fbpixel

Search icon
Search
Tα λαμπερά εγκαίνια της πρώτης boutique Weekend Max Mara στην Ελλάδα
PEOPLE & MOMENTS

Tα λαμπερά εγκαίνια της πρώτης boutique Weekend Max Mara στην Ελλάδα

To εντυπωσιακό οpening του πρώτου καταστήματος του πολυτελούς brand στην περιοχή της Γλυφάδας


Celebrities, fashion influencers και πιστές πελάτισσες του brand έδωσαν το «παρών» στο opening party της πρώτης boutique Weekend Max Mara στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γλυφάδας στην Αθήνα. Το νέο κατάστημα ξεχωρίζει ήδη για το κομψό περιβάλλον και τη διαχρονική αισθητική - στοιχεία που χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια το ιταλικό fashion house. 

1pan-382.jpg
Αντώνης Τσαβδάρογλου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Ανθή Τσαβδάρογλου

Οι καλεσμένοι της οικογένειας Τσαβδάρογλου (DiL Fashion Group) είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την τελευταία συλλογή Weekend Max Mara, συμπεριλαμβανομένης της SS24 συλλογής Phantasie που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Arthur Arbesser, τις εμβληματικές τσάντες Pasticcino, καθώς και τις διαχρονικές καπαρντίνες του brand, σχεδιασμένες να αγκαλιάζουν τους πολλαπλούς ρόλους στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας.

4pan-418.jpg
Χριστίνα Νικολαΐδη, Χρύσα Φαράζη
12pan-077.jpg
Όλγα Ντάλλα, Μαρίτα Καθιζιώτη, Akis Akila

Στα happenings των λαμπερών εγκαινίων ανήκουν το personalization από τον καλλιγράφο Akis Akila σε συλλεκτικές Weekend Max Mara Athens shopper bags, καθώς και οι μουσικές επιλογές από την Dj Xenia Ghali.

8pan-043.jpg
Xenia Ghali, Γιάννης Κουτσαυτάκης

Το νέο κατάστημα Weekend Max Mara στη Γλυφάδα καταλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο μεγαλύτερο από 200 τ.μ. και διαθέτει μία πρόσοψη δύο βιτρινών, καθώς και δύο living room spaces.Το σχέδιο του καταστήματος χαρακτηρίζεται από φιλόξενους, φωτεινούς και ευάερους χώρους, που θυμίζουν την ατμόσφαιρα ενός άνετου και κομψού σπιτιού. Τα έπιπλα είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '50 με μια σύγχρονη πινελιά, περιλαμβάνοντας χαλιά Berber σχεδιασμένα σε συνεργασία με τη σουηδική κορυφαία εταιρεία χαλιών Kasthall, μαζί με άλλα στοιχεία ιταλικού σχεδιασμού.

305607.jpg
Η πρώτη boutique Weekend Max Mara στην Ελλάδα

Τα υλικά και τα χρώματα είναι επίσης ισορροπημένα, με έναν συνδυασμό ξύλου, διακοσμητικών και ταπετσαριών που απεικονίζουν ιταλικά τοπία. Το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα της Weekend Max Mara ολοκληρώνει τη διαχρονική κατασκευή αυτού του νέου καταστήματος.

5pan-817.jpg
Τάνια Νικολοπούλου, Θεοδώρα Μιχαλολιάκου, Τζένη Οικονόμου, Ιωάννα Λυμπεροπούλου, Ναταλία Ρίζου
25pan-246-BAgVK.jpg
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Μάνια Μπούσμπουρα

H νέα boutique, η οποία προστίθεται στα περισσότερα από 250 καταστήματα της Weekend Max Mara παγκοσμίως, αντανακλά απόλυτα τη φιλοσοφία του οίκου. Ιδρυμένη αρχικά το 1983 ως σειρά ρούχων για το Σαββατοκύριακο, σήμερα η Weekend Max Mara είναι ένα ιταλικό lifestyle brand για ανεξάρτητες γυναίκες με αυτοπεποίθηση, που αναζητούν την κομψότητα στην καθημερινότητά τους.

Info: Weekend Max Mara, Γρηγορίου Λαμπράκη 17, Γλυφάδα.

Αναζητήστε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery!

Φωτογραφία: Studio Panoulis