fbpixel

Search icon
Search
Τα επικρατέστερα summer color trends για ένα ανανεωμένο outdoor σκηνικό
INTERIORS

Τα επικρατέστερα summer color trends για ένα ανανεωμένο outdoor σκηνικό

Τα πιο hot right now χρώματα που θα αλλάξουν όψη στους εξωτερικούς χώρους της κατοικίας σας


Μπορεί ο χρόνος που, πλέον, περνάμε στο σπίτι μας να έχει περιοριστεί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θέλουμε να βλέπουμε τους προσωπικούς μας χώρους απεριποίητους. Ειδικά σε ό,τι αφορά στου outdoor σκηνικό, μας ενδιαφέρει διπλά για το πώς δείχνει, μιας και τώρα το χαιρόμαστε περισσότερο λόγω της υψηλής θερμοκρασίας. Αφού είδαμε τα top exterior design trends για φέτος, σειρά έχουν τα επικρατέστερα χρώματα που θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικό για τη διακόσμηση της κατοικίας μας, μέσα αλλά κι έξω.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις πιο ενημερωμένες τάσεις στα χρώματα που θα χαρίσουν ανανεωμένη όψη στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας!

Μπλε για νησιώτικο αέρα

1-lNxnp.jpg

Αν το ελληνικό καλοκαίρι θα έπρεπε να έχει ένα χρώμα, αυτό θα ήταν σίγουρα το μπλε! Φέτος, θεωρείται hot επιλογή σε κάθε πιθανή απόχρωση, τόσο για τους τοίχους στη βεράντα ή τον κήπο σας όσο και σε έπιπλα κι extra διακοσμητικά. Με τις μπλε προσθήκες θα καταφέρετε να «φέρετε» τη θάλασσα στο σπίτι, ενώ παράλληλα είναι ένα χρώμα που βοηθά το μυαλό να «καθαρίσει» από σκέψεις που σας προβληματίζουν.

Λευκό για αίσθηση καθαριότητας

3-kAMLV.jpg

Σε περίπτωση που ψάχνετε τρόπους για να συνδυάσετε το μπλε και όλες του τις αποχρώσεις, το διαχρονικό και ultra clean λευκό είναι η απόλυτη χρωματική επιλογή. Δίνοντας μια πιο μινιμαλιστική και «καθαρή» αισθητική στον outdoor χώρο σας, πρόκειται για μια πολύ safe λύση, που παράλληλα θεωρείται διαχρονική και μοντέρνα για όσα χρόνια κι αν περάσουν, ακόμα κι αν αλλάξουν τελείως οι τάσεις στο design.

Πράσινο για άμεση επαφή με τη φύση

2-3Sbbh.jpg

Άλλο ένα καλοκαίρι που το πράσινο φιγουράρει στα επικρατέστερα χρώματα στη διακόσμηση. Θεωρείται μια από τις πιο κατάλληλες επιλογές για εσάς που θέλετε ο χώρος σας να γίνεται «ένα» με τη φύση. Επίσης, τολμήστε να συνδυάσετε τις αποχρώσεις του πράσινου με bold τόνους, όπως είναι το σκούρο μπλε και το μαύρο, καθώς ταιριάζουν εκπληκτικά.

Γήινοι τόνοι για bohemian αποτέλεσμα

4-a69ok.jpg

Άλλη μια χρονιά που οι natural αισθητική βρίσκεται στο επίκεντρο και μας κάνει να στρέφουμε το ενδιαφέρον μας προς αυτήν. Τα χρώματα που δίνουν την αίσθηση πως βγήκαν απευθείας από το φυσικό περιβάλλον είναι must και πάλι, ενώ αποτελούν τον ιδανικό «καμβά» ένα ονειρικό bohemian σκηνικό. Προσθέστε καλάθια στους τοίχους και τις επιφάνειες, κούνιες κι αιώρες, φανάρια και γλάστρες, δημιουργώντας έτσι ένα όμορφο decor που ανταποκρίνεται απόλυτα στα trends της εποχής.

Colorful μοτίβα για ethnic αισθητική

5-eLPyO.jpg

Τα γεωμετρικά μοτίβα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ethnic αισθητική και ιδίως όταν αυτά αποτελούνται από έντονα χρώματα. Πέρα από τις κλασικές καλοκαιρινές αποχρώσεις που είδαμε παραπάνω, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και το φλογερό κόκκινο, το playful φούξια και το φωτεινό πορτοκαλί και κίτρινο. Ο πιο stylish τρόπος για να τα εντάξετε στην εξωτερική σας διακόσμηση είναι τα prints, μέσα από μαξιλάρια και ριχτάρια, χαλιά -τόσο για το πάτωμα όσο και για τον τοίχο-, αλλά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και που μπορεί να πάρει τη θέση του στον χώρο σας.