fbpixel

Search icon
Search
Τα nail trends του Οκτωβρίου έχουν λάμψη και ουδέτερα χρώματα
HAIR & NAILS

Τα nail trends του Οκτωβρίου έχουν λάμψη και ουδέτερα χρώματα

Μια ματιά στις πιο επίκαιρες τάσεις


Ένα φρέσκο μανικιούρ είναι η πιο safe αλλαγή που μπορείτε να κάνετε στην εμφάνιση σας. Θα σας δώσει άλλο αέρα, θα ανανεώσει κάθε σύνολο σας και δε θα σας δεσμεύσει αφού μπορείτε να το αλλάξετε στη στιγμή. Με απλούστερα λόγια, αν είστε έτοιμες για μια ανανέωση τότε σίγουρα αυτή είναι η ιδανική. Ο Οκτώβριος, λοιπόν, αποτελεί έμπνευση αφού μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο χειμώνα δίνοντας μας τις καλύτερες ιδέες για νύχια που κλέωουν την παράσταση. Αποχρώσεις και σχέδια δημιουργούν εντυπώσεις και καθορίζουν το mood σας. 

Multi-Colored

nuda-colorful-nails.jpg
@imarninails

Πραγματικά όλα γίνονται όταν πρόκειται για χρώμα. Εάν θέλετε να το "χαμηλώσετε" τότε δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε μια στρώση αδιαφανούς υλικού που θα μειώσει την ένταση, κάνοντας το αποτέλεσμα πιο ουδέτερο ενώ παράλληλα θα σας χαρίσει αυτό το υπέροχο φωτεινό αποτέλεσμα. 

Abstract Art

nail-art.jpg
@ imarninails


Οι αφηρημένες γεωμετρικές μορφές είναι ένα απόλυτο trend που τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι επιλέγουν. Σας δίνει το χώρο να επιλέξετε τη βάση ενώ παράλληλα η δημιουργικότητα μπορεί να περάσει στο next level χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει υπερβολικό ή προκλητικό.

Mix and Match

nails.jpg
@bellacures

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα χρώμα; Αυτό είναι το nail look για εσάς. Κάθε νύχι έχει διαφορετικό χρώμα, δημιουργώντας ένα άτυπο μοτίβο ουράνιου τόξου με πιο nude και φθινοπωρινές αποχρώσεις. Η γκάμα της nail artist σας είναι μεγάλη για αυτό θα πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσετε.

French

french-manicure.jpg
@christinagranthands

Το γαλλικό mani και το pedi είναι από αυτές τις επιλογές που παραμένουν επίκαιρες και διαχρονικές ενώ μέσα στα χρόνια έχουν τις δικές τους παραλλαγές. Ενώ οι έντονες αντιθέσεις ήταν δημοφιλείς, τα μοντέρνα γαλλικά μανικιούρ τείνουν να είναι πιο διακριτικά. Το μεγάλο "ακάλυπτο" μέρος που αφήνουν δημιουργεί μια αίσθηση ισορροπίας και ουδετερότητας και σίγουρα κάνει τα άκρα σας να ξεχωρίζουν. 

Sheer and Shaped

sheer-nails.jpg
@saundersandjames

Τα διάφανα νύχια επιτρέπουν στο σχήμα να είναι ο πρωταγωνιστής του show. Και ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές, από τετράγωνο έως οβάλ, είναι καλύτερο να αφήσετε την προσωπική σας προτίμηση να υπαγορεύσει το σχήμα των νυχιών σας. Tο σχήμα και το μήκος των νυχιών αντικατοπτρίζουν το προσωπικό σας στυλ, οπότε αυτό είναι πραγματικά το ποιος είστε και σίγουρα σε μια τόσο τολμηρή περίπτωση το - μήκος και το σχήμα δεν πρέπει να υπαγορεύονται από μια τάση.

Lines

nails-DKhO2.jpg
@betina_goldstein

Το πόσο απλό και κομψό, μπορεί να γίνει ένα manicure μπορείτε να το δείτε από αυτή την εικόνα. Το μόνο που χρειάζεστε για να τελειοποιήσετε το αποτέλεσμα σας είναι μια ανοιχτόχρωμη βάση, ένα μαύρο βερνίκι,  ένα λευκό βερνίκι για τις γραμμές σας, μια οδοντογλυφίδα για να τις δημιουργήσετε και ένα cover για να σφραγίσετε το τελικό αποτέλεσμα. Το υπέροχο είναι πως μπορείτε να το δημιουργήσετε ακόμη και μόνοι σας.