fbpixel

Search icon
Search
Τα hot spring colours που θα δώσουν νέα δυναμική στα σύνολά σας
THE LOOK

Τα hot spring colours που θα δώσουν νέα δυναμική στα σύνολά σας

Δώστε την απαραίτητη προσοχή και απογειώστε κάθε σας εμφάνιση


Εξωστρέφεια, ελπίδα και αισιοδοξία... Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις τάσεις της μόδας για τους επόμενους μήνες. Οι διάσημοι σχεδιαστές και οίκοι έχουν κάνει πιο ξεκάθαρο από ποτέ, πως τα θέλουν "όλα πολύ". Προσέξτε, μην πέσετε στην "παγίδα" του overdressed ή του maximal. Aρκεί και μόνο ένα κομμάτια για να αποτυπώσει την παραπάνω άποψη. Τα χρώματα είναι πρώτα στη λίστα. Το καλοκαίρι που έρχεται είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις. Φυσικά και δεν είναι out of fashion -ποτέ δεν θα είναι- αλλά δε νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα; Δυναμικές εμφανίσεις, βασισμένες σε tonal looks από έντονες αποχρώσεις που θα σας κάνουν να κυριαρχήσετε, όπου κι αν βρεθείτε. 

Ανακαλύψτε αυτές που ξεχωρίζουν οι fashion insiders!

Very Peri 

466d05c98d19e64db8ca232a3942adfe.jpeg
Image source: @popsugar

Την πρώτη θέση δεν θα μπορούσε να την είχε καμία άλλη απόχρωση από το Very Peri. Το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με το Ινστιτούτο της Pantone, έδωσε την ευκαιρία στους fashion designers να σκεφτούν out of the box και να μας δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμα για εντυπωσιακά σύνολα που θα αντικατοπτρίζουν την χαρά. Δεν ήταν λίγα τα brands που το επέλεξαν ως βασικό στοιχείο στις πασαρέλες για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, ανάμεσα τους Valentino, Gucci και Alberta Ferretti. Σε περίπτωση που το διαλέξετε, να το κάνετε all the way, με total Very Peri look. 

Bubblegum 

3d547efb0b117a7ae96e3476329e5dc1.jpeg
Image source: @whowhatwear

Η "Pink Collection" του Pierpaolo Piccioli για τον Valentino, ήταν από τις πιο ενυπωσιακές και αίσιοδοξες συλλογές που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Το άλλωτε -παρεξηγημένο- χρώμα της Barbie έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα τις τελευταίες σεζόν και να θεωρείται πλέον απαραίτητο στη γκαρνταρόμπα σας, αν θέλετε να κερδίσετε το τίτλο της fashionista. Για έξτρα πόντους, συνδυάστε το με άλλες εντυπωσιακές αποχρώσεις, όπως είναι το κόκκινο και το πορτοκαλί. 

Red Passion

e071d1bbcc118be64eb9d5a77a43ddf3.jpeg

Είναι φωτεινό, φλογερό και απόλυτα in fashion. Αναδείξτε με τον καλύτερο και πιο εύκολο τρόπο τη θηλυκότητα αλλά και το μαύρισμά μας, σε λίγου μήνες, διαλέγοντας κόκκινα κομμάτια. Ένα silk dress θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Σ' αυτό το σημείο, αξίζει να σημειώσουμε ότι ταιριάζει υπέροχα με τα ψάθινα αξεσουάρ, όπως οι straw bags που θεωρούνται must για ακόμα ένα καλοκαίρι. Μετατρέψτε το σε πρωταγωνιστή της εικόνας σας, συνδυάζοντάς το με σανδάλια με λεπτεπίλεπτα λουράκια σε neutral tones. 

Green Power

277481008-155809916886353-1978033099013731648-n.jpg
Image source: @laura_eguizabal

Το πράσινο έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω του για τη φετινή σεζόν. Εμφανίζεται σε διάφορες παραλλαγές και αποχρώσεις. Όσο πιο ανοιχτοί οι τόνοι του, τόσο πιο ιδανικό για ανάλαφρα υφάσματα και αέρινες σιλουέτες που θα μας συνοδεύσουν στις ζεστές, ηλιόλουστες βόλτες μας. Από την άλλη πλευρά, για polished looks επιλέξτε πιο bold tones, οι οποίοι θα απογειώσουν την κομψή αισθητική σας. 

Yellow 

19e61b1db6c380d5226bd6ab08e608ff.jpeg

Ονειρικά δυναμικό! Αρκεί μια δοκιμή για να πειστείτε. Για πολλές από εσάς, τα κίτρινα κομμάτια αποτελούν "red flags" αλλά το φετινό καλοκαίρι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αλλάξετε γνώμη. Όλοι οι τόνοι του χρώματος θεωρούνται τάση, αλλά η παλ εκδοχή του ίσως έχει κερδίσει λίγο περισσότερο την προσοχή μας. Αν επιλέξετε μόνο ένα κομμάτι μπορεί να σας φανεί αδιάφορο γι' αυτό μη διστάσετε να το κάνετε head to toe, ακόμα και στα αξεσουάρ σας. Θα το λατρέψετε!