fbpixel

Search icon
Search
Tα κουρέματα και τα hairstyles που κυριαρχούν το φετινό καλοκαίρι
MAGAZINE

Tα κουρέματα και τα hairstyles που κυριαρχούν το φετινό καλοκαίρι

It's time for a change!


Με το φως του καλοκαιριού και πιο λαμπερές ημέρες, η διάθεση όλων είναι θετική στις αλλαγές, ακόμη και στα μαλλιά. Οι περισσότερες γυναίκες είναι έτοιμες ν’ απαλλαγούν από τα μακριά μήκη και ν’ ανεβάσουν τους τόνους στα χρώματα.

Κουρέματα: Αν και οι τάσεις έχουν πολλά να δανειστούν από τα 70’s, όλα τα σχήματα για φέτος είναι μεσαία και κοντά. Συγκεκριμένα, τα trends κλίνουν στα κοντά καρέ με αφέλειες και φράντζες στο πλάι και στα pixies με μύτες γύρω από το κεφάλι για πιο ανέμελο στιλ. Επίσης, επιλέγονται τα μεσαία μήκη με υφές και layers, τα φιλαριστά και ό,τι κάνει πιο ελαφρύ το look, καθώς όλοι θέλουν ν’ αποχωριστούν το έξτρα «βάρος» από τον προηγούμενο χρόνο. Τα πιο μακριά καρέ είναι τετράγωνα Box Bob, αλλά με light διάθεση. Δοκιμάστε φράντζες με ανάλαφρα και φιλαρισμένα τελειώματα, που θ’ ανανεώσουν το summer look σας.

Χρώματα: Κυριαρχούν οι πιο ανοιχτοί τόνοι, όπως το ξανθό, τα highlights, το balayage και οι παστέλ αποχρώσεις πάνω σε ανταύγειες. Από το ροζ και το ξανθό καραμελέ έως τα ανοιχτά σιέλ και τα ice blonde, αυτό το καλοκαίρι θα δούμε μια διευρυμένη χρωματική παλέτα. Ό,τι χρώμα κι αν έχετε, προσθέστε έξτρα φως με ανταύγειες ή ανοίγματα στις άκρες. Ζητήστε ένα toner που να φωτίσει τα μάτια και το πρόσωπό σας.

Styling: Waves, beach waves και όλα τα κυματιστά είναι τα απόλυτα χτενίσματα της εποχής. Για μια βραδινή εμφάνιση, ένα στιλιζαρισμένο κυματιστό με χοντρό ψαλίδι ή flat iron και γυαλισμένο, που να θυμίζει super model εποχής, είναι το ab fab καλοκαιρινό hair styling.

Hair tip

Ένα καλό ενυδατικό σαμπουάν μαζί με conditioner και μια πλούσια μάσκα είναι από τα απαραίτητα του νεσεσέρ για τις διακοπές. Αν βρεθείτε στο κομμωτήριο ανάμεσα στις αποδράσεις σας, ζητήστε ένα θρεπτικό spa μαλλιών. 

Production of month

schwarzkopf-fibre-clinix-tame-shampoo-300ml.jpg

Το Professional Fibre Clinix Tame Shampoo της Schwarzkopf καθαρίζει απαλά τα χοντρά, ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν, βελτιώνει άμεσα τη διαχειρισιμότητά τους, ενώ λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας και βοηθάει στην πρόληψη του στατικού ηλεκτρισμού.

xatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2021