fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Τα χειμερινά κομμάτια που δεν αποχωρίζονται ποτέ τα British it girls

Απαραίτητα items για μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα


Τα χειμερινά κομμάτια που δεν αποχωρίζονται ποτέ τα British it girls

Τα χειμερινά σύνολα δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Εκτός από τις χαμηλές θερμοκρασίες πρέπει να λαμβάνουμε υπ’ όψη μας και τις βροχερές μέρες αλλά και εκείνες που ο αέρας είναι έντονος και μπορεί να προσθέσει παραπάνω δυσκολία στην εμφάνισή μας. Ακριβώς για τους παραπάνω λόγους, δεν υπάρχουν πιο ειδικοί να μας «μιλήσουν» για τα winter outfits από τα British girls.

Ο άστατος και πολύμηνος χειμώνας της Μ. Βρετανίας, τους έχει οδηγήσει στην τελειοποίηση των συνόλων γι’ αυτήν την εποχή. Ανεξάρτητα από το προσωπικό στιλ της κάθε μίας, υπάρχουν συγκεκριμένα κομμάτια που δεν αποχωρίζονται ποτέ, διότι εκτός από μοντέρνες πινελιές τους χαρίζουν και την απαραίτητη ζεστασιά καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, γνωρίστε τα items που υπάρχουν σε κάθε βρετανική update γκαρνταρόμπα, μερικά από τα οποία μπορείτε να τα φορέσετε και την περίοδο της καραντίνας και μη διστάσετε να επενδύσετε σ’ αυτά.

Maxi coats

british-3.jpg
Image source: @handinfire

Τα παλτό θεωρούνται ένα από τα βασικότερα κομμάτια κάθε χειμερινής συλλογής. Συνδυάζουν με άριστο τρόπο την άνεση, το στιλ και τη ζεστασιά. Καλό θα ήταν να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές τους, καθώς είναι αυτά που κάνουν και την πρώτη εντύπωση και «κερδίζουν» το ενδιαφέρον. Τα british girls προτιμούν πολύ συχνά τα maxi coats για all day εμφανίσεις. Η κίνηση που προσφέρουν καθώς περπατάτε είναι μοναδική. Για πιο πρακτική και ευέλικτη προσθήκη κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως είναι το καμηλό, ενώ για πιο εκκεντρικές, το κόκκινο, το μοβ ή το μπλε θα εντυπωσιάσουν.

Chunky sole boots

british-4.jpg
Image source: @rosiehw

Μπορεί η επόμενη σεζόν να θέλει την επιστροφή των πιο «απαλών» και ήρεμων γραμμών στις μπότες, το φετινό χειμώνα οι έντονες σόλες είναι must κι εμείς δε μπορούμε να αντισταθούμε. Την άποψη αυτή επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία αλλά και με τον καλύτερο τρόπο, η celeb Rosie Huntington-Whiteley. Αποτελούν τις αγαπημένες της εδώ και αρκετά χρόνια και μας έχει αποδείξει ότι μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα, όλες τις ώρες τις ημέρας, προσθέτοντας μοναδικό στιλ. Είτε επιλέγετε παντελόνια είτε φούστες ή φορέματα ένα τέτοιο σχέδιο δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκα που επιθυμεί να έχει μία πετυχημένη και ολοκληρωμένη συλλογή.

Cardigans

british-1.jpg
Image source: @alexachung

Αν και θεωρείται ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των French girls, βρίσκεται πολύ ψηλά και στις επιλογές των Βρετανίδων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η fashionista, Alexa Chung, η αγάπη της οποίας για τα πλεκτά είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό. Ιδανική επιλογή και για τις ημέρες του κατ΄ οίκον περιορισμού. Η έντονη δημοφιλία τους έχει οδηγήσει στην εμφάνιση πλήθος σχεδίων από μονοχρωμίες μέχρι έντονες αποχρώσεις και μοτίβα, ικανά να προσθέσουν χρώμα στην εμφάνιση αλλά και στην ψυχολογία σας. Αν δεν έχετε ήδη ένα στην κατοχή σας, τώρα ήρθε η ώρα!

Roll-neck jumpers

british-2.jpg
Image source: @victoriabeckham

Όλες οι γυναίκες λατρεύουμε τα πλεκτά πουλόβερ το χειμώνα, αλλά το αγαπημένο στιλ της σχεδιάστριας Victoria Bechkam, είναι τα φαρδιά, ζιβάγκο. Τα roll neck, σας βοηθούν να δημιουργήσετε μία υπέροχη σιλουέτα, καθώς τονίζουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με το καθημερινό σας τζιν παντελόνι αλλά και μ’ ένα κολάν για τις μέρες που βρίσκεστε στο σπίτι.

Puffer jacket

british-5.jpg
Image source: @monikh

Για όλες εσάς που θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, τα puffer jacket είναι αυτό που ψάχνετε. Έχουμε δει πολλές fashion lovers να το επιλέγουν σε πλήθος εμφανίσεων και η Monikh Dale είναι σίγουρα μία από αυτές. Από κοντά μέχρι πιο μακριά και από φουσκωτά μέχρι πιο «ήσυχα», σίγουρα αυτό το στιλ δεν πρέπει να λείπει από τις χειμερινές σας εμφανίσεις.

1

Wool coat

Marella BUY HERE

2

Chunky sole boots

Karida BUY HERE

3

Roll neck cashmere

Falconeri BUY HERE

4

TudBury ecru cardigan

American Vintage, Nomaconcept.com BUY HERE

5

Puffer jacket

Marks & Spencer BUY HERE