fbpixel

Search icon
Search
Τα νέα coffee table books της Assouline που είναι ιδανικά για ένα luxury X-mas gift
ARTS & CULTURE

Τα νέα coffee table books της Assouline που είναι ιδανικά για ένα luxury X-mas gift

Οι ολοκαίνουριοι τίτλοι που μπορείτε να προσφέρετε


Ο εκδοτικός οίκος Assouline αφήνει εδώ και χρόνια το δικό του στίγμα στην ιστορία των αναγνωσμάτων υψηλής αισθητικής, θέτοντας στο επίκεντρο τις τέχνες και τον πολιτισμό, μέσα από το sophisticated design, τις μοναδικές απεικονίσεις και την ξεχωριστή γραφή. Μάλιστα, συχνά ανανεώνει τη λίστα με τα νέα coffe table books που λανσάρει, κάνοντας τους art & deco lovers να θέλουν να τα αποκτήσουν, με σκοπό να χαρίσουν μια extra νότα πολυτέλειας στον χώρο τους, αλλά και για να «χαθούν» στις σελίδες τους. Η εορταστική περίοδος φαντάζει ως η πιο ιδανική για να επενδύσετε σε ένα luxury βιβλία, εντάσσοντάς το στη διακόσμησή σας ή επιλέγοντάς το ως ένα ξεχωριστό δώρο για τους ανθρώπους της ζωής σας.

Παρακάτω όλες οι brand new κυκλοφορίες!

The Hand of God, Paolo Sorrentino

hog3dfront-1-2048x.jpg

Πρόκειται για το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη ταινία. Βρισκόμαστε στη δεκαετία του '80 όπου συναντάμε έναν 17χρονο άτακτο Ιταλό έφηβο, που ζει μια κεφάτη ζωή με την οικογένεια του που αγαπάει τη ζωή και τα μέλη της απολαμβάνουν να ανακατεύονται ο ένας στις περίπλοκες σχέσεις των άλλων. Έπειτα, έρχονται γεγονότα που αλλάζουν τα πάντα. Το πρώτο είναι η πανηγυρική άφιξη του θρύλου της μπάλας, Ντιέγκο Μαραντόνα στη Νάπολη, κάτι που γεμίζει περηφάνια τον νεαρό αλλά και όλη την πόλη.

Estée Lauder: A Beautiful Life, Aerin & Jane Lauder

estee3dfront-v4-2048x.jpg

Ως καινοτόμος επιχειρηματίας, η Estée Lauder από ένα ταπεινό υπόβαθρο που μεγάλωσε στο Queens ως παιδί Ούγγρων μεταναστών, η φιλοδοξία και η σκληρή δουλειά της βρήκαν τεράστια επιτυχία, μετατρέποντας μια μικρή beauty επιχείρηση που ξεκίνησε δειλά στην κουζίνα της. Πάντα με αρχές και αποφασιστικότητα, η γοητευτική της ευθυμία την πήγε μακριά. Φτιαγμένο σαν προσωπικό άλμπουμ με τη βοήθεια των εγγονών της, Aerin και Jane, αυτό το βιβλίο ανοίγει την πόρτα στη θρυλική γυναίκα που έκανε το όνομά της γνωστό σε όλο τον κόσμο. Ως αληθινή οραματίστρια, η Estée Lauder πέτυχε να χτίσει την αυτοκρατορία των καλλυντικών της μέσα από ταλέντο, αποφασιστικότητα, σκληρή δουλειά κι ευγένεια, διατηρώντας παράλληλα μια πλούσια και γεμάτη αγάπη οικογενειακή ζωή. 

Diamonds: Diamond Stories, Natural Diamond Council

diamondsbook3dfront-2048x.jpg

Σχηματισμένα πριν από δισεκατομμύρια χρόνια βαθιά κάτω από την επιφάνεια της γης, τα φυσικά διαμάντια είχαν πάντα έναν αιθέριο μυστικισμό. Κάποτε προορίζονταν μόνο για τους βασιλικούς, τα κόκκινα χαλιά και τις πιο εορταστικές στιγμές της ζωής, τα διαμάντια θεωρούνταν σύμβολα πλούτου κι ευημερίας στα οποία μόνο λίγοι μπορούσαν να έχουν πρόσβαση. Αλλά με έναν νέο αιώνα έρχεται μια νέα έκφραση πολυτέλειας, καθώς μια καινούρια «σοδειά» σχεδιαστών και οίκων κοσμημάτων, όπως οι Sabyasachi, Messika, Anita Ko, Boucheron και Fernando Jorge, γιορτάζουν τα φυσικά διαμάντια ως καθημερινή απόλαυση. Αφηγώντας την ιστορία της σημερινής έκφρασης των φυσικών διαμαντιών και τη συνεχή επίδρασή τους στον κόσμο, αυτός ο νέος τόμος «βουτάει» σε ιστορίες για τις πιο σαγηνευτικές πέτρες του κόσμου.

The Power of the Dog, Jane Campion

3d-pog.jpg

Άλλο ένα βιβλίο από το οποίο εμπνεύστηκε το western του Netflix. Το "The Power of the Dog" δίνει μια ατμοσφαιρική πρώτη ματιά στο πώς η Campion οραματίζεται ένα western, το οποίο εξιστορεί το πώς η σχέση δύο πλούσιων αδερφών κατακρεμνίζεται, με αποτέλεσμα μια γυναίκα και το παιδί της να πιαστούν στα πυρά αυτού του τσακωμού. Αγωνία, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και το lifestyle μιας άλλης εποχής παίρνουν θέση στις σελίδες του αναγνώσματος.

Buccellati: A Century of Timeless Beauty

buccellati3dfront-2048x.jpg

Από την ίδρυσή του στο Μιλάνο το 1919 από τον Mario Buccellati, ο διάσημος ιταλικός οίκος κοσμημάτων έχει αναπτύξει και τελειοποιήσει τις μοναδικές του τεχνικές χρυσοχοΐας για έναν αιώνα. Ο Buccellati έγινε γρήγορα ένας από τους πιο σεβαστούς κοσμηματοπώλες της Ιταλίας, με διακεκριμένη πελατεία, όπως ο σπουδαίος ποιητής Gabriele D'Annunzio, οι βασιλικές οικογένειες της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Αιγύπτου, ο Πάπας και οι καρδινάλιοι της Ρώμης και διεθνείς διασημότητες. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή χειροτεχνία με τη σύγχρονη δημιουργικότητα για τέσσερις γενιές, ο Buccellati έχει καλλιεργήσει μια μοναδική στιλιστική ταυτότητα, κάτι που αποτυπώνεται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου.

Gstaad Glam, Geoffrey Moore

gstaad-front-3d-2048x.jpg

Στη νοτιοδυτική πλευρά της Ελβετίας, φωλιασμένη ανάμεσα στα χιονισμένα βουνά των ελβετικών Άλπεων, βρίσκεται το γραφικό, πολυτελές θέρετρο του Gstaad. Είναι ο ορισμός του Alpine chic, που είναι εμφανής στο πολυτελές, οικογενειακό Gstaad Palace, στο εστιατόριο The Eagle μόνο για μέλη και στις high fashion boutique που υπάρχουν εκεί. Αυτός ο συνδυασμός χλιδής και ησυχίας είναι που έχει προσελκύσει μια πληθώρα διασημοτήτων, όπως η Madonna, η Grace Kelly, ο Σταύρος Νιάρχος και η Julie Andrews. Ενώ η λάμψη και η αίγλη είναι σε αφθονία, η τοπική παράδοση και ο πολιτισμός είναι πάντα κάτι που γίνεται ολοκάθαρο όπου κι αν στρέψει κανείς την προσοχή του, γεγονός που αναδεικνύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτό το ανάγνωσμα.