fbpixel

Search icon
Search
6 εύκολα hacks για το απόλυτο effortless summer hair look
HAIR & NAILS

6 εύκολα hacks για το απόλυτο effortless summer hair look

Όλα τα μυστικά για να λατρέψετε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι


Έχουμε ήδη αναφερθεί στο περιζήτητο "liquid hair" trend, το οποίο πρόκειται να συνοδεύσει υπέροχα τα καλοκαιρινά looks μας. Είναι το αγαπημένο χτένισμα των A-list και των αγαπημένων μας influencers και για να είμαι ειλικρινής το έχω λατρέψει. Πώς θα σας φαινόταν, εάν σας έλεγα ότι ανακάλυψα την fail-free φόρμουλα για να πετύχετε αυτό το look, από κοινού με το μυστικό για την τέλεια αλογοουρά; Ως beauty editor, λατρεύω να μοιράζομαι κάθε μυστικό που ανακαλύπτω. Για αυτό δηλώνω με ενθουσιασμό πως έχω ανακαλύψει τα καλύτερα μυστικά για τα μαλλιά του καλοκαιριού!

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω!

1. Δημιουργήστε ένα υπερπολυτελές κοκτέιλ μαλλιών

Τα μαλλιά των ονείρων είναι γνωστά ως "υγρά" μαλλιά - και υπάρχει ένα μείγμα που λειτουργεί σε όλους, ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών τους- αναβαθμίζει την εμφάνιση των μαλλιών σας και δίνει μια υπέροχη πολυτελή υφή. Ξεκινήστε πάντα με ένα μείγμα από ένα ενυδατικό leave-in conditioner και ένα hair serum -. Συνήθως, οι experts προτείνουν να χρησιμοποιήσετε μια αναλογία 2:1, αλλά, ανάλογα με τον τύπο μαλλιών, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την αναλογία του καθενός. Έτσι, σε πιο λεπτά μαλλιά με πιο λιπαρές ρίζες, θα χρησιμοποιούσα λιγότερο leave-in conditioner.

snapinstaapp-358071006-1235519433656211-1482817210936375307-n-1080.jpg

2. Τέλειο blowout που ενισχύει τον όγκο

Οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να ανασηκώσουν τα μαλλιά στις ρίζες όταν τα στεγνώνουν με το πιστολάκι, αλλά ένας πολύ καλύτερος τρόπος είναι να στεγνώνετε τα μαλλιά επίπεδα, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που πέφτουν. Χρησιμοποιήστε ένα σπρέι πύκνωσης στις ρίζες, και στη συνέχεια (εστιάζοντας στο "φωτοστέφανο" των μαλλιών που εκτείνεται από την κόμη και από αυτί σε αυτί στο μπροστινό μέρος), βουρτσίστε τα μαλλιά επάνω, ίσια προς το κεφάλι- στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια επίπεδη βούρτσα για να τα τραβήξετε σφιχτά (και να δημιουργήσετε λίγη ένταση από τη ρίζα), στεγνώστε τα με το πιστολάκι, δουλεύοντας τμηματικά. Όταν γυρίσετε τα μαλλιά πίσω προς τα κάτω, θα μείνετε με αυτό το υπέροχο lifting και όγκο. Και αν θέλετε να δημιουργήσετε λίγο περισσότερο lifting, μην πειράξετε τα μαλλιά στη χωρίστρα, αλλά δουλέψτε περίπου δύο δάχτυλα πλάτος προς τα κάτω σε κάθε πλευρά, πειράζοντας τις ρίζες και προσθέτοντας ξηρό σαμπουάν ή ένα σπρέι για υφή. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε στο τέλος τον όγκο, αλλά θα εξακολουθείτε να έχετε μια λεία χωρίστρα και γυαλιστερά μαλλιά.

3. Φτιάξτε τις άκρες σαν επαγγελματίας

Χρησιμοποιήστε μια λαβίδα για μπούκλες, ώστε να μπορέσετε να πιάσετε τις άκρες των μαλλιών και είτε να τις στρέφετε προς τα έξω, είτε να τις στρέφετε από κάτω, είτε να τις ισιώνετε. Η θερμότητα κλείνει την επιδερμίδα και δίνει φινίρισμα και λάμψη στις άκρες, αντί να τις αφήνει να φαίνονται ακατάστατες και θαμπές.

snapinstaapp-446220366-416755817789110-7543856425001800135-n-1080.jpg

4. Γνωρίστε καλύτερα τα μαλλιά σας

Όλοι εμπνέονται από τα μαλλιά που βλέπουν στο διαδίκτυο και στο κόκκινο χαλί, αλλά πρέπει να καταλάβετε τον τύπο των μαλλιών σας και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε την εμφάνιση και το φινίρισμα που θέλετε. Αν έχετε λεπτά μαλλιά, μπορείτε να τα στεγνώσετε πρόχειρα πριν το styling. Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας, βεβαιωθείτε ότι το πρώτο σας βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε το σωστό σαμπουάν και conditioner - αυτό είναι το κλειδί για να πετύχετε κάθε εμφάνιση.

5. Βρείτε τις γωνίες που κολακεύουν το πρόσωπό σας

Αν χτενίζετε τα μαλλιά σας σφιχτά στο κεφάλι, αποφύγετε να τα τοποθετήσετε πολύ χαμηλά - πρέπει να ακολουθείτε τις φυσικές γραμμές του σαγονιού ή των ζυγωματικών και να στερεώνετε τον κότσο ή την αλογοουρά στην ίδια γωνία, για να ανασηκώσετε και να ανοίξετε το πρόσωπο. Αν κάνετε την αλογοουρά σας χαμηλά στον αυχένα σας, τότε φροντίστε να είναι μαλακή και χαλαρή. Αν σας αρέσει να βάζετε τσιμπιδάκια στα μαλλιά σας, βάλτε τα μαλλιά σας πρώτα πίσω από τα αυτιά σας για 15 λεπτά, καθώς αυτό δίνει στα μαλλιά μια φυσική καμπύλη που λειτουργεί ως ενισχυμένος οδηγός για το πού πρέπει να αρχίσετε να δημιουργείτε αυτές τις στροφές. Αν αρχίσετε να τυλίγετε τα μαλλιά γύρω από το τσιμπιδάκι από το σημείο εκκίνησης αυτής της φυσικής καμπύλης, δημιουργείται ένα υπέροχο σχήμα C γύρω από το μάτι και τα ζυγωματικά.

snapinstaapp-445507252-451404697577471-8207712726510479777-n-1080.jpg

6. Αποκτήστε αυτό το γυαλιστερό, red-carpet φινίρισμα

Οι A-list hair stylists διαθέτουν μια απλή τεχνική που χρησιμοποιώ για να πετύχουν μια γυαλιστερή, υπερυψωμένη εμφάνιση: χρησιμοποιώντας ένα σίδερο σε χαμηλή θερμοκρασία, το περνούν μέσα από τα μαλλιά, πράγμα που δίνει ένα υπέροχο φινίρισμα. Το χρησιμοποιούν σχεδόν σε όλες τις υφές, καθώς δεν ισοπεδώνει ή σιδερώνει τα μαλλιά, αλλά κλειδώνει την υπέροχη λάμψη. Το θέμα είναι πάντα η ανάδειξη της λάμψης!