fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο stylish & cool φθινοπωρινά outfits της Alexa Chung που πρέπει να δοκιμάσετε asap
THE LOOK

Τα πιο stylish & cool φθινοπωρινά outfits της Alexa Chung που πρέπει να δοκιμάσετε asap

Καθημερινά κι εύκολα κομμάτια για τις πιο μοντέρνες εμφανίσεις


Είτε είστε fans είτε όχι, πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι η Alexa Chung αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons της εποχής μας. Εδώ και 13 χρόνια, πριν ακόμα τα social media και το Instagram αποκτήσουν τη θέση που έχουν τώρα στην καθημερινότητά μας, η 35χρονη πλέον Βρετανή καλλιτέχνιδα -δεν έχει μόνο μία ιδιότητα αφού είναι συγγραφέας, σχεδιάστρια, μοντέλο και παρουσιάστρια- εντυπωσιάζει με την προσωπικότητα και το στιλ της. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών έχει «κερδίσει» πολλές πρωτιές. Μούσα του γαλλικού οίκου Chanel, it girl, κορίτσι των fashion weeks και καταξιωμένη σχεδιάστρια.

Κι ενώ ο κόσμος και η μόδα αλλάζει, η Chung έχει μείνει πιστή στο στιλ που «υπηρετεί» εδώ και καιρό. Παρουσιάζει συνεχώς νικηφόρα σύνολα, βασισμένα σε ανερχόμενα ονόματα στον χώρο της μόδας. Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στο παρελθόν και κοιτάζοντας τα looks που έχει παρουσιάσει, πραγματικά μοιάζουν πολύ σύγχρονα και μοντέρνα και σίγουρα μπορούν να σταθούν και τώρα.

Από τα statement outwears μέχρι το υπέροχο tailoring, παρακάτω σας παρουσιάζουμε 5 από τα πιο fashionable looks που μας έχει χαρίσει αυτό το «αστέρι». Συνεχίστε να διαβάζετε, ανακαλύψτε το αγαπημένο σας και δοκιμάστε το!

Beige suit

alexa-chung-1.jpg

Η Alexa Chung γνωρίζει πολύ καλά το tailoring που της ταιριάζει και συνεχίζει να μας το αποδεικνύει σε κάθε εμφάνισή της. Πιο συγκεκριμένα, το beige suit που επέλεξε να φορέσει κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας τον Φεβρουάριο του 2019, δείχνει την ικανότητα που έχει να χειρίζεται και να παρουσιάζει αξιοζήλευτα σύνολα ακόμα και με τα πιο απλά κομμάτια. Αυτό όμως που απογείωσε το outfit της ήταν τα chunky sandals που προσέθεσε. Τόσο casual και παράλληλα τόσο chic. Μη διστάσετε και προσπαθήστε κι εσείς να το πετύχετε.

Οutwear

alexa-chung-2.jpg

Αυτό το Acne outwear είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που δε θα θεωρηθεί ποτέ out of fashion. Η Chung το έχει επιλέξει πολλές φορές και το έχει συνδυάσει με ποικίλους τόπους ανάλογα με την περίσταση. Συνεχίζοντας να υποστηρίζει το cool style, εμείς ξεχωρίσαμε τον συνδυασμό με το dark blue jeans μαζί με γαλάζιο πουλόβερ και μαύρες μπότες για μία πρωινή βόλτα. Πρόκειται για ένα outfit, το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί πολύ εύκολα και να χαρίσει στιλ σε κάθε γυναίκα που θα το επιλέξει. Άνεση, πρακτικότητα και μοντέρνα πινελιά μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

Total white

alexa-chung-3.jpg

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα, το λευκό ανήκει πλέον σε όλες τις εποχές. Και μάλιστα στις πιο κρύες, όπως το φθινόπωρο και το χειμώνα ίσως και να ταιριάζει περισσότερο. Με γνώμονα αυτήν την άποψη δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σ’ αυτό το total white looks της Chunk. H λευκή ολόσωμη φόρμα μαζί με το white button up shirt και τις Birkenstock’s, το οποίο παρουσιάστηκε πριν από 6 χρόνια, ήταν μία ωδή στην απλότητα, στο στιλ και στον μινιμαλισμό και που μπορεί να στηριχθεί άψογα στο τώρα. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε τα σανδάλια με αθλητικά παπούτσια, mules ή loafers.

Trench coat

alexa-chung-5.jpg

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται ένα σύνολο για μαγνητίσει τα βλέμματα είναι ένα hero item. H καταπληκτική Simone Rocha καμπαρντίνα που είχε διαλέξει η Alexa Chung, δεν είχε ανάγκη τίποτα παραπάνω από ένα denim pant και white sneakers για να λάμψει. Επενδύστε σ΄ ένα διαχρονικό, iconic και ιδιαίτερο coat και πραγματικά δε θα χρειαστεί τίποτα άλλο.

Wrap skirt

alexa-chung-4.jpg

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα trouser girl, η Βρετανή celebrity παρουσίασε μία πολύ όμορφη εμφάνιση, βασισμένη σε μία φούστα πάνω από το γόνατο το 2015. Ενώ πρόκειται για ένα πιο «αυστηρό» κομμάτι, η Alexa Chung της χάρισε την πιο cool αισθητική, συνδυάζοντάς της με ένα γκρι roll neck knit. Επιλέξτε δύο κομμάτια με διαφορετικό «χαρακτήρα» και δώστε τους την ευκαιρία να ταιριάξουν σε όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί μέχρι το βράδυ.