fbpixel

Search icon
Search
Τα λαμπερά beauty looks που εντυπωσίασαν στο Cannes Film Festival 2024
MAKE UP

Τα λαμπερά beauty looks που εντυπωσίασαν στο Cannes Film Festival 2024

Οι stars του κινηματογράφου μας παρουσίασαν τα αγαπημένα τους makeup trends στο πιο λαμπερό κόκκινο χαλί


Κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Κανών μας προσφέρει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και luxury εικόνες, με εντυπωσιακά διαμάντια και φορέματα να πρωταγωνιστούν. Ξεχωρίζουν όμως και οι τολμηρές beauty εμφανίσεις που διαλέγουν οι μεγάλοι κινηματογραφικοί star και οι εκλεκτοί καλεσμένοι από όλο το film industry.

Οι εικόνες από τις πρώτες μέρες είναι αρκετά ιδιαίτερες, καθώς ανάμεσα στις κλασσικές peachy και clean aesthetic εικόνες ομορφιάς, παρατηρούμε ελπιδοφόρα σημάδια για την άνοδο ενός πιο edgy makeup look, που έρχεται σε μία μικρή κόντρα με την εποχή και το παραδοσιακό beauty style που επιλέγουν ως συνήθως οι περισσότερες προσωπικότητες του Hollywood.

Ωστόσο η διαχρονική λάμψη και η κλασσική ομορφιά δεν θα ήταν εφικτό να απουσιάζουν από το κόκκινο χαλί των Καννών, με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές star να μας προκαλούν να δοκιμάσουμε και εμείς τα glass skin και dewy looks που κυριαρχούν στην Croisette.

Ας δούμε, λοιπόν, ποιες beauty εμφανίσεις κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις μας!

Anya Taylor Joy

gettyimages-2152955795.webp

The only thing you need is a red lip! Η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας "Furiosa: A Mad Max Saga" έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί και μας απέδειξε για ακόμη μία φορά το γνωστό "less is more". Η ηθοποιός επέλεξε μία απλή αλλά full coverage βάση, την οποία συντρόφευσε με την πιο ιδανική απόχρωση ενός κόκκινου lipstick. Μία διαχρονική εικόνα για τις stars του Hollywood, που δεν παύει να μας εντυπωσιάζει.

Léa Seydoucx

gettyimages-2152470575.webp
Η Léa Seydoucx παρευρέθηκε στην προβολή της ταινίας "The Second Act" και η ομορφιά της δεν πέρασε απαρατήρητη στο κόκκινο χαλί της τελετής έναρξης του 77ου ετήσιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Το λαμπερό natural makeup look που μας παρουσίασε η ηθοποιός, μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και αποτυπώνει απόλυτα την καλύτερη δυνατή εικόνα της φυσικής υγείας στο πρόσωπο με τη χρήση του μακιγιάζ. 


Taylor Hill

gettyimages-2152955970.webp

Το εντυπωσιακό μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα, όχι μόνο με το λαμπερό φόρεμα που επέλεξε για το κόκκινο χαλί, αλλά και για το bold look στο μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Το κομψό wet look σε συνδυασμό με το έντονο eye-makeup και τα mat nude χείλη λειτούργησαν φανταστικά, χαρίζοντάς μας μία πηγή έμπνευσης για μία eleveted μορφή του κλασσικού 90s makeup.

Thalia Besson

gettyimages-2152928900.webp

Άλλο ένα τολμηρό look που ξεχώρισε στο γεμάτο λάμψη χαλί των Καννών! Η Thalia Besson αψήφησε τα viral trends που θέτουν το φυσικό μακιγιάζ ως νούμερο ένα τάση και επέλεξε να εμφανιστεί με αέρα αυθεντικής star του Hollywood! Η ηθοποιός συνδύασε το micro-fringe trend με απαλές κυματιστές μπούκλες και μία έντονη προσέγγιση των κλασσικού 1920s star look με σκούρες αποχρώσεις.

Meryl Streep

gettyimages-2152970449.webp

Last but not least! Η Meryl Streep, το τιμώμενο πρόσωπο της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ των Καννών, μας απέδειξε πως η ομορφιά δεν γνωρίζει ηλικίες. Η εντυπωσιακή προσωπικότητα, που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στον κινηματογράφο, έλαμψε στο κόκκινο χαλί με αυτή τη διακριτική αλλά φρέσκια beauty εμφάνιση προκαλώντας ένα χαμό από φωτογραφικά φλας. Η φυσική απόχρωση του glossy lipstick που έχει επιλέξει εναρμονίζεται άψογα με εκείνη του ρουζ, ενώ φαίνεται πως είναι αυτά είναι τα μόνα προϊόντα που χρειάζεται για να αναδείξει την χολιγουντιανή εμφάνισή της.