fbpixel

Search icon
Search
Τα celebrity-inspired σύνολα που αξίζει να αντιγράψετε στις διακοπές σας
STYLE PEOPLE

Τα celebrity-inspired σύνολα που αξίζει να αντιγράψετε στις διακοπές σας

Αναβαθμίστε τα καλοκαιρινά σας σύνολα, με κομμάτια που έχετε πιθανότατα ήδη στην γκαρνταρόμπα σας


Από τα casual μέχρι τα πιο preppy vacation looks κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, οι διασημότητες έχουν αποδώσει σε κάθε πτυχή του ντυσίματος,  με πολύ fashionable τρόπο, όπως ήταν και αναμενώμενο. 

Με το έξυπνο styling με βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας να συνεχίζει να αποτελεί μεγάλο μέρος της συζήτησης για τη μόδα της χρονιάς, αναλάβαμε να συγκεντρώσουμε μερικά από τα πιο δυνατά κλασικά καλοκαιρινά outfits των διασημοτήτων που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στα κοινωνικά δίκτυα, σε συνδυασμό με κάποιες πραγματικά εξαιρετικές εμφανίσεων από τα προηγούμενα δύο χρόνια που μοιάζουν το ίδιο επίκαιρα τώρα όσο και τότε. Το μόνο κοινό που έχουν όλες; Είναι χτισμένες πάνω σε αυτό που πολλές από εμάς θα θεωρούσαμε ως "basic items" της γκαρνταρόμπας - όπως τα λινά πουκάμισα, τα λευκά παντελόνια, οι full-length φούστες και tank tops. Οπότε, θεωρητικά, θα πρέπει να είναι εύκολο να τα ξαναδημιουργήσετε.

Keep scrolling για να δείτε τα κλασικά καλοκαιρινά outfits των διασημοτήτων που σας συστήνουμε να κάνετε copy στις φετινές σας διακοπές - αλλά και στις επερχόμενες εμφανίσεις σας στην πόλη. 

1. Laura Harrier

wrwpsgfhtgvjy7smxqgstr-1280-80jpg.webp
Image source: @lauraharrier

Η Laura Harrier είναι μακράν απτις αγαπημένες μας, well-dresses celebrities αυτή τη στιγμή. Έκανε τον διαχρονικό συνδυασμό με λευκή midi φούστα και ένα matching tube top και το απογείωσε με elevated flip flops και ξεχωριστά αξεσουάρ. Πρόκειται για μια απλή αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση. 

2. Alexa Chung

aheywnjkxhptgaicernuxr-1280-80jpg.webp
Image source: @alexachung

Η Alexa Chung σηματοδοτεί το effortlessly cool βρετανικό στιλ, αναδεικνύοντας τα basic items σε απλούς και διαχρονικούς συνδυασμούς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αναβαθμίζει αμέσως το κλασικό τζιν σορτσάκι με ένα μαύρο bodysuit ένα κομψό ψάθινο καπέλο. A classic!

3. Jasmine Tookes

6bqb4dtttus3rbodkhccur-1280-80jpg.webp
Image source: @jasminetookes

Η Jasmine Tookes παρουσιάζει κομψά σύνολα όλο το χρόνο, όμως το συγκεκριμένο ξεχώρισε. Μας δείχνει πως να φορέσουμε το trending bodice dress trend με έναν ανεπιτήδευτα κομψό τρόπο - συνδυάζοντάς το με barely there kitten heels και μια πιο bold top-handle bag.

4. Elsa Hosk

6ckzefpnzwvsgxmsfcxrvr-1280-80jpg.webp
Image source: @hoskelsa

Σε πρόσφατες διακοπές της, το μοντέλο Elsa Hosk συνδύασε δύο αισθητικές - το cottage core με το πιο tomboy στιλ - και τις έκανε να φαίνονται άψογα μαζί. Αυτός ο συνδυασμός μπλούζας με φουσκωτά μανίκια και overalls είναι ιδιαίτερος και σίγουρα αξίζει να τον δοκιμάσετε. Σας συστήνουμε να επιλέξετε μια oversized σαλοπέτα και ένα crop top. 

5. Kendall Jenner

e9ns9nyzmwj7cpjinogssr-1280-80jpg.webp
Image source: @kendalljenner

Ένα λευκό φόρεμα αποτελεί σίγουρα συνώνυμο του καλοκαιριού. Κάντε όπως η Kendall Jenner και επιλέξτε ένα slip dress με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως ένα βολάν στο ντεκολτέ, και φορέστε το με απλά αξεσουάρ και λαμπερό μακιγιάζ.

6. Rosie Huntington-Whiteley

anxqeaamkl7kkksvvx3bur-1280-80jpg.webp
Image source: @rosiehw

Ένα λινό πουκάμισο είναι βασικό στοιχείο σε πολλές καλοκαιρινές ντουλάπες - και η Rosie Huntington-Whiteley μας έδειξε τον απόλυτο τρόπο να το εντάξουμε στα looks των διακοπών αλλά και της πόλης. Συνδυάστε το δικό σας με ένα κομψό παντελόνι και ψηλοτάκουνα πέδιλα για μια low-key βραδινή εμφάνιση. Δοκιμάστε να φορέσετε ένα κομψό bralette κάτω από το πουκάμισό σας και αφήστε το μισάνοιχτο.