fbpixel

Search icon
Search
Tα σανδάλια που θα κάνουν τη διαφορά στη βαλίτσα των διακοπών σας
THE LOOK

Tα σανδάλια που θα κάνουν τη διαφορά στη βαλίτσα των διακοπών σας

Τα it shoes, τα οποία θα σας χαρίσουν απόλυτη άνεση σε συνδυασμό με ακαταμάχητο στιλ


Όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, τις περισσότερες φορές ξεκινάμε από τα βασικά κομμάτια, τα οποία είναι οι μπλούζες, τα παντελόνια ή τα φορέματα και αφήνουμε για το τέλος την επιλογή των υποδημάτων. Τα παπούτσια «παίζουν» πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στο κομμάτι του στιλ όσο και στο κομμάτι της άνεσης. Αυτός, λοιπόν, ο τρόπος «στησίματος» των looks μπορεί να μην έχει το αποτέλεσμα που θέλουμε, καθώς τα shoe style που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας να μην ταιριάζουν με το είδος που έχουμε διαλέξει να παρουσιάσουμε. 

Γι' αυτόν τον λόγο ήρθε η στιγμή να αντιληφθούμε ότι τα υποδήματα έχουν εξίσου σημαντική θέση με όλα τα υπόλοιπα items. Δεν είναι λίγοι οι ειδικοί που συμβουλεύουν να «χτίζουμε» μία εμφάνιση «πάνω» στα παπούτσια μας. Οι fashionistas από τη δική τους πλευρά επιλέγουν όλο και πιο συχνά basic outfits, τα οποία απογειώνουν μ’ ένα ζευγάρι it shoes. Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για να πειραματιστείτε με τα υποδήματα, διότι τα σχέδια ποικίλλουν και τα βασικά κομμάτια είναι πιο απλά, οπότε τα stylish shoes έχουν όλο το περιθώριο να λάμψουν.Οι ημέρες των διακοπών πλησιάζουν κι έχει έρθει η στιγμή να οργανώσετε τη βαλίτσα σας και να επιλέξετε τα σανδάλια που θα πάρετε μαζί σας. Τα κύρια στοιχεία που θέλετε να συνδυάζουν είναι η άνεση και το στιλ, χωρίς να κάνουν πολλή «φασαρία». 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα σχέδια για όλα τα γούστα που δεν πρέπει να λείπουν από τις διακοπές σας!

Flip flops

flip-flops-1.jpg
Image source: @karodall

Το πρώτο κομμάτι που πρέπει να προσθέσετε στη βαλίτσα των διακοπών σας είναι ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Τα έντονα χρώματα όπως το μοβ, το κίτρινο ή το πορτοκαλί ταιριάζουν υπέροχα στις «φωτεινές» μέρες που θα ακολουθήσουν. Μπορείτε πραγματικά να τις φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ, με τους πιο cool ή και τους πιο formal συνδυασμούς. Έχουν τη μαγική ικανότητα να παίρνουν τον χαρακτήρα που εσείς θέλετε να τους δώσετε και να χαρίζουν υπέροχο στιλ στις εμφανίσεις σας.

Rope sandals

rope.jpg
Image source: @laura_eguizabal

Τα σανδάλια, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την αρχαία Ρώμη, έχουν κάνει πολύ έντονη την παρουσία τους τον τελευταίο καιρό στο Instagram από τις αγαπημένες μας fashion lovers. Το συγκεκριμένο σχέδιο το είδαμε να πρωταγωνιστεί στη spring/summer collection 2020 του οίκου Valentino αλλά και του JW Anderson. Είναι μία ευκαιρία να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να κάνετε τη διαφορά. Θα τα συναντήσετε κυρίως σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μπεζ και το μαύρο, γεγονός που τους χαρίζει ευελιξία κι ευκολία στους συνδυασμούς. Προτιμήστε να τα φορέσετε μ’ ένα μακρύ αέρινο φόρεμα, raffia bag και straw hat για τις πρωινές σας βόλτες στα σοκάκια των νησιών.

Flatforms flip flops

flatforms.jpg
Image source: @sofiamcoelho

Στην ίδια φιλοσοφία με τις flat flip flops, βρίσκονται και αυτές με τη λίγο πιο ψηλή σόλα. Οι extra πόντοι στο ύψος θα χαρίσουν κι επιπλέον στιλ στην εμφάνισή σας καθώς θα σας δώσουν τη δυνατότητα για να πετύχετε τα απόλυτα casual chic outfits. Με ό,τι κι αν διαλέξετε να τις φορέσετε, ταιριάζουν απόλυτα. Συνδυάστε τις σαγιονάρες σας μαζί με ένα Bermuda shorts ή μία μεταξωτή midi skirt και δημιουργήστε ένα από τα πιο hot looks του καλοκαιριού.

Strappy sandals

strappy.jpg
Image source: @weworewhat

Εάν επιθυμείτε τα σύνολά σας να έχουν μία sophisticated πινελιά ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, τότε δεν μπορείτε να μην πάρετε μαζί σας ένα ζευγάρι από flat strappy sandals. Η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουν πολύ στις πρωινές χαλαρές σας βόλτες, οπότε καλό θα ήταν να τα προτιμήσετε για τις βραδινές σας εξόδους. Συνδυάστε τα μ’ ένα μαύρο slip dress και χρυσά αξεσουάρ και είστε έτοιμη.

Sporty

details-dR0ge.jpg
Image source: @heartzeena

Τα σανδάλια σ’ αυτό το σχέδιο δεν είναι μία από τις τελευταίες τάσεις, αλλά η αγάπη των influencers οδηγεί συνεχώς στην εμφάνιση νέων σχεδίων και στην παραμονή τους στις πρώτες θέσεις της λίστας των επιλογών μας. Αποτελούν ένα από τα αγαπημένα μας trends για το φετινό καλοκαίρι, διότι μας έχει κερδίσει η ευελιξία τους και το στιλ που προσθέτουν ακόμα και στο πιο απλό outfit. Για να χαρίσετε χρώμα στα σύνολά σας, προτιμήστε αυτά με τις χρωματιστές λεπτομέρειες ή τις animal print εκδοχές τους.

Chunky sandals

chunky.jpg
Image source: @lindatol_

Για εσάς που θέλετε να ακολουθείτε πιστά τους κανόνες του street style δεν μπορείτε να παραλείψετε τα chunky sandals. Διαλέξτε λοιπόν το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο και ταιριάζει στο προσωπικό σας στιλ και προσθέστε το στη travel bag σας. Εμείς σας προτείνουμε να κινηθείτε σε λευκούς τόνους για να ταιριάζουν περισσότερο με την περίσταση.