fbpixel

Search icon
Search
Τα iconic skincare products που έχουν αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου
EDITORS' CHOICE

Τα iconic skincare products που έχουν αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου

10 προϊόντα που κυκλοφορούν χρόνια όμως συνεχίζουμε να τα προτιμούμε...δικαίως


Με προϊόντα που λανσάρονται κάθε εβδομάδα, είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τα νέα προϊόντα του κόσμου της περιποίησης. Ενώ πολλά από τα προϊόντα αυτά αποδεικνύονται αντάξια της διαφημιστικής εκστρατείας και της επακόλουθης επιτυχίας τους, μόνο μια ομάδα προϊόντων κερδίζει το κύρος της "λατρείας". Είναι αυτά τα προϊόντα που δεν λείπουν ποτέ από τα καταστήματα λιανικής και που ως beauty editor θα αγόραζα ξανά και ξανά.

Εδώ είναι μερικά από τα ελάχιστα επιλεγμένα προϊόντα που θα έχουν πάντα μια θέση στο beauty ντουλάπι μας!

Skincare icons

Bioderma Sensibio H2O Sensitive Skin

3401575390447-p-1-removebg-preview.png

Το micellar water της Bioderma αποτελούσε μυστικό της βιομηχανίας. Συχνά λαθραία από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, έφτασε τελικά στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από μερικά χρόνια, εισάγοντας τους μη Γάλλους καταναλωτές στην καθαριστική δύναμη των «micelles». Αυτές οι μικροσκοπικές στρογγυλές μπάλες μορίων καθαρισμού αιωρούνται μέσα στο νερό micellar, έτσι ώστε, όταν σκουπίζετε τη φόρμουλα πάνω στο δέρμα σας, να προσκολλώνται στους ρύπους και το μακιγιάζ, αφαιρώντας τα γρήγορα και απαλά. Τώρα, ένα μπουκάλι πωλείται κάθε τρία δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο, και θεωρείται ευρέως ως το καλύτερο micellar water όλων των εποχών.

BUY HERE: Bioderma Sensibio H2O Sensitive Skin, Hondoscenter.com


Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+™

stighmiotipo-othonis-469-removebg-preview.png

Βρίσκεται στην αγορά για περισσότερο από μισό αιώνα, αλλά ένα μπουκάλι του εξακολουθεί να πωλείται κάθε τέσσερα δευτερόλεπτα παγκοσμίως! Η απαλή σύνθεσή του και η ελαφριά υφή του ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος, ενώ τα ισχυρά συστατικά του ενισχύουν την ενυδάτωση για υγιή όψη της επιδερμίδας. Ένα μεγάλο μέρος της γοητείας του είναι ότι αφήνει την επιδερμίδα σας να αισθάνεται βουτυρένια απαλή, χωρίς ποτέ να κολλάει ή να λιπαίνει, καθιστώντας το ιδανική βάση πριν από το μακιγιάζ. Καθώς καταπραΰνει την ξηρότητα και τους ερεθισμούς, κάνει θαύματα για να μειώσει κάθε αίσθημα σφιξίματος. Αναπτύχθηκε από δερματολόγους και διαμορφώθηκε έτσι ώστε όλοι να μπορούν να επωφεληθούν από τα συστατικά του που υπόσχονται να ενισχύσουν τον φραγμό της επιδερμίδας σας - περιλαμβάνουν έλαιο από σπόρους ηλίανθου, εκχύλισμα κριθαριού και εκχυλίσματα φρούτων. Υπάρχει επίσης γλυκερίνη και ουρία, που συνεργάζονται για να διατηρήσουν τα αποθέματα υγρασίας του δέρματος. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε αρνητικές κριτικές.

BUY HERE: Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+™, Sephora.gr


Sisley Paris Black Rose Cream Mask

01-19-wNbMU.webp

Λίγα προϊόντα είναι τόσο εμβληματικά όσο η μάσκα κρέμας μαύρου τριαντάφυλλου της Sisley, αποδέκτης αμέτρητων διακρίσεων. Σήμερα, ένα σωληνάριο πωλείται κάθε τρία λεπτά παγκοσμίως. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια επένδυση και μια ιδιαίτερη απόλαυση, αλλά αν έχετε την τάση, είναι εγγυημένο ότι θα σας αρέσουν τα αποτελέσματα. Η φόρμουλα της κρέμας σε ροζ απόχρωση γεμίζει και φωτίζει άμεσα την επιδερμίδα, γι' αυτό και συχνά αποκαλείται «νεότητα σε σωληνάριο». Η μεταξένια κρέμα που περιποιείται και θρέφει, είναι αγαπητή για την ικανότητά της να ενυδατώνει και να προσθέτει λάμψη με ταχύτητα - ιδανική πριν από την εκδήλωση, μετά την πτήση ή κάθε φορά που η επιδερμίδα σας χρειάζεται μια γρήγορη λύση. Το καλύτερο είναι ότι, παρά την πολυτελή υφή της, απλώνεται σχεδόν ανεπαίσθητα στην επιδερμίδα, απορροφάται γρήγορα με μηδενική λιπαρότητα. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που το λατρεύουν A-listers όπως η Jennifer Lawrence, η Salma Hayek και η Emma Stone.

BUY HERE: Sisley Paris Black Rose Cream Mask, Atticadps.gr


Estée Lauder Advanced Night Repair Serum

stighmiotipo-othonis-470-removebg-preview.png

Αυτός ο ορός, που κυκλοφόρησε το 1982, ήταν ο πρώτος ορός περιποίησης της επιδερμίδας στον κόσμο και παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς. Γεμάτος με συστατικά που δουλεύουν σκληρά, έχει ελαφριά υφή που τον βοηθά να εισχωρήσει βαθιά στο χόριο της επιδερμίδας σας για να διορθώσει συγκεκριμένες ανησυχίες. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα κορυφαία συστατικά, που λειτουργεί ανακουφιστικά για το δέρμα, απορροφώντας το με ενυδάτωση για μια πιο λεία και υγιή επιδερμίδα. Υπάρχουν επίσης πολλά αντιοξειδωτικά για την τόνωση της ελαστικότητας του δέρματος και την προστασία του από τις θαμπές επιδράσεις της ρύπανσης και της υπεριώδους ακτινοβολίας. Έχει πάνω από 25 παγκόσμιες πατέντες που συνδέονται με αυτό, καθιστώντας το έναν από τους πιο επαναστατικούς ορούς που υπάρχουν.

BUY HERE: Estée Lauder Advanced Night Repair Serum, Sephora.gr


SkinCeuticals C E Ferulic Vitamin C Antioxidant Serum

product-08-removebg-preview.png

Αυτό έχει χαρακτηριστεί ως το χρυσό πρότυπο προϊόντος βιταμίνης C, και δικαίως. Ο ορός που κυκλοφόρησε το 2005, συνεχίζει να συνιστάται από δερματολόγους και επαγγελματίες της περιποίησης σε όλο τον κόσμο. Γιατί; Επειδή είναι κάτι πολύ περισσότερο από τον μέσο ορό βιταμίνης C. Περιέχει τρία από τα πιο σημαντικά αντιοξειδωτικά για την επιδερμίδα, δουλεύοντας σκληρά για την προστασία από τους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες και την καταπολέμηση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των δυσχρωμιών. Προστατεύει επίσης από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι γνωστό ότι καταστρέφουν το κυτταρικό τοίχωμα του δέρματός σας, προκαλώντας πρόωρη γήρανση. Και από τη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσετε, θα δείτε τη διαφορά. Φανταστείτε ένα πιο φωτεινό, φρέσκο και ελαστικό δέρμα. Αυτή είναι μια επένδυση, αλλά αποδεδειγμένα καλή για όσους επιθυμούν να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης και να γεμίσουν απαλά το δέρμα.

BUY HERE: SkinCeuticals C E Ferulic Vitamin C Antioxidant Serum, Skinceuticals.gr


Lancôme Bi-Facil Instant Eye Makeup Remover

01-20.webp

Ένα από τα πρώτα διφασικά προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ ματιών, αυτό έχει μια φόρμουλα που ενεργοποιείται καθώς το κουνάτε. Η ιδέα είναι ότι αφαιρεί απαλά και σχολαστικά όλα τα ίχνη του μακιγιάζ - που περιλαμβάνει επίμονες, αδιάβροχες φόρμουλες - χωρίς να τραβάει ή να στεγνώνει το δέρμα, και πραγματικά λειτουργεί. Δοκιμασμένο από οφθαλμιάτρους, είναι επίσης ασφαλές για τους χρήστες φακών επαφής και όσους έχουν ευαίσθητα μάτια. Απαλό και γρήγορο στη δράση του, είναι ιδανικό αν θέλετε να αποφύγετε την αίσθηση τσιμπήματος και θέλετε να φροντίσετε το δέρμα γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σας.

BUY HERE: Lancôme Bi-Facil Instant Eye Makeup Remover, Atticadps.gr


La Mer Crème De La Mer

0747930000020-p-1.jpg

Λίγες πολυτελείς κρέμες προσώπου αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, αλλά 50 χρόνια μετά το πρώτο της λανσάρισμα, η Crème de la Mer έχει περάσει με επιτυχία. Κάθε φορά που η επιδερμίδα μας φαίνεται ξηρή ή αισθάνεται άτονη, αυτή λειτουργεί πραγματικά για να την ανασύρει από το χείλος του γκρεμού και να της προσδώσει άμεση υγιή, φρέσκια λάμψη. Είναι επίσης μία από τις καλύτερες φόρμουλες που έχουμε δοκιμάσει για την καταπράυνση των αλλεργιών, την καταστολή των φλεγμονών και την απαλλαγή από κάθε ερυθρότητα -είτε στο σώμα είτε στο πρόσωπο. Στο εσωτερικό του υπάρχει έλαιο ευκαλύπτου, μαζί με συστατικά που συλλέγονται και ζυμώνονται με το χέρι, συμπεριλαμβανομένων φυσικών θαλάσσιων φυκιών, τα οποία είναι γνωστό ότι συγκρατούν την υγρασία και αναγεννούν τα κύτταρα του δέρματος. Δοκιμάζοντας έρχεται η πίστη, και μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς γιατί αυτή η πλούσια, βουτυρένια ενυδατική κρέμα εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των charts σήμερα.

BUY HERE: La Mer Crème De La Mer, Hondoscenter.com


Dermalogica Daily Microfoliant Exfoliator

stighmiotipo-othonis-471-removebg-preview.png

Το Microfoliant της Dermalogica, που κυκλοφόρησε το 2001, είναι μια εξαιρετικά λεπτή φόρμουλα σε μορφή σκόνης που μεταμορφώνεται σε ένα απαλό απολεπιστικό όταν αναμειγνύεται με λίγη ποσότητα νερού. Ένα πωλείται κάθε 30 δευτερόλεπτα παγκοσμίως και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Μαλακό και εύκολα ανεκτό - σε αντίθεση με πολλά άλλα απολεπιστικά της αγοράς - επωφελείται από τη σκόνη ρυζιού, η οποία έχει φυτικό οξύ στο εσωτερικό της και είναι γνωστό ότι φωτίζει και αναβαθμίζει τη λάμψη του δέρματος. Συνδυάστε το με σαλικυλικό οξύ και ένζυμα παπάγιας και έχετε μια φόρμουλα που εργάζεται σκληρά για να αποκολλήσει την ανεπιθύμητη υφή, διατηρώντας παράλληλα τον φραγμό του δέρματός σας μαλακό και υπό έλεγχο. Δεν είναι περίεργο που 10 εκατομμύρια τεμάχια πωλήθηκαν τον πρώτο χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Υπάρχει επίσης καταπραϋντική αλλαντοΐνη και κολλοειδής βρώμη στο εσωτερικό, που λειτουργούν όμορφα για όσους έχουν σοβαρές ευαισθησίες.

BUY HERE: Dermalogica Daily Microfoliant Exfoliator, Sephora.gr


Kiehl’s Creme De Corps

10-36.webp

Αν μας ρωτάτε, αυτό είναι το πιο εμβληματικό προϊόν της Kiehl's. Υπήρξε μια εποχή που οι άνθρωποι τρελαινόταν γι' αυτή τη φόρμουλα, αποθηκεύοντας κάθε φορά μπουκάλια για να διασφαλίσουν ότι δεν θα έμεναν ποτέ χωρίς. Γεμάτο βούτυρο κακάο και σησαμέλαιο, είναι απίστευτα πλούσιο, με έναν ικανοποιητικό, πολυτελή τρόπο. "Κουκουλώνει" την επιδερμίδα με υγρασία και απορροφά όλα τα ξηρά σημεία. Παχύρρευστο, με εμφάνιση σαν κρέμα, μυρίζει επίσης ωραία - απλώς φροντίστε να βρείτε χρόνο για να το επεξεργαστείτε. Μας αρέσει που δίνει στο δέρμα μια ελαφριά γυαλάδα, ειδικά κατά μήκος των κνημών και των βραχιόνων.

BUY HERE: Kiehl’s Creme De Corps, Atticadps.gr


Clarins Blue Orchid Treatment Oil

stighmiotipo-othonis-472-removebg-preview.png

Η φόρμουλα του λαδιού περιποίησης προσώπου της Clarins δεν έχει αλλάξει ποτέ. Μεταξένιο, ελαφρύ και φυτικής προέλευσης, διαθέτει αρκετά ενεργά συστατικά για να ενισχύσει την κυκλοφορία του δέρματος και, με τη σειρά του, τη λάμψη και την ελαστικότητα. Υπάρχει επίσης θρεπτική βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα και ωμέγα 6 και 3 για να γεμίσουν την επιδερμίδα και να της χαρίσουν μια πιο σφριγηλή, φρέσκια όψη. Λίγη ποσότητα είναι επίσης μεγάλη - λίγες μόνο σταγόνες αρκούν για να δώσετε ώθηση στο υποτονικό δέρμα. Το έλαιο είναι ιδανικό για όσους υποφέρουν από ξηρότητα, καθώς σφραγίζει την ενυδάτωση και αποτρέπει την περαιτέρω απώλεια υγρασίας. Καθώς είναι γεμάτο από ήπια συστατικά, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλοι οι τύποι δέρματος - ακόμη και εκείνοι που υποφέρουν από σπυράκια.

BUY HERE: Clarins Blue Orchid Treatment Oil, Sephora.gr