fbpixel

Search icon
Search
Τα μεταπτυχιακά για να εξειδικευτείτε στις επιστήμες με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας
#GREEKSDOITBETTER

Τα μεταπτυχιακά για να εξειδικευτείτε στις επιστήμες με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας

Ακολουθήστε το μέλλον σας στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα


Με τα πιο σύγχρονα και περιζήτητα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, σε ένα μεγάλο εύρος επιστημονικών πεδίων, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα,θα βρεις το μεταπτυχιακό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.

Με συνεργασίες με διακεκριμένα Διεθνή Πανεπιστήμια, 7 υπερσύγχρονα campus, 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, και περισσότερες από 30 διεθνείς πιστοποιήσεις, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αποτελεί την επικρατέστερη επιλογή για να εμβαθύνεις περισσότερο στις σπουδές σου και να κερδίσεις το προβάδισμα στην αγορά εργασίας.


Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών είναι σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας και πολλά από αυτά αφορούν περιζήτητες εξειδικεύσεις που προσφέρονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός μεταπτυχιακού, ο τίτλος σπουδών απονέμεται απευθείας από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια. 

Πρόκειται για τα κορυφαία: Oxford Brookes University, University of East London, Solent University, Queen Margaret University, University of London, University of Portsmouth.

Επιπλέον, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε απόφοιτο ή επαγγελματία να ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές σπουδές του άμεσα καθώς, για πολλά από τα προγράμματα σπουδών, η έναρξη των μαθημάτων είναι προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο του 2021.

Ανταποκρινόμενο στη σύγχρονη καθημερινότητα, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο δίνει έμφαση στην εξασφάλιση συνθηκών φοίτησης που μπορούν να ακολουθήσουν όλοι, από όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκονται. Γι’ αυτό δίνει τη δυνατότητα εξ αποστάσεως φοίτησης για όσους κάνουν την εγγραφή τους στα νέα τμήματα. Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα μεταπτυχιακά προγράμματα, που προσφέρονται σε συνεργασία με Διεθνή Πανεπιστήμια, αναγνωρίζονται ως επαγγελματικά ισοδύναμα με τα αντίστοιχα των ελληνικών ΑΕΙ και μοριοδοτούνται αναλόγως σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Η υψηλή ποιότητα σπουδών, οι καταξιωμένοι και έμπειροι επιστήμονες που απαρτίζουν την ακαδημαϊκή ομάδα, ο διεθνής προσανατολισμός,η δικτύωση των αποφοίτων με την αγορά εργασίας και το ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα ιδανικό για εργαζομένους, είναι μερικοί ακόμα από τους λόγους που αξίζει να επενδύσεις στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Ας δούμε πιο αναλυτικά κάποια από αυτά:

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι η απάντηση σε όσους διεκδικούν ανώτερες διοικητικές θέσεις τόσο στο εγχώριο, όσο και στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα μεταπτυχιακά MBA International Business (Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων) και MSc Digital and Social Media (Ψηφιακό Μάρκετινγκ και στο Μάρκετινγκ Κοινωνικών Μέσων) που είναι σχεδιασμένα να εκπαιδεύσουν στελέχη, ικανά να προάγουν κάθε επιχείρηση με τη γνώση και τις δεξιότητές τους.

Επιπλέον, σε συνεργασία με Νο1 σύγχρονο πανεπιστήμιο στη Μ. Βρετανία (QS World University Ranking 2020),Oxford Brookes University, προσφέρει τη δυνατότητα για μεταπτυχιακές σπουδές με υψηλή ζήτηση: στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική (MSc Accounting and Finance), στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (MSc Entrepreneurship and Innovation) και στη Διαχείριση Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας (MSc Real Estate Investment Finance).

library.jpg

Η Σχολή Πληροφορικής δίνει ευκαιρία μετεκπαίδευσης σε περιζήτητες για τον κλάδο εξειδικεύσεις. Πρόκειται για μεταπτυχιακά που ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και προσφέρουν επαγγελματική αποκατάσταση στην αγορά εργασίας σε υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Ο λόγος για τα μεταπτυχιακά στην Ασφάλεια Πληροφοριών και Ηλεκτρονική Εγκληματολογία (MSc Information Security and Computer Forensics), στην Επιστήμη Δεδομένων (MSc Data Science), καθώς και το Μεταπτυχιακό στην Τεχνολογία Πληροφοριών (MSc Information Technology) που, πλέον, έχουν κατακτήσει κορυφαία θέση στην κατηγορία τους καθώς οι απόφοιτοί τους εργάζονται στις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου.

computerlabs.jpg

Με τον κλάδο του Τουρισμού να αναπτύσσεται προς ακόμα περισσότερες κατευθύνσεις, διευρύνοντας τα όρια των επαγγελματικών δυνατοτήτων που προσφέρει, η Σχολή Τουρισμού σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με το MSc International Hospitality, Events and Tourism Management το οποίο παρέχει σε συνεργασία με το Oxford Brookes University, το 9ο στον κόσμο καλύτερο Πανεπιστήμιο για σπουδές Τουρισμού (QS World University Ranking 2020). Πρόκειται για το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που εστιάζει και στην Οργάνωση Εκδηλώσεων. Παράλληλα, προσφέρει σε κάθε φοιτητή τον δικό του προσωπικό μέντορα (επαγγελματίας του κλάδου της φιλοξενίας) ο οποίος αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

ai48.jpg

Η Σχολή Επιστημών Υγείας προσφέρει, μεταξύ άλλων, και μεταπτυχιακά σε δύο τομείς που αναπτύσσονται ραγδαία και ελκύουν έντονα το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας του κλάδου της Υγείας: στην Αποκατάσταση και στην Ιατρική Γενετική. Αμφότερα προσφέρονται σε συνεργασία με το Oxford Brookes University, Νο1 σύγχρονο πανεπιστήμιο στη Μ. Βρετανία (QS World University Ranking 2020) με πολυετή παράδοση στις σπουδές Επιστημών Υγείας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα ιδιόκτητα εξειδικευμένα εργαστήρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, έχουν διεπιστημονικό χαρακτήρα και εστιάζουν στην εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη μέσω μελετών περιπτώσεων (case - studies).

ai25.jpg
ai24.jpg

Για όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις επαγγελματικές προοπτικές εξέλιξής τους σε διευθυντικές θέσεις στον κλάδο της Ναυτιλίας, εντός και εκτός Ελλάδας,τα μεταπτυχιακά από τη Σχολή Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Διεθνή Ναυτιλιακή Διοίκηση (ΜSc International Maritime Business) και στη Διεθνή Ναυτιλία και Εφοδιαστική Αλυσίδα (MSc International Shipping and Logistics) παρέχουν όχι μόνο βαθιά γνώση και κατανόηση των αντικειμένων, αλλά και δικτύωση με τις μεγαλύτερες Ναυτιλιακές Εταιρείες.

transas.jpg
nautilia.jpg

Με την επιστήμη της Ψυχολογίας να βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις της ζήτησης, η Σχολή Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει εξειδικεύσεις στην Ψυχολογία (ΜSc Psychology), με δυνατότητα εγγραφής στον Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (BPS) στην Ψυχολογία Εργασίας (MSc Business Psychology), αλλά και στην Ειδική Αγωγή (MA Special Educational Needs).

Μέσα στο ευρύ φάσμα εξειδικεύσεων που καλύπτει βρίσκονται και τα μεταπτυχιακά στην Ψυχολογία Παιδιών, στη Θετική Ψυχολογία & Coaching, στην Κλινική Ψυχολογία, στη Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσεις τις σπουδές σου και σε διδακτορικό επίπεδο με το Professional Doctorate στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.


Σε συνεργασία με το Oxford Brookes University, η Σχολή Επιστήμων Πολιτισμού & Επικοινωνίας δίνει τη δυνατότητα εξειδίκευσης στη Δημιουργική Γραφή. Το MA Creative Writing έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα μεταπτυχιακά στη Δημιουργική Γραφή παγκοσμίως και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν γνώσεις για διαφορετικά είδη και προσεγγίσεις στη συγγραφή. Οι απόφοιτοι είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε ένα πλήθος επιλογών επαγγελματικής αποκατάστασης, όπως: Συντάκτες, Copywriters- Διαφημιστές, Παιδικοί συγγραφείς, Σύμβουλοι Επικοινωνιών, Διερμηνείς, Γλωσσολόγοι, Ανταποκριτές μέσων, Κριτικοί Κινηματογράφου, Ιστοριογράφοι κ.α.

Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Ακολούθησε το μέλλον σου.

Θεσσαλονίκη | Αθήνα | Μαρούσι | Πειραιάς | Κρήτη | Ρόδος | Λάρισα

Ανακαλύψτε όλα τα Μεταπτυχιακά του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο mitropolitiko.edu.gr ή καλώντας στην Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης 213 3330300.