fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στην εφαρμογή αρωμάτων
FACE & BODY

Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στην εφαρμογή αρωμάτων

Γνωρίζουμε τα κατάλληλα βήματα για να ενισχύσουμε τη γοητεία της προσωπικότητάς μας


"Μια γυναίκα, η οποία δεν φοράει άρωμα, δεν έχει μέλλον", αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά mottos της ιέρειας της μόδας, Coco Chanel. Η μυρωδιά μας είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία μας, καθώς αποκαλύπτει σε χρόνο dt σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα μας. Η σωστή επιλογή του δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Είναι σημαντικό να δώσουμε έμφαση σε μια σειρά από μικρές λεπτομέρειες, που θα μας χαρίσουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Πολλές φορές, πέφτουμε στην παγίδα να πιστεύουμε ότι θα ταιριάξουμε  αμέσως με το perfume, το οποίο προσελκύει το ενδιαφέρον μας από τα πρώτα λεπτά. Τα πράγματα, όμως, είναι τελείως διαφορετικά.

Ας δούμε μαζί τα συχνά λάθη που κάνουμε όταν φοράμε το άρωμά μας...

The wrong match 

41624c091bd707c77c5b725f9f8bdf9d.jpg

Προτεραιότητά μας, ειδικά στη διαδικασία επιλογής της κατάλληλης μυρωδιάς για εμάς, είναι να παρατηρήσουμε τα κεντρικά στοιχεία της προσωπικότητάς μας. Δημιουργούμε το κατάλληλο match και τότε είναι βέβαιο ότι θα σαγηνεύσουμε τις αισθήσεις. Αν για παράδειγμα, μας ιντριγκάρει το μυστηριώδες στοιχείο, τότε η σωστή επιλογή για εμάς είναι ένα fragrance με έντονες τις νότες ξύλου και εξωτικών μούρων. 

The false spots 

2f53e2f91fe35bec9af972abd6200383.jpg

Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές πάνω στον ενθουσιασμό μας ψεκάζουμε το άρωμά μας σε σημεία που εν τέλει αποδεικνύεται ότι δεν διευκολύνουν τη διάρκειά του. Ο κανόνας είναι ένας, και παρόλο που μπορεί να ακούγεται κλισέ, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι σημαντικό να εφαρμόζουμε το άρωμά μας στα σημεία που επιθυμούμε να μας φιλήσουν. Οι περιοχές πίσω από το αυτί, το κέντρο του λαιμού, το εσωτερικό των καρπών, το στήθος και πίσω από τα γόνατα είναι αυτές που αισθανόμαστε ακόμη περισσότερο τους παλμούς μας, και αυτός ο παράγοντας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του αρωματικού χαρακτήρα. 

Τhe lack of switching

f33c19d65bab8d122f93fe383b71e27e.jpg

Όλοι έχουμε παρατηρήσει ότι το άρωμά μας είναι διαφορετικό σε κάθε εποχή και αυτό γιατί ο καιρός επηρεάζει την ποιότητά του. Γι' αυτό είναι σωστό να εναλλάσσουμε τα αρώματά μας. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση σε ελαφριές και απαλές μυρωδιές, όπως είναι οι floral, ενώ τον χειμώνα σε πιο βαριές. 

No moisturize, no duration 

80d841abb77a95bd62f94d9933fb19b1.jpg

Σημαντική προϋόθεση για τη διατήρηση του αρώματός μας είναι η πλούσια ενυδάτωση του δέρματός μας. Όταν το δέρμα είναι ξηρό, το άρωμα διαχέεται εύκολα στον αέρα και με αυτόν τον τρόπο, χάνουμε ένα μεγάλο ποσοστό του. Μπορούμε να φροντίσουμε για την ενίσχυσή του μέσα από την εφαρμογή μιας λοσιόν ή ενός butter παρόμοιας ή ίδιας αρωματικής γραμμής ή διαφορετικά επιλέγουμε μια μη αρωματική κρέμα, ώστε να αποφύγουμε τις υπερβολές.

Find your signature scent!