fbpixel

Search icon
Search
5+1 τρόποι για να φορέσετε τα φορέματά σας τις ημέρες με περισσότερο κρύο
STYLING TIPS

5+1 τρόποι για να φορέσετε τα φορέματά σας τις ημέρες με περισσότερο κρύο

Συνδυάστε το στιλ με τη ζεστασιά και δημιουργήστε ένα μοναδικό αποτέλεσμα


Οι ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες απαιτούν λίγο περισσότερη προσοχή στα κομμάτια που θα επιλέξουμε να ολοκληρώνουν τα σύνολα μας. Εκτός από το στιλ θα πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και στη ζεστασιά, ταιριάζοντας items που θα πληρούν και τις δύο προϋποθέσεις και θα μας χαρίζουν μοναδικό αποτέλεσμα.

Ένα από τα σχέδια λοιπόν που αποτελούν μία πολύ συχνή μας επιλογή είναι τα φορέματα. Ιδανικά για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις αλλά και πολύ ευέλικτα. Αν αναρωτιέστε πως θα τα φορέσετε τις ημέρες με πιο χαμηλές θερμοκρασίες εμείς σας έχουμε τη λύση.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε 5+1 τρόπους για συνδυάσετε το στιλ και τη ζεστασιά χωρίς να αποχωριστείτε ένα από τα πιο fashionable items!

Roll neck

e46d2cd1b80d673e6d2a0a2befb0eafa.jpg

Το ζιβάγκο είναι ίσως ένα από τα πιο πρακτικά κομμάτια της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας. Έχουμε τη δυνατότητα να το επιλέξουμε μεμονωμένα αλλά είναι ικανό να μας «οδηγήσει» σε μοναδικούς συνδυασμούς. Όποια κατηγορία κι αν ακολουθήσετε το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίσταση, το ταίριασμα μαζί μ’ ένα φόρεμα θα προσφέρει απλόχερα ένα trendy σύνολο και παράλληλα θα διατηρήσει το σώμα μας στην κατάλληλη θερμοκρασία. Ολοκληρώστε μ’ ένα ζευγάρι knee high boots κι ένα ζεστό παλτό και είστε έτοιμες!

Leather

dress-winter-6.jpg

Εκτός από τους συνδυασμούς, τις κρύες ημέρες του χειμώνα θα πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και στα υφάσματα που διαλέγουμε. Ένα από τα πιο κατάλληλα είναι το δέρμα. Είναι ζεστό και δεν αφήνει το κρύο να εισχωρήσει. Για καλή μας τύχη τα leather dresses είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που διανύουμε. Η επιλογή του όπως καταλάβατε γι΄ αυτές τις ημέρες είναι μονόδρομος.

Knit

dress-winter-3.jpg

Παραμένοντας στην ίδια φιλοσοφία, των υφασμάτων, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στα πλεκτά φορέματα, τα οποία μας έχουν απασχολήσει πολύ τους τελευταίους μήνες. Βασικό κομμάτι όλων των συλλογών για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 των διάσημων σχεδιαστών. Plus, έχει παρουσιαστεί με πολλούς και μοντέρνους τρόπους απ΄όλες τις fashionistas. Και μόνο αυτή η προσθήκη θα κάνει τη διαφορά. Επιλέξτε μία έντονη απόχρωση για να δημιουργήσετε αντίθεση με τις μουντές ημέρες κι αν επιθυμείτε περισσότερη ζεστασιά προσθέστε ένα statement accessory, όπως ένα μακρύ κασκόλ.

Blazer

dress-winter-4.jpg

Ακόμα μία fashionable και εύκολη προσπάθεια για layering είναι να συνδυάσετε το φόρεμα μας μ’ ένα blazer. Έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε ένα update look που θα μαγνητίσει τα βλέμματα, βασισμένο στις oversized γραμμές και στους όγκους. Επιλέξτε ένα μακρύ φόρεμα που θα καλύπτει όλη τη σιλουέτα σας και αρκετά ογκώδες. Στη συνέχεια προσθέστε ένα σακάκι σε φαρδιά γραμμή ακόμα και του συντρόφου σας. Μπορείτε να το κλείσετε με μία ζώνη στη μέση, τονίζοντας της σιλουέτα σας αλλά και να το αφήσετε ανοιχτό για το απόλυτο oversized outfit που πολλές γυναίκες θα θέλουν να μιμηθούν.

Cardigan

dress-winter-1.jpg

Αν δεν είστε fun των blazers μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ακόμα ένα μεγάλο trend που δε μπορούμε να το αποχωριστούμε, τα cardigans. Μάλιστα, σας δίνουν τη δυνατότητα να φορέσετε και λίγο πιο καλοκαιρινά φορέματα, αφού θα σας προσφέρουν την απαιτούμενη θερμοκρασία. Προτιμήστε ένα floral dress και «παντρέψτε» το με ζεστό caridigan και chunky sole boots για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Jumper

dress-winter-2.jpg

Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να μην αποχωριστείτε τα φορέματα σας ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα είναι να προσθέσετε από πάνω ένα πουλόβερ. Μάλιστα σε περίπτωση που το φόρεμα σας είναι μονόχρωμο όπως μπεζ ή μαύρο, μη διστάσετε να προτιμήσετε ένα bold colour jumper για να χαρίσετε περισσότερη «ένταση» στην εικόνα σας. Όσον αφορά τα υποδήματα, μπορείτε να κάνετε περισσότερο layering συνδυάζοντας τα ankle boots μ' ένα ζευγάρι it socks.