fbpixel

Search icon
Search
Τα must-buy των εκπτώσεων για μια αέρινη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα που κάνει stand-out
THE LOOK

Τα must-buy των εκπτώσεων για μια αέρινη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα που κάνει stand-out

Σας παρουσιάζουμε τα comfy & classy on sale κομμάτια από την καλοκαιρινή collection του AMMA


Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις αποτελούν την ιδανική αφορμή για τη δημιουργία μιας capsule wardrobe που είναι άνετη, δροσερή και ταυτόχρονα fashionable. Τα greek brands μας συστήνουν συνεχώς νέες προτάσεις μόδας μέσα από τις καινούριες τους συλλογές. Ένα από τα αγαπημένα μας; Το AMMA, που χαρακτηρίζεται για τις αέρινες σιλουέτες και τις καθαρές γραμμές που προσφέρουν update στην εικόνα μας, αντιμετωπίζοντας τον καύσωνα με στιλ.

Παρακάτω, ανακαλύψτε τα key-items που πρέπει να αποκτήσετε από το AMMA στις φετινές εκπτώσεις, προσδίδοντας έναν effortless χαρακτήρα στα looks σας! 

Maxi Dress

1-fDJDJ.jpg

Αέρινα, ευέλικτα, δροσερά και too cool for summer, τα maxi dresses αποτελούν την εμμονή μας για το φετινό καλοκαίρι. Σε ελεύθερη γραμμή, η οποία φοριέται εύκολα από το πρωί έως το βράδυ, στην πόλη ή στις διακοπές, το Stupendous φόρεμα μεταμορφώνεται στο go-to piece μας. Η λεπτομέρεια των δύο αποχρώσεων του εντυπωσιάζει, ενώ το loose στιλ του θα μας κάνει να το επιλέγουμε ξανά και ξανά. 

BUY HERE


White Shirt

8101-124360a-2.jpg

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένο staple από το λευκό πουκάμισο. Σε οποία εκδοχή και να το συναντήσουμε, ένα δεν είναι ποτέ αρκετό. Ταιριάζει με σχεδόν όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, και φυσικά αναδεικνύει τέλεια τα denim μας - είτε shorts, είτε flared jeans... Την καλοκαιρινή σεζόν, το επιλέγουμε και ως cover up στο beach bar και στις εξορμήσεις μας στο νησί. Το Mental πουκάμισο θα αποτελέσει την ιδανική προσθήκη στη βαλίτσα των διακοπών σας, ενώ η ανοιχτόχρωμη ρίγα του θα το κάνει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλες επιλογές. 

BUY HERE


Nude Lace Top 

7943-124373a-1.jpg

H SS24 αναδεικνύει τα χρώματα της άμμου και τις lace details. Το Active top αποτελεί μία από τις πιο classy & chic επιλογές της AMMA Collection, αφού μπορεί να συνδυαστεί στα everyday looks σχεδόν με τα πάντα - φούστες, παντελόνες αλλά και shorts. Extra bonus: Η μοναδική λεπτομέρεια από λευκή δαντέλα στον έναν ώμο, που κάνει τη διαφορά και δημιουργεί ένα «παιχνίδι» στιλ, που θ' αναβαθμίσει κάθε σύνολο. Α must-have!

BUY HERE


Two-way Piece

amma.jpg

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ευελιξία που χαρίζει ένα κομμάτι που μπορεί να φορεθεί με δύο τρόπους; Η συγκεκριμένη Romantic φούστα AMMA πέρα από το ιδιαίτερο design της και το άνισο τελείωμά της, μετατρέπεται σε ένα υπέροχο strapless dress, το οποίο μπορούμε να επιλέγουμε για τα day-to-night looks μας. Ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, που η άνοδος της θερμοκρασίας προσθέτει έξτρα πόντους δυσκολίας στη διαμόρφωση stylish και άνετων σύνολων, αυτό το φόρεμα-φούστα είναι η τέλεια επιλογή. 

BUY HERE


Set It Out 

7824-124143a-1.jpg

Βρίσκεστε προς αναζήτηση των πιο εύκολων outfits; Τότε το Soul γιλέκο και το Splendid παντελόνι αποτελούν την πιο κατάλληλη επιλογή. Στις αποχρώσεις του λευκού αλλά και του μπεζ της άμμου, τα δύο κομμάτια της SS24 του AMMΑ αναδεικνύονται μοναδικά σε συνδυασμό, ενώ θα σας λύσουν σίγουρα τα χέρια στις day-to-day εμφανίσεις σας. Μην διστάσετε να τα δοκιμάσετε και χώρια, αφού οι υπέροχες γραμμές τους θα κολακέψουν με κάθε τρόπο τη σιλουέτα σας.

Soul γιλέκοBUY HERE  | Splendid παντελόνιBUY HERE

Δείτε περισσότερα summer items on sale εδώ

Info

Προξένου Κορομηλά 26, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 235 649,
Νέο κατάστημα Νάουσα, Πάρος, ammashop.gr
Facebook: Amma One’s Garment, Instagram: @amma_garments