fbpixel

Search icon
Search
Τα λαμπερά parties των high fashion brands στους Ολυμπιακούς του Παρισιού
PEOPLE & MOMENTS

Τα λαμπερά parties των high fashion brands στους Ολυμπιακούς του Παρισιού

Λαμπεροί celebrities έδωσαν το «παρών» στο OMEGA House και στο Ralph Lauren party


Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής αλλά και A-listers του αθλητισμού και μη, βρίσκονται στο Παρίσι με αφορμή τους εορτασμούς των Ολυμπιακών Αγώνων. Δύο μεγάλα parties έλαβαν χώρα, το ένα στο μοναδικό event OMEGA House του υψηλού οίκου ωρολογοποιίας και το άλλο αυτό του Ralph Lauren, που πραγματοποιήθηκε μετά την τελετή έναρξης στην Πόλη του Φωτός. 

“Her Time” Στο OMEGA House Paris με τη Nicole Kidman

omega-her-time-nicole-kidman.JPG

Με το γυναικείο στιλ να πρωταγωνιστεί, μια ξεχωριστή εκδήλωση “Her Time” πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο OMEGA House Paris. Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν μια από τις πιο μεγάλες ambassadors της OMEGA διεθνώς, η Nicole Kidman, που παρευρέθηκε μαζί με την κόρη της Sunday. Άλλοι αξιοσημείωτοι καλεσμένοι ήταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Judo και ambassador της OMEGA, Hifumi Abe, η θρυλικές ολυμπιονίκες Nadia Comăneci και Katarina Witt, η ηθοποιός Rebel Wilson, η Γαλλίδα ηθοποιός Guillaume Duhesme και η γνωστή από τα κοινωνικά μέσα Kristy Sarah.

omega-oly-stollenmomentflash-nicolekidman-full-lres-enzo3972.jpg

Η λαμπερή εκδήλωση “Her Time” ήταν μια ευκαιρία για την ωρολογοποιία να δώσει έμφαση στη δέσμευσή της στα ρολόγια που απευθύνονται στις γυναίκες, κάτι που κάνει με υπερηφάνεια για πάνω από χρόνια. Μιλώντας στη εκδήλωση, ο Πρόεδρος και CEO της OMEGA, Raynald Aeschlimann, είπε “Η χρονομέτρηση των Ολυμπιακών και Παρ Ολυμπιακών Αγώνων είναι ένας ρόλος που απαιτεί υψηλή ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Είμαι περήφανος που μπορούμε να εφαρμόζουμε τις ίδιες αξίες και στα ρολόγια που φτιάχνουμε για τις γυναίκες και που έχουμε αυτήν την ευκαιρία να το γιορτάσουμε εδώ στο Παρίσι – την πόλη της Μόδας. Και είμαι ακόμη πιο χαρούμενος που γιορτάζουμε αυτή τη στιγμή με τη Nicole, που πάντα τιμά τα ρολόγια μας με το μοναδικό της τρόπο.”

omega-oly-house-stolen-nicolekidman-lres-5448.jpg

Η βραβευμένη από την Ακαδημία ηθοποιός Nicole Kidman, είναι παγκοσμίως γνωστή για την υπεροχή της στη μεγάλη οθόνη έχοντας κατακτήσει αμέτρητες υποψηφιότητες και βραβεύσεις. Είναι ambassador της OMEGA από το 2005 και μια από τις πιο παλιές συνεργάτιδες της Μάρκας, που συχνά φορά vintage μοντέλα στο κόκκινο χαλί προβάλλοντας την κληρονομιά αλλά και την πολυτέλεια και την ομορφιά της Μάρκας.

omega-her-time-rebel-wilson.JPG

Έχοντας επισκεφτεί όλους τους μαγικούς χώρους στο OMEGA House Paris, η Nicole είπε “Πάντα απολάμβανα να δουλεύω με την OMEGA καθώς είναι πολύ ευέλικτη κι ανοιχτή στις αλλαγές. Είτε πρόκειται για γυναικεία ρολόγια, τους Ολυμπιακούς Αγώνες ή τον James Bond. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ στο Παρίσι, για την εμπειρία των αγώνων αλλά και για να είμαι με τη Μάρκα σε αυτή την πολύ ξεχωριστή περίσταση.”

omega-her-time-kristy-sarah.JPG
omega-her-time-guillaume-duhesme.JPG

Το OMEGA House Paris βρίσκεται στο Hôtel de Poulpry, στην περιοχή Maison des Polytechniciens, μερικά βήματα από το Musée d'Orsay και σκοπός του είναι να γιορτάζει το ρόλο της OMEGA ως Επίσημου Χορηγού των Ολυμπιακών και Παρ Ολυμπιακών Αγώνων. Στη διάρκεια της ημέρες τα μέλη του μπορούν να χαλαρώσουν σε έναν από τους κομψούς χώρους του ενώ τα βράδια, το μέρος θα φιλοξενεί μια σειρά VIP εκδηλώσεων γιορτάζοντας μαζί με την οικογένεια της OMEGA και τους φίλους της Μάρκας.

Θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το Σάββατο, 10 Αυγούστου.


An Evening at Ralph's

j000865-teamusa-group-comp12-alt.jpg

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση των αθλητών της ομάδας των ΗΠΑ με τις στολές της Ralph Lauren κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων - μπλε σακάκια με μπλε και λευκές λεπτομέρειες, μπλε και λευκά ριγέ πουκάμισα oxford και άψογα αυστηρά τζιν – το Σάββατο 27 Ιουλίου ο εμβληματικός οίκος διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι. «Η ενδυμασία των αθλητών αποτελεί ένα σύμβολο ενότητας και έμπνευσης τόσο για την ομάδα μας όσο και για τα εκατομμύρια των φιλάθλων που θα τους επευφημήσουν», δήλωσε για τη συλλογή η Sarah Hirshland, διευθύνουσα σύμβουλος της Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής των ΗΠΑ.

l1097995-yyncwe51.JPG

Η εκδήλωση "An Evening at Ralph's" πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Ralph’s στο 5ο διαμέρισμα του Παρισιού. Το πάρτι ακολούθησε τη μεγάλη νίκη της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης των ΗΠΑ. Η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ στο εστιατόριο, με την αμερικάνικη αύρα να κυριαρχεί στην καρδιά του Παρισιού. Στο cocktail dinner του οίκου – παρευρέθηκε η Jill Biden, η οποία ήταν μία από τους πολλούς εκλεκτούς θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων, υποστηρίζοντας την ομάδα υδατοσφαίρισης των ΗΠΑ φορώντας ένα εμβληματικό πουλόβερ RL με την αμερικανική σημαία. Επίσης, παρευρέθηκαν οι Emma Chamberlain, Nick Jonas, Jessica Chastain, και πολλοί άλλοι αστέρες του Hollywood.

l1098418-vtndutjk.JPG

Αθλητές όπως ο Jeffrey Louis (γνωστός και ως Jeffro, ο χορευτής από το Τέξας που διαγωνίζεται στον πρώτο Ολυμπιακό διαγωνισμό breakdancing) και η Chiaka Ogbogu (η βολεϊμπολίστρια από το Νιου Τζέρσεϊ και μέλος της εθνικής γυναικείας ομάδας) ήταν επίσης παρόντες.

l1098399-oqoeoegq.JPG
l1098046-0wvi7jzh.JPG
l1098225-bt94e2ge.JPG

Η βραδιά φιλοξενήθηκε από τον David Lauren, Chief Innovation and Branding Officer, τον Patrice Louvet, Chief Executive Officer της Ralph Lauren και τον Casey Wasserman, Πρόεδρο του LA 2028, ενώ παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας, των μέσων ενημέρωσης και των επιχειρήσεων.