fbpixel

Search icon
Search
Summer binge-watching: Oι νέες κυκλοφορίες σειρών για το φετινό καλοκαίρι
ARTS & CULTURE

Summer binge-watching: Oι νέες κυκλοφορίες σειρών για το φετινό καλοκαίρι

Απολαυστικά tv shows που θα σας κρατήσουν συντροφιά τις ζεστές μέρες


Με συναρπαστικές νέες προτάσεις αλλά κι επιστροφές αγαπημένων shows, το καλοκαίρι του 2024 υπόσχεται να μας κρατήσει συντροφιά με τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές. Το Netflix αλλά και οι υπόλοιπες online πλατφόρμες ψυχαγωγίας αποτελούν must διαδικτυακούς προορισμούς που θα ανακαλύψουμε όλα όσα αναζητάμε στη μικρή οθόνη. Από βραβευμένες παραγωγές, μέχρι εύστοχες μεταφορές βιβλίων παγκόσμιας ακτινοβολίας, παρακάτω, παρουσιάζουμε όλα όσα θα παρακολουθήσουμε τους προσεχείς μήνες!  

Bridgerton

mv5bmjywmzkwzgmtyzy4ns00yjkylwi1mwmtnjm5odawmtewymq0xkeyxkfqcgdeqwfybm8-at-v1.jpg

Η 3η σεζόν είναι εξίσου γοητευτική για το επιτυχημένο δράμα εποχής που δεν χορταίνουμε. Η σειρά αυτή τη φορά επικεντρώνεται στο εκκολαπτόμενο ειδύλλιο της Penelope Featherington (Nicola Coughlan) και του Colin Bridgerton (Luke Newton), καθώς εκείνος επιστρέφει από τις καλοκαιρινές του αποδράσεις πιο ιδιότροπος από ποτέ. Η Penelope αγωνίζεται να κρατήσει μυστικό το alter ego της, Lady Whistledown, με άλλα αγαπημένα πρόσωπα της σειράς, όπως η Kate Sharma (Simone Ashley) και η Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) να επιστρέφουν για να προσθέσουν το δικό τους δράμα στην ιστορία.

Προβάλλεται ήδη στο Netflix. 


Queenie

11.jpg

Το φωτεινό μυθιστόρημα της Candice Carty-Williams για την ενηλικίωση εντάχθηκε άμεσα στη λίστα των κλασικών όταν εκδόθηκε το 2019, και τώρα η μοναδική πρωταγωνίστριά της, η Queenie Jenkins, ζωντανεύει στη μικρή οθόνη. Η σειρά να παραμένει πιστή στην πρωτότυπη ιστορία, καθώς η Queenie ανακαλύπτει όλες τις πτυχές συναισθημάτων, τις τοξικές σχέσεις και τις οικογενειακές δυναμικές με στιγμές που προσφέρουν τόσο γέλιο, όσο και δάκρυα.

Προβάλλεται ήδη στο Hulu.


Eric

3.jpg

Η βραβευμένη συγγραφέας Abi Morgan (Shame) βρίσκεται πίσω από αυτή τη διεστραμμένη ιστορία που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1980. Ο Benedict Cumberbatch υποδύεται τον Vincent, έναν πατέρα που βρίσκεται στον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονέα, όταν ο μικρός του γιος εξαφανίζεται. Η σειρά έξι επεισοδίων παρακολουθεί την οδυνηρή διαδρομή του Vincent, καθώς διατρέχει τις πιο βρώμικες γωνιές της πόλης, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να βρει το παιδί του.

Προβάλλεται ήδη στο Netflix.


The Bear

3-4B0AM.jpg

Καλώντας όλους τους λάτρεις του Jeremy Allen White... Η αναμονή για την επόμενη σεζόν του The Bear επιτέλους τελείωσε. Ο ήρωας σεφ Carmy επιστρέφει για τον τρίτο κύκλο, σερβίροντας περισσότερες περιπέτειες από ποτέ με την αξιαγάπητη ομάδα του στην κουζίνα που περιλαμβάνει τη Sydney (Ayo Edebiri), τον Richie (Ebon Moss-Bachrach), τον Marcus (Lionel Boyce) και άλλους παίκτες. Η πλοκή παραμένει αρκετά δεμένη και ενδιαφέρουσα σε κάθε επεισόδιο ενώ οι συναισθηματικοί φορτισμοί δεν λείπουν.

Προβάλλεται ήδη στο Hulu.


A Man in Full

3-NnGuj.jpg

Η Regina King ενώνει τις δυνάμεις της με τον τηλεοπτικό μαέστρο David E. Kelley (Big Little Lies, The Undoing) για αυτό το θρίλερ τύπου Succession. Η King βρίσκεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, με τον Jeff Daniels να υποδύεται τον Charlie Croker έναν μεγιστάνα των ακινήτων, του οποίου η ζωή ξετυλίγεται θεαματικά μέσα σε μια νύχτα. Η Diane Lane κλέβει τις εντυπώσεις στο ρόλο της πολύπαθης συζύγου του, ενώ με δευτερεύοντες ρόλους, όπως της Lucy Liu, η επιτυχία του show είναι δεδομένη!

Προβάλλεται ήδη στο Netflix.

Κεντρική φωτογραφία: A Man in Full