fbpixel

Search icon
Search
Tα κατάλληλα παπούτσια για να φορέσετε τα flared jeans
STYLING TIPS

Tα κατάλληλα παπούτσια για να φορέσετε τα flared jeans

«Έξυπνοι» συνδυασμοί που θα απογειώσουν τη σιλουέτα σας


Η retro αισθητική και κυρίως αυτή που αντλεί έμπνευση από τη δεκαετία των '70s μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τάσεων τις τελευταίες σεζόν. Το σχέδιο, το οποίο πρωτοστατεί στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι τα παντελόνια καμπάνα και ακόμα πιο συγκεκριμένα τα flared jeans, τα οποία αυξάνουν κάθε χρόνο τη δημοφιλία τους και πλέον δεν λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Εκτός από το στιλ που προσφέρουν έχουν τη μαγική ικανότητα να κολακεύουν τη σιλουέτα, καθώς το έντονο άνοιγμα στο τελείωμα χαρίζει ύψος και μας κάνει να φαινόμαστε πιο αδύνατες.  Φυσικά καταλαβαίνετε ότι όσο πιο μεγάλη είναι η καμπάνα, τόσο πιο πετυχημένο το αποτέλεσμα. Βασικό στοιχείο για να τα συνδυάσουμε είναι τα παπούτσια. 

Γνωρίζετε ποια είναι τα shoe designs που θα χαρίσουν ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στις εμφανίσεις μας; Ανακαλύψτε τα παρακάτω!

With high heel boots

1e4e56c54c7ece536b4922924af579fb-ba2so.jpg
Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια του χειμώνα είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, οι μπότες. Μάλιστα φέτος, οι ψηλοτάκουνες knee high boots έχουν την τιμητική τους και οι απανταχού fashionistas μας παρουσιάζουν συνεχώς νέους τρόπους για να τις εντάξουμε στην εικόνα μας. Ένα από αυτού είναι και μαζί με το τζιν καμπάνα. Σας προτείνουμε να επιλέξετε πιο σκούρες αποχρώσεις στο παντελόνι σας, καθώς θεωρείται big trend και προσδίδει classy αισθητική. Το «πάντρεμα» με τα high heel shoes θα κολακεύσει ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα σας δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

With sneakers

a144dd0965a9467aadf4857dc9af87c0.jpg

Ένας από τους πιο ασφαλείς συνδυασμούς είναι μαζί με τα αθλητικά σας υποδήματα. Πλέον είναι γνωστό ότι τα sneakers μπορούμε να τα ταιριάξουμε με όλα μας τα κομμάτια και να τα επιλέξουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για stylish, head to toe, looks. Η λευκή εκδοχή τους ταιριάζει υπέροχα και με την εποχή. Για πιο casual εμφανίσεις λοιπόν, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εικόνα σας μ’ ένα hoodie κι ένα statement coat. Προσθέστε αξεσουάρ που θα κάνουν τη διαφορά, όπως ένα baseball hat!

With slingbacks

5a8b42efd3cbb52a9af9ce9cc642ed46.jpg

Τις τελευταίες σεζόν, στο «παιχνίδι» των τάσεων έχουν επιστρέψει δυναμικά τα slingbacks. Ένα από τα αγαπημένα σχέδια των Γαλλίδων ταιριάζουν υπέροχα σε όλες τις ώρες προσθέτοντας μια polished essence σε κάθε εμφάνιση. Μαζί με το flared jean σας θα γίνουν ο καλύτερό σας «σύμμαχος» της ημέρες που νιώθετε την ανάγκη να δώσετε στο παντελόνι σας μια έξτρα λάμψη. Οι εκδοχές τους πολλές ανάλογα με το στιλ και την προσωπικότητά σας, από πιο neutrals μέχρι έντονες αποχρώσεις. Προσθέστε ένα σακάκι και δημιουργήστε το απόλυτο office look που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες ακόμα και τα πρωινά που δυσκολεύεστε να βρείτε τι θα φορέσετε.

With mules

222a73bbab0853b0fa03f7d91693c351.jpg


Είτε είστε λάτρεις είτε όχι, όλες πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα mules χαρίζουν τρομερή αισθητική στην εικόνα μας. Ίσως είναι κι ένα εύκολος τρόπος για να δημιουργήσουμε statement outfits χωρίς να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα τα συναντήσετε σε πλήθος σχεδίων από flat μέχρι ψηλοτάκουνα και ουδέτερους τόνους εώς πιο έντονους. Προσπαθήστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις με statement σχέδια που θα μετατρέψουν τα παπούτσια σας σε πρωταγωνιστή της εικόνας σας. Κινηθείτε σε σκούρες αποχρώσεις για μεγαλύτερη ευελιξία. Αν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε περισσότερο styling προσθέστε ένα ζευγάρι κάλτσες. Είμαστε σίγουρες ότι θα το λατρέψετε.