fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο κομψά updos που θαυμάσαμε στο Paris Couture Fashion Week
HAIR & NAILS

Τα πιο κομψά updos που θαυμάσαμε στο Paris Couture Fashion Week

Την προηγούμενη εβδομάδα οι δρόμοι του Παρισιού ήταν γεμάτοι έμπνευση


Ένα ταξίδι στο Παρίσι -ειδικά σε μια εποχή όπως η Εβδομάδα Μόδας Couture- ή μια έρευνα πάνω στο #frenchgirlbeauty των social media αποδεικνύει το γιατί λατρεύουμε το french beauty. Οι Παριζιάνες έχουν κατακτήσει την τέχνη του να φαίνεσαι εκλεπτυσμένη με λίγη προσπάθεια. Το γαλλικό glam ήταν πάντα καθαρό και κομψό, όπως είδαμε και στα αγαπημένα νύχια των Γαλλίδων. Χρησιμοποιούν ελάχιστα προϊόντα και εξακολουθούν να φαίνονται put together. Μια βόλτα στα Ηλύσια Πεδία θα καταδείξει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα: κόκκινα χείλη και καθόλου foundation, ατημέλητες αφέλειες, χαλαρά κύματα και μια αφύσικη προβολή φακίδων (ψεύτικων ή μη).

Όμως, μια νέα τάση ομορφιάς, εγκεκριμένη από τα γαλλικά κορίτσια, εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ραπτικής του Παρισιού. Τα updos μιας πιο εύκολης, χαλαρής ποικιλίας έκαναν την εμφάνισή τους σε κάθε τύπο μαλλιών και μήκος. Από πλευράς τάσης, βλέπουμε πολλούς πλεγμένους κότσους με πλεξούδα ή αλογοουρές με τσαλακωμένο κότσο, προσθέτοντας μερικά αξεσουάρ για λεπτομέρεια. Υπάρχουν ακατάστατα σινιόν με αφέλειες που είναι απλά αλλά εντυπωσιακά sexy.

Καθώς πήγαιναν να καθίσουν στο Schiaparelli, στο Balenciaga ή στον Dior, τα κορίτσια της μόδας γέμιζαν τους δρόμους της πόλης με ατελείωτη έμπνευση για τα καλοκαιρινά μαλλιά. Δεδομένης της ζέστης, το να έχεις ένα γρήγορο χτένισμα που δεν αγγίζει το λαιμό σου είναι μια πρακτική απόφαση. Αλλά αυτά τα γαλλικά κοριτσίστικα updos επιτρέπουν επίσης μια έγχυση προσωπικού στυλ. Τα χαμηλά κρεμαστά σινιόν ήταν στολισμένα με floral appliqués. Μαργαριτάρια έμπαιναν σε μπαρέτες, στολίζοντας τα μισά χτενίσματα. Οι βαριές αφέλειες συμπλήρωναν τις αλογοουρές σε στιλ Arianna Grande. 

Για να πάρετε έμπνευση για τα καλοκαιρινά μαλλιά κατευθείαν από τους δρόμους του Παρισιού -και να μάθετε πώς να κάνετε DIY την αγαπημένη τάση των Γαλλίδων- διαβάστε παρακάτω!

Coquette-Core

d4uphzzgzt7kvapwptxdb8-1920-80png-1.webp

Ενσωματώστε λίγη από την κοριτσίστικη αισθητική σε έναν απλό κότσο, τοποθετώντας έναν φιόγκο με κλιπ σε ένα χαμηλά κρεμασμένο πλεκτό σινιόν. Θα θέλετε το βλέμμα καθαρό, τραγανό και χωρίς φτερά, ώστε να λειτουργεί ως μια ωραία αντιπαράθεση με ένα φρουτώδες αξεσουάρ. Επιλέξτε ένα gel, ένα hairspray και χρησιμοποιήστε μικρά λαστιχάκια για ένα εξαιρετικά εύκολο look.

Sleek Sophistication

ga8cfjeh6nrrpkzi64t3h8-1920-80png.webp

Ενώ έχουμε δει ιστορικά το "clean girl" να κάνει τον κότσο με σπαστό πίσω μέρος και κεντρική χωρίστρα, η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι φαίνεται να είναι υπέρ των κότσων με ίσιο πίσω μέρος. Αυτό το στυλ λειτουργεί καλά και με χτενίσματα με στρώσεις. Απλώς προσθέστε λίγο spray για όγκο στην φράντζα σας και χτενίστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας σε σινιόν.

Scunchie Season

3jaerxixcq8hkbk9tpexx8-1920-80png.webp

Εύκολα η αγαπημένη μου έμπνευση από το Παρίσι είναι αυτός ο κότσος μπαλαρίνας με τα πολλά αξεσουάρ. Όχι μόνο είναι απίστευτα απλό να το αναδημιουργήσετε (απλά πάρτε ένα λαστιχάκι και μερικές φλοράλ καρφίτσες), αλλά επίσης απογειώνει αμέσως ένα διακριτικό ντύσιμο.

Halfway There

luksmqi8vbg57grfhw4ck8-1920-80png.webp

Σε όλη μου τη ζωή χτένιζα τα μαλλιά μου χαμηλά, οπότε καταλαβαίνω ότι ένα ολοκληρωμένο updo μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό. Καλώς ορίστε το μισό-πάνω, μισό-κάτω χτένισμα. Τραβήξτε προς τα πίσω όλα τα μαλλιά που πέφτουν πάνω από το αυτί και στερεώστε τα σε έναν κότσο ή αλογοουρά. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να συμμετέχετε στην τάση (και τα μαλλιά να μην είναι στο πρόσωπό σας), χωρίς πλήρη δέσμευση για updo.

Partless Ponytail

b6sfghtqw8xxtbfwrygzg8-1920-80png.webp

Λίγο gel μαλλιών και μια αλογοουρά είναι πραγματικά το μόνο που χρειάζεστε για να αναδημιουργήσετε αυτό το παριζιάνικο χτένισμα. Λειτουργεί με οποιονδήποτε τύπο μαλλιών ή μήκος - και είναι εύκολο να το εξατομικεύσετε. Προσθέστε μικρούς φιόγκους, μπαρέτες ή κορδέλες.