fbpixel

Search icon
Search
Τα bag trends που ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε από την Ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο
TRENDS & CATWALKS

Τα bag trends που ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε από την Ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Τα σχέδια που θέλουμε να κρατήσουμε


Η Ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο έριξε αυλαία εχθές, έπειτα από τέσσερις ημέρες εντυπωσιακών shows. Η αλήθεια είναι πως οι εμβληματικοί οίκοι που παρουσίασαν τις Fall/Winter 2023 συλλογές τους μάγεψαν με τις δημιουργίες τους, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές. Το ενδιαφέρον κέντρισαν οι τσάντες που παρουσιάστηκαν στα runways, με τους fashion lovers, άντρες και γυναίκες να μην βλέπουν την ώρα για να τις αποκτήσουν και να τις εντάξουν στις εμφανίσεις τους. Τις τελευταίες σεζόν οι τάσεις ακολουθούν μία πιο no gender φιλοσοφία κι έτσι η Men's Fashion Weeks γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλής. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα bag trends που ανυπομονούμε να κρατήσουμε!

Fendi Baguette

325596313-117774554536685-1479185010177959861-n.jpg

Κατά τη διάρκεια του show του Fendi εκτός από τις βασικές δημιουργίες, την παράσταση «έκλεψαν» και τα αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα οι τσάντες. Η creative derictor του οίκου, Silvia Venturini Fendi επανασχεδίασε την αυθεντική Fendi Baguette με πολλαπλές χρηστικές τσέπες. Παρουσίασε υφαντές FF κασμίρ bucket bags, οι οποίες μετέφεραν στο εσωτερικό τους «χνουδωτές μπαγκέτες». Απογειώνοντας την πιο «παιχνιδιάρικη» πλευρά τις εμβληματικής αυτής it bag χρησιμοποίησε το ίδιο σχέδιο και ως θήκη για ομπρέλα. La baguette στην κυριολεξία!

Gucci

00016-gucci-fall-2023-mens-credit-gorunway.webp

Ο οίκος Gucci επέστρεψε στις πασαρέλες της ανδρικής μόδας μετά από τρία χρόνια απουσίας και μετά από την αποχώρηση του Alessandro Michele μερικούς μήνες πριν. Σ΄αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι το come back του ήταν πολύ δυναμικό και οι δημιουργίες που παρουσιάστηκαν θύμιζαν Michele αλά παλαιά. Οι φαρδιές γραμμές, βασισμένες στην tailored αισθητική ήταν στο επίκεντρο. Το ίδιο συνέβη και με τις τσάντες. XL και XXL totes τόσο σε έντονα όσο και σε ουδέτερα χρώματα συμπλήρωναν άριστα τα σύνολα των μοντέλων. Ιδανική επιλογή για να έχουμε μαζί μας περισσότερα από τα απαραίτητα, ακόμα κι αν λείπουμε όλη μέρα από το σπίτι. 

Etro

00003-etro-fall-2023-menswear-credit-gorunway.webp

Την ίδια oversized φιλοσοφία ακολούθησε και ο Marco De Vincenzo στο ντεμπούτο του για τον οίκο Etro. Οι χρωματικές επιλογές που παρουσιάστηκαν ήταν βασισμένα στην ουδέτερη χρωματική παλέτα, και κυρίως σε μαύρο και μπεζ «ταξιδεύοντας» μας στο καλοκαίρι και σε resort wear εμφανίσεις, λόγω του διάτρητους σχεδίου τους. Όπως αποδείχθηκε, θα γίνουν το απόλυτο accessory κάθε γκαρνταρόμπας τους επόμενους μήνες.

Prada

00031-prada-fall-2023-menswear-credit-gorunway.webp

Η Muiccia Prada και ο Raff Simons έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία άριστη συνεργασία, η οποία βρίσκεται στα καλύτερα της κι αυτό αποδεικνύεται από τις μοναδικές δημιουργίες που παρουσιάζουν. Εκτός από τα βασικά essentials για τη γκαρνταρόμπα, η Fall/Winter collection αποτελούνταν από ιδιαίτερα bag designs. Οι handbags ήταν κατασκευασμένες με ειδική θήκη για το μπουκάλι ή το θερμός σας, ενώ οι shoulder bags, οι οποίες δεν θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion, επαναπροσδιορίστηκαν για να φοριούνται στον λαιμό κι όχι στους ώμους, όπως τις είχαμε συνηθίσει.

JW Anderson

00027-jw-anderson-fall-2023-menswear-credit-gorunway.webp

Για ακόμα μία φορά ο οίκος JW Anderson μαγνήτισε τα βλέμματα με τις εκκεντρικές και ιδιαίτερες δημιουργίες του. Κι ενώ έγινε μεγάλη συζήτηση για τα παπούτσια σε μορφή βατράχου που παρουσιάστηκαν, η Bumber bag σε έντονα χρώματα, όπως το κίτρινο και το μπλε είναι εξίσου άξιες συζήτησης. Επρόκειτο να μετατραπούν στο σχέδιο εκείνο που δεν θα αποχωριζόμαστε τους επόμενους μήνες. Unisex και απόλυτα stylish, όλες οι fashion lovers θα επιθυμούσαν να τις προσθέσουν στην γκαρνταρόμπα τους.