fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο elegant perfumes που αξίζουν μια θέση στην φθινοπωρινή αρωματική σας γκαρνταρόμπα
EDITORS' CHOICE

Τα πιο elegant perfumes που αξίζουν μια θέση στην φθινοπωρινή αρωματική σας γκαρνταρόμπα

Αποχαιρετούμε τις δροσερές αρωματικές νότες του καλοκαιριού, καλωσορίζοντας τις θερμές του φθινοπώρου


Τα καλύτερα φθινοπωρινά αρώματα αντιπροσωπεύουν την ίδια την εποχή: τραγανά και gourmand με μια ζεστασιά που περιβάλλει και μεταφέρεται εύκολα στο χειμώνα. Αυτά τα αρώματα παρέχουν μια απρόσκοπτη μετάβαση από τα αέρινα λουλούδια και τις φρέσκες νότες του καλοκαιριού που εμπνέονται από τη θάλασσα σε πιο γειωμένα πικάντικα μείγματα μόσχου, τα οποία είναι αναμφισβήτητα ακόμη καλύτερα όταν τοποθετούνται σε στρώσεις, όπως και τα αγαπημένα σας βασικά είδη γκαρνταρόμπας.

Ακούγεται παράξενο, το ξέρω, αλλά το μόνο πράγμα που με ενθουσιάζει πραγματικά για το φθινόπωρο είναι να περιβάλλω τον εαυτό μου με τα εποχιακά αρώματα. Είμαι ένα εγγενώς cozy άτομο και κάτι στο να είσαι κουκουλωμένη ζεστά μέσα, τυλιγμένη από κρεμώδη, πικάντικα αρώματα κάνει την τυπικά ηλιόλουστη καρδιά μου να αισθάνεται λίγο ζαλισμένη.

Αγοράστε τα καλύτερα φθινοπωρινά αρώματα!

Burberry Goddess Eau De Parfum

BUY HERE: Burberry Goddess Eau de Parfum, Atticadps.gr

Αν έχετε εμμονή με τη βανίλια, αυτό είναι το άρωμα για εσάς. Ένα ζεστό και γλυκό gourmand, οι τρεις νότες βανίλιας - έγχυμα βανίλιας, χαβιάρι βανίλιας και απόλυτη βανίλια - το καθιστούν το ιδανικό φθινοπωρινό και χειμερινό άρωμα από μόνο του ή την τέλεια ζεστή βάση για να τοποθετήσετε άλλα αρώματα από πάνω.

Βασικές νότες: έγχυμα βανίλιας, λεβάντα, χαβιάρι βανίλιας, απόλυτη βανίλια

Tom Ford Myrrhe Mystere Eau De Parfum

BUY HERE:Tom Ford Myrrhe Mystere Eau De Parfum, Hondoscenter.com

Το ζεστό και πικάντικο eau de parfum Myrrhe Mystere του Tom Ford διαθέτει τις οικείες, φιλόξενες μυρωδιές του σανταλόξυλου και της συμφωνίας βανίλιας που συνοδεύονται από την ουσία μύρο για να του δώσουν λίγο μυστήριο. Είναι το είδος του αρώματος που απολαμβάνεται καλύτερα από κοντά.

Βασικές νότες: ουσία μύρου, ρητινοειδές μύρο orpur, άλμπουμ σανταλόξυλου Australia orpur, συμφωνία ultra vanille

Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum

BUY HERE: Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum, Hondoscenter.com

Το λουλουδάτο-ξύλινο eau de parfum Coco Mademoiselle της Chanel είναι αρκετά ευπροσάρμοστο για να το φοράτε κάθε μέρα, αλλά το καλύτερο για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Επιπλέον, λίγη ποσότητα αρκεί για μια έντονη μυρωδιά με διάρκεια: Το γιασεμί της Grasse και το τριαντάφυλλο του Μαΐου συνδυάζονται με δεξιοτεχνία με το vetiver και το πατσουλί για ένα άρωμα μακράς διάρκειας.

Βασικές νότες: πορτοκάλι, συμφωνία γιασεμιού, μαγιό τριαντάφυλλο

Diptyque Orphéon Eau De Parfum

BUY HERE: Diptyque Orphéon Eau De Parfum, Atticadps.gr

Κανείς δεν φτιάχνει φθινοπωρινά αρώματα όπως η Diptyque, και το συγκεκριμένο άρωμα έχει γίνει το αγαπημένο μου άρωμα όλων των εποχών. Το Orphéon είναι μια ωδή στο παριζιάνικο μπαρ, είναι πουδρένιο, καπνιστό και εντελώς μοναδικό. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να το περιγράψω είναι σαν να περιπλανιέσαι στους διαδρόμους ομορφιάς του Harrods και να περνάς από έναν πάγκο γεμάτο πούδρες μακιγιάζ και αρώματα. Είναι αυτό το επίπεδο του πλούσιου και φιλόξενου.

Βασικές νότες: Tonka bean, Κέδρος, Musk, Benzoin

Killian Paris Apple Brandy on the Rocks

BUY HERE: Killian Paris Apple Brandy on the Rocks, Atticadps.gr

Δεν χρειάζεται να είστε ειδήμων της μάρκας για να εκτιμήσετε το ζεστό αλλά ταυτόχρονα φρέσκο και φρουτώδες φινίρισμα αυτού του αρώματος. Το μείγμα από νότες μήλου, ρουμιού, βρύου και βανίλιας είναι εμφανές με το πρώτο ψέκασμα, με ένα γυάλινο μπουκάλι εμπνευσμένο από την τέχνη του ντεκό που είναι αντάξιο οποιουδήποτε speakeasy. 

Βασικές νότες: περγαμόντο, μήλο, κάρδαμο

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum

BUY HERE: Yves Saint Laurent Libre Le Parfum, Sephora.gr

Το ζεστό λουλουδάτο Libre Le Parfum της YSL Beauty μυρίζει όπως είναι να είσαι ο αποδέκτης μιας σφιχτής αγκαλιάς. Με νότες από άνθος πορτοκαλιού, συμφωνία σαφράν και καρδιά λεβάντας, το μείγμα του μυρίζει κατά κάποιο τρόπο ακόμα καλύτερα όταν στεγνώσει και παραμένει στο δέρμα για ώρες.

Βασικές νότες: συμφωνία σαφράν, άνθος πορτοκαλιού, καρδιά λεβάντας absolute diva