fbpixel

Search icon
Search
Τα κομμάτια που είναι must σύμφωνα με τις τάσεις της νέας σεζόν
TRENDS & CATWALKS

Τα κομμάτια που είναι must σύμφωνα με τις τάσεις της νέας σεζόν

Αν είστε trends' lovers αυτά είναι τα σχέδια που πρέπει να αποκτήσετε


Mε την παραμονή μας στο σπίτι έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθούμε με τα πράγματα εκείνα που αγαπάμε και μας αρέσουν. Ένα από αυτά είναι οι τάσεις στα ρούχα που θα μας βοηθήσουν να απογειώσουμε την εικόνα μας και να δημιουργήσουμε ένα άκρως update look.

Η νέα σεζόν δεν είναι πολύ μακριά και ήδη γνωστοί σχεδιαστές και οίκοι έχουν αρχίσει να μας παρουσιάζουν όλα αυτά που επρόκειτο να μας απασχολήσουν. Αυτή η περίοδος λοιπόν είναι η κατάλληλη για να ενημερωθείτε, να ξεχωρίσετε αυτές που σας αρέσουν και να ξεκινήσετε την έρευνα σας έτσι ώστε να είστε έτοιμες για νέες εμφανίσεις. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα new trends.

Παρακάτω έχουμε ξεχωρίσει τα αγαπημένα μας μέχρι στιγμής και σας τα παρουσιάζουμε. Συνεχίστε να διαβάζετε και επιλέξτε τα δικά σας!

Printed co-ord

new-season-1.jpg
Style du monde

Με την ραγδαία αύξηση και την έντονη παρουσία του loungewear style, τα co-ords η αλλιώς τα σετ γνώρισαν τεράστια δημοφιλία. Μάλιστα η πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο σε σχέδια όσο και σε υφάσματα και χρώματα που υπάρχουν, δίνουν την ευκαιρία σε όλες, ακόμα και τις πιο απαιτητικές να τα εντάξουν στην εικόνα τους. Τους επόμενους μήνες όπως όλα δείχνουν το σχέδιο που θα ξεχωρίσει είναι αυτό με τα μοτίβα. Μπορείτε να επιλέξετε οποίο στιλ θέλετε από φόρμες και πλεχτά μέχρι PJs style αρκεί να είναι printed co-ord. Μία εύκολη λύση για τις ημέρες που δεν ξέρετε ι να βάλετε.

Second skin top

new-season-2.jpg

Πολύ πριν την εμφάνιση της νέας σεζόν, αυτό το νέο trend έχει απασχολήσει ειδικούς και fashion lovers. Για πολλές από εσάς ίσως σας φαίνεται λίγο περίεργο και ασυνήθιστο αλλά πραγματικά αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία. Ταιριάζει υπέροχα με denim pants αλλά και high waisted trouser. Αν επιθυμείτε να το κάνετε all the way θα πρέπει να επιλέξετε μία απόχρωση σε ουδέτερους τόνους όπως το μπεζ αλλά και με κάποιο μοτίβο όπως το πολυσυζητημένο tie-dye.

Loafers

cjv0uytfux-2.jpg
Image source: @pernilleteisbaek

Όσον αφορά τα υποδήματα η επιλογή σας είναι μονόδρομος κι αυτή είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα loafers. Πολλοί διάσημοι οίκοι όπως οι Prada και Chanel έχουν παρουσιάσει σχέδια σ’αυτήν την κατηγορία που κάθε γυναίκα θα ήθελε να είχε στη συλλογή της. Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μαύρο και πιο συγκεκριμένα το λουστρίνι για περισσότερη λάμψη και ευελιξία. Συνδυάζετε άψογα με όλα σας τα κομμάτια από τζιν παντελόνια μέχρι πολύχρωμα φορέματα. Για περισσότερο styling προσθέστε ένα ζευγάρι από bold socks.

Colourful dress

new-season-4.jpg
Image source: @heartzeena

Αφού αναφερθήκαμε στα πολύχρωμα φορέματα δε θα μπορούσαμε να μην τονίσουμε ότι βρίσκονται πρώτα στις τάσεις των φορεμάτων για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Εκτός από το στιλ, τα χρώματα τους μας βοηθούν να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας στα ύψη και να χαρίσουμε περισσότερο φως στην εικόνα μας. Βρείτε τους χρωματικούς συνδυασμούς και τα σχέδια που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν και επενδύστε σ’ αυτά asap.

Colour block jumper

new-season-5.jpg
Image source: @blaireadiebee

Τα πουλόβερ θα συνεχίσουν να αποτελούν βασικό κομμάτι των συνόλων μας για μερικούς μήνες ακόμα. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να κάνετε τη διαφορά τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξετε την κατηγορία των colour block. Ο συνδυασμός διαφορετικών τόνων θα σας δώσει μία τρομερή αίσθηση ανανέωσης και παράλληλα θα έχετε ακολουθήσει τις τάσεις κατά «γράμμα». Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, ταιριάζοντας με πολύ όμορφο τρόπο την άνεση με τη fashionable αισθητική.

Wide-leg jeans

new-season-3.jpg

Αν ψάχνετε να βρείτε το σχέδιο εκείνο που θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη denim συλλογή σας τότε αυτό σίγουρα είναι τα wide leg. Ένα από τα αγαπημένα σχέδια των fashion girls, σας το προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε πολλές εμφανίσεις, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.