fbpixel

Search icon
Search
Tα χρώματα και τα κουρέματα που είναι τάση τη φετινή άνοιξη
MAGAZINE

Tα χρώματα και τα κουρέματα που είναι τάση τη φετινή άνοιξη

To The Salon!


Τα άκρα του φάσματος του styling αλλά και οι αισθαντικές, φυσικές αποχρώσεις στα μαλλιά δημιουργούν τα πιο καυτά looks τη φετινή άνοιξη.

THE CUTS

Short: Η εκδοχή του pixie cut για το 2024 γίνεται περισσότερο punk rock, με αιχμηρά τελειώματα για το επαναστατικό κορίτσι που είναι έτοιμο να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Όποια, λοιπόν, από εσάς είναι έτοιμη για μια τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή της και επιθυμεί να εκφραστεί χωρίς λόγια, θα λατρέψει αυτό το κούρεμα.

Mid-length: Tα bobs όλων των σχημάτων και μεγεθών είναι έτοιμα να συνεχίσουν την κυριαρχία τους στις τάσεις. Είναι τόσο ευέλικτα, που η καθεμία μπορεί να τα απογειώσει. Μπορούν να προσαρμοστούν, ώστε να ταιριάζουν στο σχήμα κάθε προσώπου, δημιουργώντας ένα πολύ προσωπικό styling.

Long: Αυτήν την άνοιξη, οι hairstylists προβλέπουν πως και τα μακριά μαλλιά με τα πλούσια layers και τις αφέλειες στο πλάι ή σε στιλ «κουρτίνας», που ήταν δημοφιλή τη δεκαετία του ’90, παραμένουν η καυτή τάση της νέας σεζόν. Ένα απλό blowout θα τα κάνει να φαίνονται φουσκωτά, αφράτα και άκρως θηλυκά!

00004-chanel-spring-2024-ready-to-wear-credit-gorunway.jpg

THE COLORS

Blondes: Για όσες αναρωτιούνται προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί το ξανθό την άνοιξη, το Bambi blonde είναι αυτό που κλέβει την παράσταση. Ανήκει σε μια πιο ήπια, φυσική παλέτα με ένα μείγμα από μπεζ και μελί, το οποίο μπορεί να αποκτήσει ακόμα περισσότερη κίνηση με vanilla taupes ανταύγειες.

Brunettes: Είναι η στιγμή που το καραμελέ αναγνωρίζεται ως το καλύτερο νέο καστανό. Στις πιο σκούρες μελαχρινές, θα δώσει στα μαλλιά τους έναν εντυπωσιακό pop τόνο και διάσταση, χωρίς να χρειάζεται συχνή συντήρηση.

Reds: Από το copper που πρωταγωνίστησε τον περασμένο χειμώνα, περνάμε πια στη μη φυσική απόχρωση του oxblood, ιδανική για όσες θέλουν να διευρύνουν τα όρια της μόδας και της εμφάνισής τους. Αυτό το χρώμα έχει απίστευτα λαμπερό φινίρισμα και αναδεικνύεται υπέροχα με ανάλαφρες μπούκλες. Τέλος, το cowboy copper με τον πικάντικο χαρακτήρα του και την κεχριμπαρένια βάση του είναι Νο1 trend!

Προïόν του μήνα

H leave-in θεραπεία Silk Keratin της Hyper Therapy, εμπλουτισμένη με κερατίνη, μετάξι και προβιταμίνη Β5, θα χαρίσει στα μαλλιά σας ένα λαμπερό φινίρισμα.

bxatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024