fbpixel

Search icon
Search
Τα προϊόντα που αλλάζουν ολοκληρωτικά το beauty ritual και προσφέρουν μια πολυτελή εμπειρία πέντε αισθήσεων
MAGAZINE

Τα προϊόντα που αλλάζουν ολοκληρωτικά το beauty ritual και προσφέρουν μια πολυτελή εμπειρία πέντε αισθήσεων

Η Founder και Managing Director της Crocus Collector, Αγγελική Φιλίππου, συστήνει τα προϊόντα με κύριο δραστικό συστατικό τον πολύτιμο Κρόκο σε συνδυασμό με πρωτοπόρα βιοτεχνολογικά δραστικά, οργανικά φυσικά συστατικά και φυτικά βλαστοκύτταρα


Με προηγμένη τεχνολογία και ταυτόχρονα φυσική κατεύθυνση, με σεβασμό στο περιβάλλον και στον χρήστη αλλά και πολυτέλεια που προσεγγίζει τις απαιτητικές ανάγκες περιποίησης του δέρματος, τα Crocus Collector αναγεννούν τον μύθο του μπλε κροκοσυλλέκτη πιθήκου και κερδίζουν βραβεία για την καινοτομία, το design και το sustainability.

Πώς προέκυψε η ιδέα για τη δημιουργία της Crocus Collector;

Η ιδέα γεννήθηκε το 2014, όταν μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να χρησιμοποιώ προϊόντα φυσικά αλλά ταυτόχρονα πολυτελή, με προηγμένα δραστικά συστατικά, ασφαλή και αποτελεσματικά και η ρουτίνα μου να περιλαμβάνει ελάχιστα βήματα. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι υπήρχε ένα κενό στην αγορά. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 2018, ύστερα από εκτενή έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη, το όραμα έγινε πραγματικότητα και τα Crocus Collector κυκλοφόρησαν ως ένα πρωτοποριακό skincare brand.

angeliki-portrait-Bvb0V.png
Αγγελική Φιλίππου


Π
οια είναι η φιλοσοφία πίσω από τα προϊόντα σας;

Μέσα από 4 βασικά προϊόντα, στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένη, αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας και ταυτόχρονα αυτοφροντίδα, δημιουργώντας μια πολυτελή εμπειρία 5 αισθήσεων που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε πολύτιμο χρόνο αφιερωμένο στον εαυτό μας.

Μιλήστε μας για τις καινοτομίες που έχετε αναπτύξει τελευταία.

Η καινοτομία της σειράς είναι το σύμπλεγμα Crocus Complex™, που συνδυάζει τα πολύτιμα ενεργά συστατικά του Οργανικού Κρόκου με βιοτεχνολογικές δραστικές ουσίες, προηγμένων τύπων υαλουρονικά οξέα, φυτικά βλαστοκύτταρα και οργανικά έλαια. Η σειρά αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα πρόληψης και αντιμετώπισης των σημείων γήρανσης με όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα.

The Products

Η 24ωρη κρέμα προσώπου

crocus-collector-cream-02.png

Crocus Collector Cream - Face & Neck: Με αποτελεσματική σύνθεση, αφήνοντας μια αίσθηση lifting στο δέρμα, προσφέρει θρέψη, λάμψη και ζωτικότητα, ακόμα και από τις πρώτες μέρες εφαρμογής. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με τις ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του Crocus Complex™, και αντιμετωπίζει όλους τους παράγοντες γήρανσης της επιδερμίδας, καθιστώντας την ιδανική για χρήση σε 24ωρη βάση.

Το Serum ματιών

crocus-eyecomplex-02.png

Crocus Collector Eye Compex: ένα σέρουμ ελαφριάς υφής που τα δραστικά συστατικά που περιέχει μειώνουντην εμφάνιση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος γύρω από τα μάτια, συμβάλλουν στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, προσφέρουν θρέψη και αναζωογόνηση και προστατεύουν από τη φωτογήρανση, τη UV ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες.

crocus-collector.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024