαιριού, οι shiny επιφάνειες στα μαγιό πρωταγωνιστούν και αυτό το καλοκαίρι. Ειδικά εάν είστε μαυρισμένες, τότε αυτή η λύση που δε θα βγάζετε από πάνω σας! Κι αν αναζητάτε την ιδανική απόχρωση, τότε μπορείτε να κινηθείτε στο κλασικό και πάντα αγαπημένο χρυσό ή να πειραματιστείτε με κάποιο ροζ ή και φούξια.

Neutrals

img-7353.jpg
Image source: @kendalljenner

Παρατηρούμε πως φέτος πολλές fashionistas αλλά και celebrities να επιλέγουν σχέδια σε ουδέτερες αποχρώσεις. Πρόκειται για μια save και πάντα αγαπημένη επιλογή, την οποία μπορείτε να διαλέξετε στον τόνο που σας αρέσει και σας ταιριάζει. Μάλιστα, μπορεί να κάνει και υπέροχη αντίθεση με το μαυρισμένο σώμα σας. Για να δώσετε λίγο παραπάνω ένταση στην εικόνα σας προσθέστε ένα αξεσουάρ, όπως μια ζώνη ή κάντε layering με χρυσά chains στον λαιμό.

Black

img-7354.jpg
Image source: @styleheroine

And last but not least, το μαύρο αποτελεί την all time favorite επιλογή όσο κι αν οι τάσεις στα μαγιό συνεχώς αλλάζουν. Είτε επιλέξετε ολόσωμο είτε bikini, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας εξασφαλίσει ένα ultra chic look, το οποίο θα σας συντροφεύσει στην παραλία και -γιατί όχι- στις εμφανίσεις σας στην πόλη, με τα κατάλληλα κομμάτια. Για extra χρώμα και διάσταση, προσθέστε ένα εντυπωσιακό παρεό και κοσμήματα που θα αναβαθμίσουν όλο το look σας.