fbpixel

Search icon
Search
Τα νέα από τον χώρο της μόδας που ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε
FASHION NEWS

Τα νέα από τον χώρο της μόδας που ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε

Χριστουγεννιάτικες συλλογές, εντυπωσιακές καμπάνιες και αναβίωση εμβληματικών σχεδίων θέτονται στο επίκεντρο


Η μόδα κινείται σε ταχύτατους ρυθμούς. Για ακόμα μία εβδομάδα, διάσημα brands δεν χάνουν χρόνο και παρουσιάζουν εξαιρετικές συλλογές, οι οποίες έχουν ως κοινό άξονα την εορταστική περίοδο, αλλά και καμπάνιες με εντυπωσιακά πρόσωπα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και μαγνητίζουν τα βλέμματα. Όσο πλησιάζουμε πιο κοντά στη Χριστούγεννα τα κομμάτια γίνονται πιο glittery & glam και εμείς σίγουρα δεν θα μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους.

Ανακαλύψτε όλα τα fashion news που αξίζουν την προσοχή σας!

Intimissimi, Christmas Collection

i7dprkwo.jpeg

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου πλησιάζει και η Intimissimi υποδέχεται το πνεύμα των Χριστουγέννων με ένα νέο γιορτινό παραμύθι. Μία γυναίκα που επιδεικνύει αισθησιακά και εκλεπτυσμένα εσώρουχα σ' ένα εξαιρετικά κομψό σπίτι. Η σχέση της με τα εσώρουχά της ξεκινά με ένα δώρο που όλες θα ήθελαν να βρουν κάτω από το δέντρο τους. Πρόκειται για την τέλεια γιορτή της ομορφιάς. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι νέες τάσεις: Ένα σύνολο μαύρης δαντέλας με αστραφτερές πινελιές σε συνδυασμό με ένα δαντελένιο κιμονό αλλά και το απόλυτο κόκκινο χρώμα, με χρυσές λεπτομέρειες. Η λέξη-κλειδί αυτά τα Χριστούγεννα είναι η μοναδικότητα: η κομψότητα της συλλογής ενισχύει την ομορφιά κάθε γυναίκας, κάνοντάς τες να νιώθουν μοναδικές και ξεχωριστές.

Φέτος τον χειμώνα, η Intimissimi παρουσιάζει μία συλλογή που είναι εκλεπτυσμένη, κομψή και αποδίδει θηλυκότητα σε ένα στυλ που ξεχωρίζει την πιο μαγική εποχή του χρόνου. Υπάρχουν νέα σχέδια που είναι ιδανικά για δώρα, ανάμεσά τους τα ρομαντικά και floral outifts από δαντέλα εμπλουτισμένα με πούλιες, αστραφτερά και σαγηνευτικά διαφανή κομμάτια, κιμονό, καρό πιτζάμες και διαχρονικό μετάξι, για όσες αναζητούν ένα μοναδικό look που αναδεικνύει τη σιλουέτα. Όλα τα διακοσμητικά στοιχεία κάνουν κάθε κομμάτι της συλλογής ένα μοναδικό κομμάτι lingerie που γοητεύει για όλες εκείνες που ειδικά την περίοδο των εορτών αναζητούν στο look τους ένα sensuality touch χωρίς να απoκηρύσσουν το savoir-faire.

Swatch, Chinese New Year

master-1.png

Το 2023 επρόκειτο να είναι η χρονιά του kουνελιού, σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο. Έτσι η Swatch αποφάσισε να δημιουργήσει και να παρουσιάσει το παιχνιδιάρικο, συμβολικό και στιλάτο Chinese New Year Special 2023. Το πρώτο Chinese New Year Special κυκλοφόρησε το 1999 και, από τότε, το brand έχει δώσει ζωή στα διάφορα ζώα του Κινέζικου ζωδιακού κύκλου με τη δική της παιχνιδιάρικη πνοή. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του κουνελιού, και για  την Κινεζική Πρωτοχρονιά 2023, δημιουργήθηκε ένα ιδιαίτερο ρολόι, γεμάτο συμβολισμούς και, φυσικά χρώματα. Η ειδική αυτή έκδοση «ξεχειλίζει» από ενέργεια και κέφι που όλοι θα θέλουν να τη φορέσουν. Το Κουνέλι είναι το τέταρτο από τα ζώα του ζωδιακού κύκλου, και, σύμφωνα με τον κινεζικό θρύλο, αντιπροσωπεύει έναν δημοφιλή χαρακτήρα που αγαπάει να περιτριγυρίζεται από την οικογένεια και τους φίλους του.

Το new gent bioceramic μαγνητίζει τα βλέμματα με τους έντονους κόκκινους και τους χρυσαφί τόνους που συμβολίζουν την τύχη, τη ζωτικότητα, την αφθονία και την ευτυχία. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το μοντέλο είναι τα αυτιά: οι παιχνιδιάρικοι ωροδείκτες και λεπτοδείκτες έχουν τη μορφή «αυτιών κουνελιού» στο τυπωμένο σε στιλ καθρέφτη χρυσαφί κουνελάκι στο καντράν, η θηλιά στο λουράκι του ρολογιού έχει επίσης «αυτιά κουνελιού» και η ειδική συσκευασία έχει χρυσαφιές χειρολαβές στο σχήμα «αυτιών κουνελιού». Το Chinese New Year Special είναι διαθέσιμο στο www.swatch.com από την 1η Δεκεμβρίου 2022.

Dr Martens, Luv’N’Roll House

dsc06243.jpg

Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα το ένα party θα διαδέχεται τον άλλο. Την Τρίτη 29/11 το brand Dr. Martens πραγματοποίησε το πρώτο του party γα το ελληνικό κοινό σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο, το Luv’N’Roll House, με εκλεκτούς καλεσμένους. Την επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε το urban media Ozon. Τα είχε όλα, liive συναυλία, ξεχωριστούς καλεσμένους, live customization και φυσικά τους πρωταγωνιστές, τις αγαπημένες σε όλους Dr. Martens. Tα μποτάκια του βρετανικού brand με την χαρακτηριστική κίτρινη βελονιά και την αυλακωτή σόλα, υιοθετήθηκαν αρχικά από τις υποκουλτούρες της δεκαετίας του ’60. Σύντομα οι air-cushioned μπότες φορέθηκαν από τα πατώματα των εργοστασίων, στους δρόμους, στις μουσικές σκηνές και σε εκδηλώσεις μόδας.

Το location δεν επιλέχθηκε τυχαία. Ένας άκρως δημιουργικός πολυχώρος για φαγητό & ποτό στην πιο νεανική γειτονιά της Αθήνας – στου Ψυρρή. Ένας χώρος που συνδέεται άμεσα με την τέχνη και τη μουσική, όπως άλλωστε και το brand. Η βραδιά ξεκίνησε με cool dj vibes και live customization. Οι πολύ ταλαντούχοι artists του Luv’N’Roll πρόσθεσαν την προσωπική τους καλλιτεχνική πινελιά, δημιουργώντας εντυπωσιακά custom Dr. Martens μοντέλα: 1460 Smooth, 1461 Shoe, Jadon και τη νεοαφιχθείσα Audrick boot. Το party κορυφώθηκε με την live εμφάνιση της ταλαντούχας πρωτοεμφανιζόμενης καλλιτέχνιδας Αντωνίας Καούρη, η οποία τραγούδησε με τη μπάντα της αγαπημένες ξένες επιτυχίες. Η Αντωνία Καούρη, φορώντας τις αγαπημένες της Audrick boots, εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία, την καθηλωτική της φωνή και τη δεξιοτεχνία της στο πιάνο, δημιουργώντας το απόλυτο σκηνικό συναυλίας!

Tod's X 8 Moncler Palm Angels

07-tods-x-8-moncler-palm-angles-WcZFx.jpg

Η Tod's ανακοίνωσε μία συνεργασία για άνδρες και γυναίκες που επικεντρώνεται σε δύο εμβληματικά προϊόντα του brand, τα οποία επαναπροσδιορίζονται από την Palm Angels για το Moncler Genius. Πιο συγκεκριμένα, το έργο "Tod's x 8 Moncler Palm Angels" είναι μέρος του Tod's-Factory, ενός δημιουργικού εργαστηρίου όπου καταξιωμένοι αλλά και ανερχόμενοι σχεδιαστές καλούνται να προσφέρουν μια νέα άποψη για την ταυτότητα του οίκου. Στο πλαίσιο του Moncler Genius, το αγαπημένο fashion house συνεργάζεται με την Palm Angels, και τον creative director του brand, τον Francesco Ragazzi.

Η δημιουργική ενέργεια και οι ρίζες της Palm Angels καθώς και η αγάπη της για την αμερικανική pop κουλτούρα μεταμορφώνουν δύο διαχρονικά, το Gommino και το W.G., τα οποία αποτελούν αποτελούνmust-haves για τον φετινό χειμώνα. Η συνεργασία είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο του αμερικανικού αθλητισμού και το εμβληματικό Gommino καταφέρνει να συνδυάσει τα pop στοιχεία με το ιταλικό γούστο και τη δεξιοτεχνία, για τα οποία η Tod's είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη. Στο ίδιο πνεύμα, τα mountain sportswear στοιχεία ανανεώνονται για το εξελιγμένο W.G., μια νέα έκδοση του εμβληματικού Winter Gommino, η οποία έχει πλέον τις λεπτομέρειες μιας snow boot και τον όγκο μιας mountaineering boot. Αυτή η εικονογραφία συνδυάζεται με τη δεξιοτεχνία, την πολυτιμότητα των υλικών και την τεχνολογική καινοτομία μιας italian boots.

H&M, Innovation Metaverse Design Story

mary-vitinaros.jpg

Το brand H&M είναι γνωστό για τις εντυπωσιακές φωτογραφίες και καμπάνιες. Αυτήν τη φορά κεντρίζει το ενδιαφέρον με τη συλλογή Innovation Metaverse Design Story. Πρωταγωνίστρια είναι το διεθνές μοντέλο από την Αυστραλία με καταγωγή από την Ελλάδα, Μαίρη Βυτινάρος, το οποίο φωτογραφήθηκε από τον ταλαντούχο aerial φωτογράφο και designer Costa SpathiΗ νέα αυτή collection προσκαλεί να εκφράσουμε τον εαυτό μας και διερευνά τη βιωσιμότητα. Η έμπνευση για αυτή τη σεζόν βασίστηκε στην εν μέρει αιθέρια, εν μέρει κυβερνοπάνκ αισθητική των avatars που αλλάζουν σχήματα.

Το φόρεμα με κορσέ σε κίτρινο neon χρώμα, με τη δραματική τούλινη φούστα κυριαρχεί στα snaps του Costa Spathi και αναδεικνύεται από το εντυπωσιακό μοντέλο, μαζί με ένα fuchsia mini dress και ένα αντίστοιχο μοβ, τα οποία παραπέμπουν σε ανθισμένο λουλούδι. Τα όρια φυσικού και digital κόσμου μπερδεύονται, ενθαρρύνοντας νέους τρόπους σκέψης για την κυκλικότητα, τη βιωσιμότητα και το μέλλον της μόδας. Τα φορέματα της συλλογής διαθέτουν ανακυκλωμένες ίνες πολυεστέρα κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από παλιά ενδύματα και απορρίμματα υφασμάτων που συλλέγονται σε συνεργασία με το πρόγραμμα συλλογής ενδυμάτων στα καταστήματα H&M. Επιπλέον, αποτελούνται από καινοτόμα υλικά, βιώσιμης προέλευσης, 100% ανακυκλωμένες πούλιες φτιαγμένες από απορρίμματα πλαστικών μπουκαλιών κοσμούν κάποια από τα κομμάτια της συλλογής. Η μοναδική αυτή collection μεταξύ άλλων περιλαμβάνει 22 εκπληκτικές εμφανίσεις γυναικείων κομματιών, 7 δυναμικές εμφανίσεις ανδρικών και μια σειρά από αξεσουάρ σχεδιασμένα με γνώμονα την κυκλικότητα. Θα τη βρείτε διαθέσιμη στο hm.com, από τις 8 Δεκεμβρίου.