fbpixel

Search icon
Search
Tα shoe trends της μεταβατικής περιόδου και πώς να τα φορέσετε
THE LOOK

Tα shoe trends της μεταβατικής περιόδου και πώς να τα φορέσετε

Απογειώστε την εικόνα σας με hot επιλογές σε παπούτσια


Τα υποδήματα είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για ένα ολοκληρωμένο και μοντέρνο σύνολο. Όσο περνάει ο καιρός παρατηρούμε ότι περισσότερες fashion lovers δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα σχέδια τους και μάλιστα τα χρησιμοποιούν ως τα κομμάτια που θα απογειώσουν την εμφάνισή τους. Αυτή η μεταβατική περίοδος από το χειμώνα προς την άνοιξη με πολλές και διαφορετικές καιρικές συνθήκες καθημερινά αλλά και μέσα στη διάρκεια της ίδιας μέρας ίσως μας δυσκολεύουν για την επιλογή των υποδημάτων.

Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε ποια είναι τα κατάλληλα shoe designs για all day long looks αλλά και πως να τα συνδυάσετε!

Chunky sole boots

shoes-5.jpg
Style du monde

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σχέδια της φετινής σεζόν. Όπως όλα δείχνουν τα μποτάκια με την έντονη σόλα ήρθαν για να μείνουν και δε θα τα αποχωριστούμε τόσο εύκολα. Ιδανικά για αυτήν την περίοδο αλλά και για τους πρώτους μήνες της άνοιξης, διότι συνδυάζουν το στιλ με τη ζεστασιά. Με ότι κι αν επιλέξετε να τα φορέσετε το αποτέλεσμα θα είναι άκρως stylish. Για καθημερινά και άνετα σύνολα, συνδυάστε τα με το τζιν παντελόνι σας αλλά και με slouchy pants.

Knee high boots

shoes-2.jpg
Image source: @whowhatwear

Τι μπότες μπορούμε να τις επιλέγουμε για λίγο καιρό ακόμα. Παρόλα αυτά έχουν τη δυνατότητα να μας χαρίσουν ακόμα μερικές φανταστικές εμφανίσεις. Για το μικρό χρονικό διάστημα που τους απομένει λοιπόν, οι μπότες μέχρι το γόνατο δεν πρέπει να λείπουν από τις επιλογές μας. Άκρως fashionable συνδυασμός είναι μαζί με midi skirt κι ένα πουλόβερ για casual chic outfits. Ταιριάζουν τέλεια και με πλεκτά φορέματα, τα οποία θεωρούνται must για την περίοδο που διανύουμε.

Loafers

shoes-4.jpg
Image source: @elle

Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει fashion lover που να μην έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της αυτό το στιλ. Τα loafers έχουν μπει πολύ δυναμικά στη ζωή μας τις τελευταίες σεζόν κι όσο περνάει ο καιρός η παρουσία τους γίνεται όλο και πιο έντονη. Μάλιστα για την άνοιξη είναι must τα chunky loafers για πιο update εμφανίσεις. Αν είστε υποστηρικτές του loungewear style τότε θα γίνουν η πρώτη επιλογή σας, καθώς μπορείτε να απογειώσετε την εικόνα σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα ζευγάρι φόρμες ή κολάν και κάλτσες για περισσότερο layering ενώ ταιριάζουν καταπληκτικά με wide leg jeans. Ολοκληρώστε με την καμπαρντίνα σας. Είμαστε σίγουρες ότι δε θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε.

Sneakers

shoes-3.jpg

Όταν αναφερόμαστε σε τάσεις ή σε must-have designs δε γίνεται να μη μιλήσουμε για τα αθλητικά υποδήματα. Είναι παντού στην κυριολεξία. Το γεγονός ότι ταιριάζουν με όλα και μπορούμε να τα φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι γνωστό. Αυτό που έχουμε να σας προτείνουμε είναι να επενδύσετε σε πολύχρωμα σχέδια για να «φέρετε την άνοιξη» πιο γρήγορα στην καθημερινότητά σας αλλά και να γεμίσετε την εμφάνισή σας με αισιοδοξία και φωτεινότητα.

High heels

shoes-1-1.jpg
Image source: @thezoereport

Γνωρίζουμε ότι πολλές από εσάς δεν επιλέγετε ψηλοτάκουνα υποδήματα και κυρίως τη συγκεκριμένη περίοδο. Παρόλα αυτά αξίζει να τους δώσετε μία ευκαιρία καθώς οι τρόποι που μπορούμε πλέον να εντάξουμε στην εμφάνισή μας τα high heels ποικίλουν. Αν το επιθυμείτε μπορείτε να διατηρήσετε τη casual αισθητική σας, προσθέτοντας απλά ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Έχετε τη δυνατότητα να τα ταιριάξετε ακόμα και με τα κολάν σας ή τις tracksuit.

Η μόδα είναι γεμάτη εκπλήξεις και οι πειραματισμοί είναι «κομμάτι» της. Μη διστάζετε να βγείτε από την comfort zone σας και να κάνετε update στο προσωπικό σας στιλ. Θα ανακαλύψετε υπέροχα πράγματα που ούτε καν το φανταζόσασταν!