fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Τα δύο ελληνικά brands που σας προσφέρουν μια ολοκληρωτικά ανανεωτική online εμπειρία shopping

Στα 4tailors.gr και kykloscosmetics.com θα βρείτε όλα όσα αναζητάτε για ένα επιτυχημένο self-pampering combo


Τα δύο ελληνικά brands που σας προσφέρουν μια ολοκληρωτικά ανανεωτική online εμπειρία shopping

H μόδα και η ομορφιά είναι δύο αδιαμφισβήτητες αξίες για μια γυναίκα. Όλες μας αναζητάμε τις καλύτερες beauty & styling προτάσεις, που θα μας ανανεώσουν και θα ανεβάσουν τη διάθεσή μας. Όταν μάλιστα, αυτά τα δύο σημαντικά στοιχεία αναδεικνύονται μέσα από ελληνικά brands, τα οποία παρέχουν τις πιο επιτυχημένες εμπειρίες στο online shopping, τότε εμείς δεν θα μπορούσαμε να αντισταθούμε. 

Ανακαλύψτε τα greek επιτυχημένα brands που θα σας χαρίσουν συνολική ανανέωση μέσα από τους ενημερωμένους τους online shopping προορισμούς, που θα λατρέψετε! 

4Tailors

4tailors2.jpg
Σύνολo, 4tailors.gr

Η μινιμαλιστική και stylish προσέγγιση της 4Tailors στη μόδα είναι κάτι που δεν ξεχνάς εύκολα. Το ελληνικό brand γυναικείων ρούχων, που δημιουργήθηκε το 2015 από τέσσερις έμπειρους επαγγελματίες της ένδυσης μ’ έντονο fashion instinct, μένει πιστό στην αρχική του φιλοσοφία να σχεδιάζει basics, αλλά και πιο βραδινά κομμάτια σε μοντέρνες εκδοχές, απλές γραμμές, που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα, ποντάροντας σε μονοχρωμίες. Κάθε σύγχρονη γυναίκα που αναζητά την άνεση και το ιδιαίτερο στιλ είναι ήδη χρήστης του 4tailors.gr, του fashion online spot που ακολουθεί τις ίδιες καθαρές σχεδιαστικές γραμμές, την ευκολία και απλότητα, που χαρακτηρίζουν και τις δημιουργίες του.

Spring/Summer collection

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση και περιηγηθείτε στη φετινή συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Με δημιουργικό καμβά την ελπίδα για νέες εμπειρίες, οι κλασικές επιλογές επαναπροσδιορίζονται μέσα από μια μοντέρνα αισθητική, με αέρινες, γεωμετρικές σιλουέτες κι ελαφριά υφάσματα, όπως το βαμβάκι και το λινό. Συνδεθείτε, ανακαλύψτε το καινούριο σας στιλ και αφήστε το καλοκαίρι που πλησιάζει να σας παρασύρει!

Info: www.4tailors.gr

Kyklos Cosmetics

kyklos.jpg
Face Oil day, kykloscosmetics.gr

Η ανάγκη για ομορφιά παίρνει μια σύγχρονη μορφή μέσα από την εμπειρία του online shopping στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ελληνικού, βραβευμένου skincare brand Kyklos Cosmetics. Η δημιουργός του, Έλενα Λένου, την περιγράφει ως τρόπο ζωής, συναίσθημα, σεβασμό, αγάπη για τον εαυτό μας, το περιβάλλον, ακόμη και για τις δύσκολες στιγμές μας. Η περιήγηση στο minimal κι εύχρηστο e-shop μάς συστήνει τη νέα εποχή στη γυναικεία ρουτίνα περιποίησης, όπου ανακαλύπτουμε ανώτερης ποιότητας φυσικά προϊόντα προσώπου και σώματος, βασισμένα σε καινοτομίες της Κοσμετολογίας. Μ’ ένα μόνο κλικ, παραλαμβάνουμε στο σπίτι εξαιρετικές προτάσεις για θεραπείες αναζωογόνησης, ενυδάτωσης και αντιγήρανσης, ή απλά μπαίνουμε στο blog του κι ενημερωνόμαστε για θέματα φροντίδας της επιδερμίδας ή μαθαίνουμε μυστικά ομορφιάς, που αφορούν κάθε γυναίκα, η οποία πιστεύει στην αξία του ωραίου και τη δύναμη της φύσης.

Extra Fact: Η πρωτοπορία των προϊόντων της Kyklos βασίζεται στον εμπλουτισμό του ελληνικού ελαιόλαδου με ενεργό οξυγόνο -ολοκληρώθηκε πρόσφατα μελέτη στο Α.Π.Θ. που πιστοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες του ενεργού οξυγόνου στο δέρμα-, ενώ όλα είναι waterfree, δηλαδή, δεν περιέχουν ίχνος νερού.

1

Αμπούλες

Digital anti-ageing & anti-pollution ampoules, kykloscosmetics.gr BUY HERE

2

Body Oil

Hydrating body oil, kykloscosmetics.gr BUY HERE

Info: www.kykloscosmetics.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021