fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο εντυπωσιακά εξώφυλλα που ξεχωρίσαμε στα τελευταία τεύχη των international magazines
FASHION NEWS

Τα πιο εντυπωσιακά εξώφυλλα που ξεχωρίσαμε στα τελευταία τεύχη των international magazines

Οι ξεχωριστές γυναίκες που μας εντυπωσίασαν για ακόμη μία φορά και τα covers που αναμένουμε την κυκλοφορία τους


Με την αρχή του νέου μήνα ήρθε και η κυκλοφορία των ολοκαίνουργιων εξωφύλλων που αναμένονται από τα μεγαλύτερα διεθνή περιοδικά, προσφέροντάς μας φρέσκιες εικόνες μόδας και συνεντεύξεις από τις τρείς απόλυτα iconic γυναίκες, που φαίνεται να βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των συζητήσεων.

Τα περιοδικά Vogue, British Vogue, Interview Magazine και W Magazine επέλεξαν να μας βομβαρδίσουν ταυτόχρονα με τα πιο show-stopping γυαλιστερά εξώφυλλα, βάζοντας μας στο πιο δύσκολο δίλημμα, ποιο να διαλέξουμε πρώτο και πως να σταματήσουμε να τα χαζεύουμε! 

Always Serving Zendaya

Η πολυτάλαντη Zendaya φαίνεται πως έχει κατακτήσει κάθε χώρο που δραστηριοποιείται, είτε πρόκειται για κινηματογραφικό πλατό, είτε για τον φωτογραφικό φακό. Ο Μάϊος είναι ο μήνας που η Zendaya επικυρώνει την κυριαρχία της, όχι με ένα, αλλά με δύο εξώφυλλα στα περιοδικά Vogue και British Vogue αντίστοιχα! Η νεαρή star μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό αφού μας παρουσιάζει την μία επιτυχία μετά την άλλη και γενικά είναι ασταμάτητη. 

vo0524-cover-logo.webp


Την πρωταγωνίστρια του εξωφύλλου της Αμερικανικής Vogue φωτογράφησε η ταλαντούχα φωτογράφος του περιοδικού, Annie Leibovitz, σε μία δημιουργία από Dolce&Gabbanna με fashion director τον αγαπημένο της στυλίστα και μακροχρόνιο συνεργάτη Law Roach. Την συνέντευξη της Zendaya ανέλαβε η συντάκτρια του περιοδικού, Marley Marius, με την οποία συζήτησε για τους νέους κινηματογραφικούς ρόλους που αποζητά το μοντέλο και ηθοποιός, την δική της οπτική γωνία από όταν βρέθηκε στη θέση του σκηνοθέτη και τις σκέψεις της για την δική της  μελλοντική οικογένεια

coverweb1.webp

Στο δεύτερο cover της 27χρονης ηθοποιού στη British Vogue, φωτογράφος του shoot ήταν η Carlijn Jacobs, με fashion director τον Law Roach και την Marley Marius ως editor για ακόμη μία φορά. Στο εξώφυλλο αυτό, η Zendaya φοράει Adidas Originals από τον Wales Bonner σε συνδυασμό με κοσμήματα BVLGARI, ως ambassador του πολυτελή οίκου κοσμημάτων.

Το διπλό cover της Zendaya καταδεικνύει τη μεγάλη επιρροή και το αντίκτυπο που έχει η νεαρή star, καθώς έως τώρα φαίνεται να έχει κατακτήσει το 2024!

Rihanna in Interview Magazine 

interview-spring-2024-rihanna-cover-scaled.jpg


Στο νέο spring εξώφυλλο του περιοδικού Interview εντυπωσιάζει η Rihanna,που με ιδιαίτερες εμφανίσεις μας υπενθυμίζει τον ανατρεπτικό της χαρακτήρα. Η φωτογράφηση για το εξώφυλλο του τεύχους πραγματοποιήθηκε από την φωτογράφο Nadia Lee Cohen, ενώ το styling και το κομμάτι της συνέντευξης επιμελήθηκε ο Mel Ottenberg, Editor-in-Chief του περιοδικού και παλιός συνεργάτης της business woman Riri.

Ο Mel Ottenberg λειτούργησε για άλλη μία φορά ως στυλίστας της Rihanna, μετά από 5 χρόνια που το "fashion couple" χώρισε τους δρόμους του ακολουθώντας ο καθένας τη δική του πορεία. Ο Ottenberg επέλεξε δημιουργία του οίκου Dior για το εξώφυλλο του περιοδικού και δημιούργησε ένα look που θυμίζει καλόγρια για όλες τις exclusive ομολογίες που ακολούθησαν στην συνέντευξη του με την μία και μοναδική Rihanna!

A New Era Beyonce 

img-4694.jpg


Σπουδαίο γεγονός αποτέλεσε το πρώτο digital cover του περιοδικού W magazine στο οποίο πρωταγωνίστησε none other από την Beyoncé. Η γυναίκα είδωλο κατέχει τα περισσότερα βραβεία Grammy στην ιστορία και το νέο της studio album Cowboy Carter την ανέδειξε στην πρώτη έγχρωμη γυναίκα που βρίσκεται στην κορυφή των charts του Billboard Hot Country Songs. Η φωτογράφιση του cover έγινε σε ένα ράντσο στην Καλιφόρνια από την Pamela Hanson, με την στιλιστική επιμέλεια να αναλαμβάνουν η Sara Moonves και η Shiona Turini, Editor-in-Chief του W και stlyist αντίστοιχα. Στο συγκεκριμένο εξώφυλλο η Beyoncé φοράει Alexander McQueen πανωφόρι, Gladys Tamez καπέλο και Cartier High Jewelry κοσμήματα. 

Στην συνέντευξη της Beyoncé με τον Alex Hawgood ,η superstar αναφέρθηκε στην καταγωγή της από το Houston του Texas και στον έντονο ρόλο που αυτή διαδραμάτισε στην καλλιτεχνική της πορεία και στην έμπνευσή της για την νεότερη country διαδρομή που επιλέγει για την μουσική της καριέρα.