fbpixel

Search icon
Search
Τα colourful café-bars της Θεσσαλονίκης που δίνουν χρώμα στη διάθεσή μας
CITY VIBES

Τα colourful café-bars της Θεσσαλονίκης που δίνουν χρώμα στη διάθεσή μας

Εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή στην πόλη μέσα από τους καλύτερους προορισμούς


Διαφορετικές αποχρώσεις, ανεβασμένη διάθεση, διακόσμηση που μας συνεπαίρνει και υψηλή ποιότητα σε υπηρεσίες αλλά και dining & drinking προτάσεις, η Θεσσαλονίκη δεν σταματάει να δίνει «χρώμα» στη ζωή μας. Και όταν λέμε «χρώμα»… το εννοούμε! Με γνώμωνα πάντα το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της πόλης να προσφέρει χαρά μέσα από τα κλασικά αλλά και πιο νέα στέκια της, εμείς συγκεντρώσαμε αυτά που μας εντυπωσιάζουν με το γεμάτο χρώμα design τους, δίνουν αυτήν την έξτρα “cheer-up” αίσθηση και μας κάνουν να ανυπομονούμε να επισκεφτούμε! 

Τα πιο πολύχρωμα στέκια της Θεσσαλονίκης είναι εδώ! 

Cin Cin

39402c69-595c-4606-a754-d1d928513b7b.jpeg
Ροζ και μπλε βελούδο, μια ιδιαίτερη δόση disco στα αξεσουάρ και αγαπημένες γεύσεις από εξαίσια cocktails αλλά και πληθώρα γαστρονομικών μεσογειακών προτάσεων συνθέτουν το προφίλ ενός άκρως διαχρονικού -για τη Θεσσαλονίκη πλέον- προορισμού. Το Cin Cin έχει γίνει η πιο «διάσημη αυλή» της πόλης, ενώ το ροζ και μπεζ χρώμα που κυριαρχεί στο εσωτερικό και εξωτερικό του νεοκλασικού κτιρίου του μας ανεβάζει τη διάθεση μεταφέροντάς μας σε μια σύγχρονη «Χώρα των Θαυμάτων»!

Info: Ικτίνου 22, @cincin.skg

Donkey Breakfast 

a077087c-941e-46c3-8fd3-b9858463329e.jpeg
Hungry for brunch? To Donkey Breakfast δεν «χρωματίζει» μονάχα τα πιάτα του με γευστικά αυγά σε όλες τις εκδοχές τους, avocado toasts και ονειρεμένα pancakes με φρούτα, αλλά και τη διάθεσή μας με έντονες ροζ και φούξια πινελιές τόσο στο interior design, όσο και στην αυλή του. Πολύχρωμα λουλούδια, neon επιγραφές και μια νότα Londoners’ αισθητικής, το στέκι της Θεσσαλονίκης που φημίζεται για το υπέροχο πρωινό του έχει καταφέρει να δώσει λίγο από τη γοητεία του στη γωνιά της Αγίας Σοφίας και να χαρίσει χαμόγελα στα πρόσωπα όσων το επισκέπτονται.

Info: Σκρα 3, Αγίας Σοφίας, @donkey_breakfast

Father Coffee & Vinyls 
7a0bbf37-9d7a-41b5-bafb-2cb5d5b47208.jpeg
Με μια πιο grunge διάθεση αλλά με έντονα χρώματα λόγω των πολλών δίσκων βινυλίων που θα ανακαλύψετε στο interior του, το Father θα σας ανεβάσει τη διάθεση από τις πρώτες κιόλας πρωινές ώρες που θα το επισκεφτείτε για τον πρώτο καφέ της μέρας. Τα εξώφυλλα των των δίσκων του σε συνδυασμό με τις πράσινες λεπτομέρειες από τα φυτά εσωτερικού χώρου που θα συναντήσετε μέσα, ακόμα και τα πολύχρωμα σε rainbow flag ποτήρια του, θα σας κάνουν να γυρίσετε οπωσδήποτε σε αυτό και για ένα χαλαρό after work drink!

Info: Στρατηγού Καλλάρη 9, @fathercoffee.gr

Madame Coco

9d20413a-6eb9-4f30-968b-cbe600a7fe86.jpeg
Με άκρως ρομαντική διάθεση, για εσάς που αναζητάτε έναν προορισμό που θα σας χαρίσει το απόλυτο English tea concept, στο Madame Coco δεν θα σταματήσετε να χαμογελάτε. Μέσα σε έναν πραγματικό baby pink «παράδεισο» με λευκά και χρυσά μπαλόνια, οι καλύτερες χρωματιστές τούρτες και οι πιο νόστιμοι γλυκοί πειρασμοί σε συνδυασμό με ζεστό καφέ που σερβίρεται στις κομψές Miss Etoile κούπες, θα δείτε ένα διαφορετικό, πιο πολύχρωμο πρόσωπο της πόλης.

Info: Γρηγορίου Παλαμά 5, @madamecoco___

Pastaflora Darling  

9b814c2a-69a3-442e-b8ed-1eb4822a930b.jpeg
Από τα πιο διαχρονικά στέκια της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Ικτίνου, η Pastaflora έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές με τον καφέ και τα μοναδικά cocktails της. Με vintage αέρα στο εσωτερικό της θα βρείτε τα πάντα: Χρωματιστά posters, πίνακες που έχουν να πουν μια δικιά τους ιστορία, fashionable κομμάτια εποχής, κούκλες και ακόμα υπέροχες ταπετσαρίες με prints. Ένας colourful κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά σας, που θα σας κάνει να γυρίσετε τον χρόνο σε διαφορετικές εποχές -εκεί που η παραδοσιακή ριγέ τέντα συναντά τις neon επιγραφές.

Info: Ζεύξιδος 6, @ pastaflora_darling

Pink Dot Café

77f9b013-ae09-4680-b2dd-9e105f71edeb.jpeg

Τι μπορεί να πει κανείς για τον πιο λουλουδάτο και απόλυτα εκφραστικό προορισμό στα ανατολικά της πολης. Το Pink Dot Café στο Apollonia Politia έχει καταφέρει να χαράξει τη δίκη του πορεία στον τρόπο με τον οποίο πίνουμε πλέον καφέ. Με θέα το γαλάζιο της θάλασσας, με το που φτάσετε σε αυτό ένας παραμυθένιος κόσμος θα σας υποδεχτεί. Από που να ξεκινήσουμε; Από τις υπέροχες ανθοστολισμένες συνθέσεις; Από το μοναδικό ροζ χρώμα που κυριαρχεί από τα μαξιλάρια έως και τα φλιτζάνια του καφέ; Τα τρομερά carrot & velvet cake -που ακόμα και αυτά γεμίζουν με χρώμα κάθε γωνιά του… Ο πιο Ινσταγκραμικός προορισμός της Θεσσαλονίκης δεν θα σας μαγέψει μονάχα με την πολύχρωμη πρόταση στη διακόσμησή του αλλά θα σας προσφέρει υπέροχες στιγμές τόσο για brunch, lunch αλλά και αγαπημένα απογευματινά ποτά! A must!

Info: Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, Apollonia Politia, @pinkdot.gr