fbpixel

Search icon
Search
Tα σημαντικότερα highlights από τον χώρο της μουσικής για το 2021
PEOPLE & MOMENTS

Tα σημαντικότερα highlights από τον χώρο της μουσικής για το 2021

Οι στιγμές και οι επιτυχία των stars που βρέθηκαν στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της χρονιάς που φεύγει


Στο «κατώφλι» μιας νέας χρονιάς, αναπολούμε όλες τις στιγμές που ξεχώρισαν σε κάθε πτυχή του lifestyle, μεταξύ αυτών και η βιομηχανία της μουσικής. Πολλοί super stars κατάφεραν να αγγίξουν για άλλη μια χρονιά την κορυφή, ενώ δεν ήταν λίγα τα ανερχόμενα ταλέντα που ήδη έχουν υποσχεθεί πολλά στον χώρα και σίγουρα πρόκειται να μας απασχολήσουν στο μέλλον. Δυνατές συγκινήσεις, δυναμικά comebacks, icons που συζητήθηκαν όσο ποτέ, βραβεύσεις κι ένας «ανοιχτός» δρόμος προς την επιτυχία και τη δόξα.

Ας κάνουμε ένα flashback στα μουσικά highlights της χρονιάς που φεύγει!

Η συγκλονιστική ερμηνεία της Lady Gaga στην ορκωμοσία του Joe Biden

daafc20cf1c74c42aa82e7500fdd3620.png

Το 2021 ξεκίνησε με μια καινούρια αρχή για την Αμερική, μιας και ο Joe Biden κηρύχθηκε ο νέος πρόεδρος. Στην επιβλητική ορκωμοσία του, η συγκίνησε αποτυπωνόταν στο βλέμμα όλων, παρά το γεγονός πως οι παρευρισκόμενοι ήταν λίγοι λόγω της κατάστασης. Από εκείνη την ημέρα, κανείς μας δεν μπορεί να ξεχάσει τη συγκλονιστική ερμηνεία της Lady Gaga, η οποία τραγούδησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τον εθνικό ύμνο της χώρας, "The Star Spangled Banner". Ίσως πρόκειται για την πιο «αληθινή» στιγμή της star, που για μήνες εξέφραζε την υποστήριξή της στον νέο πρόεδρο με κάθε πιθανό τρόπο.

Ο τίτλος του απόλυτου icon στον Harry Styles

harry-styles-1600794551705-v2-4x3.jpg

Ο Harry Styles συνδεθεί άρρηκτα με το unique στιλ του, ενώ θεωρείται fashion icon. Το 2021 ήταν σίγουρα η χρονιά του, καθώς σημείωσε μουσικές επιτυχίες αλλά και ίδρυσε το δικό του beauty brand. Ένας star που μέσα από τις απόψεις και την εμφάνισή του επαναπροσδιορίζει την έννοια του ανδρισμού, θέτοντας στο επίκεντρο νέα πρόσωπα και αποδεικνύοντας περίτρανα πως τα ρούχα και τα αξεσουάρ δεν έχουν φύλο και απολύτως καμία σημασία για το τι πραγματικά είναι ο άλλος.

Η "low profile" επιτυχία της Taylor Swift

3f95de98585b938fc07b0dd025de5ffe9895a836-1800x1192.jpg

Σχεδόν κάθε χρόνο, η Taylor Swift φιγουράρει στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες stars. Μπορεί φέτος να μην κυκλοφόρησε κάτι καινούριο, αλλά δημοσίευσε τις δικές της versions δύο παλιών άλμπουμ της, του "Fearless" του 2008 και του "Red" του 2012. To 2021, μάλιστα, η Taylor Swift έγινε η πρώτη που κερδίζει το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς τρίτη φορά στην ιστορία των Grammys. Φέτος, το κέρδισε για το "Folklore".

Η Beyoncé έγραψε ιστορία στα φετινά Grammy Awards

lipsis-fsphi.jpg

Η «δύναμη» της Beyoncé παραμένει on top για πάντα! Φέτος, έγραψε για άλλη μια φορά ιστορία, καθώς έγινε η τραγουδίστρια με τα περισσότερα βραβεία στον θεσμό. Συγκεκριμένα, η pop star μετά τη φετινή βράβευσή της (σε τέσσερις μάλιστα κατηγορίες) καταφέρνει και διαθέτει 28 awards στο σύνολο της καριέρας της. Μάλιστα, η ίδια και ο Jay-Z έγιναν οι ambassadors του οίκου Tiffany & Co., ενθουσιάζοντας τους fashion lovers.

Το μεγάλο comeback της Adele

adele-new-song-easy-on-me-nme.jpg

Εάν το 2021 είχε το πρόσωπο μιας star, τότε αυτή θα ήταν σίγουρα η Adele! Έξι χρόνια μετά από ένα διάλειμμα επέστρεψε δυναμικά στη βιομηχανία της μουσικής, με τους πάντες να μιλούν για εκείνη, τον «νέο» εαυτό της και την επιτυχία που γνωρίζει το άλμπουμ της με τίτλο «30». Η ίδια δε σταματά να μας εκπλήσσει, κάνοντας αλματώδη βήματα προς την επιτυχία και αποδεικνύοντας πόσο αισθητή ήταν η απουσία της από τον χώρο του θεάματος και πιο συγκεκριμένα της μουσικής.

Η απελευθέρωση της Britney Spears

britney-spears-2.jpg

Το 2021 ανήκει ξεκάθαρα στην Britney Spears, που έπειτα από 18 χρόνια είναι και πάλι ελεύθερη! Όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο, μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ "Framing Britney Spears", που έκανε ευρέως γνωστή την κατάσταση επιτροπείας που βίωνε η 39χρονη και την έθετε υπό τον έλεγχο του πατέρα της ολοκληρωτικά. Το κίνημα #FreeBritney έκανε τον γύρο του κόσμου, ενώ πρόσφατα μάθαμε πως η αγαπημένη star είναι πάλι ελεύθερη να ζήσει την καθημερινότητα που από πάντα ονειρευόταν, δίχως περιορισμούς και τον έλεγχο κανενός.

Η ανάδειξη του Lil Nas X

lil-nas-x-met-gala.jpg

Ο Lil Nas X είχε σίγουρα μια πολύ δημιουργική χρονιά, θέτοντας ψηλά τον πήχη και για τις επόμενες που έρχονται. Ο εκκεντρικός τραγουδιστής μετρά τη μία επιτυχία μετά την άλλη, κυκλοφορώντας άλμπουμ που όλοι μας έχουμε συνεχώς στο repeat. Μάλιστα, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να διεκδικήσει φανατικό κοινό χάρη στο ξεχωριστό στιλ του, που έχει τον τον τρόπο να μας εμπνέει και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως του ταιριάζει απόλυτα. Το νέο του άλμπουμ "Montero" έχει αγαπηθεί τόσο από τον κόσμο όσα και από τα radio charts, ενώ οι αναφορές του στα Θεία μάς θυμίζει τη Madonna στα '80s.