fbpixel

Search icon
Search
Τα apps που θέτουν στο επίκεντρο τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας
WELLNESS

Τα apps που θέτουν στο επίκεντρο τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας

Οι εφαρμογές που αξίζει να κατεβάσετε τώρα


Οι νέες τεχνολογίες και δυνατότητες που προσφέρουν τα ψηφιακά μέσα είναι απεριόριστες και βοηθούν σε μία συγκροτημένη ζωή. Με ένα απλό click στο smartphone σας, μπορείτε να έχετε γνώση για τα πάντα, ώστε να είστε under control. Με την πάροδο του χρόνου δημιουργούνται όλο και περισσότερες εφαρμογές, αποκλειστικά σχεδιασμένες για τις γυναίκες και τις απαιτήσεις, με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες. Από ορμονολογικά ζητήματα μέχρι προτάσεις για μακιγιάζ, οι παρακάτω εφαρμογές θα γίνουν ένας πολύτιμος σύμμαχος διευκολύνοντας την καθημερινότητα σας.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις εφαρμογές, που θα σας πείσουν να ανοίξετε αμέσως το app store του κινητού σας και να πατήσετε λήψη!

Ημερολόγιο Περιόδου

Το Ημερολόγιο Περιόδου είναι μία εφαρμογή διαθέσιμη για IOS και Android συσκευές. Η βασική της λειτουργία, όπως μαρτυρά και το όνομα της, είναι η καταγραφή του κύκλου της περιόδου. Αλλά πέρα από αυτό, δίνει τη δυνατότητα καταγραφής κάθε πληροφορίας σχετικά με τον κύκλο σας, όπως συμπτώματα, αλλαγές της διάθεσης σας, ερωτικές επαφές, το βάρος, τη θερμοκρασία σας και τη χρήση αντισυλληπτικών χαπιών. Ακόμα, μετράει αντίστροφα μέχρι την επόμενη περίοδο και μπορεί να κοινοποιήσει τα δεδομένα του κύκλου σας στον προσωπικό σας γιατρό.

shutterstock-595152005.jpg

Clue Period Tracker

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η Clue Period Tracker διακρίνεται για την ορθότητα πρόβλεψης των γόνιμων ημερών σας. Χρησιμοποιώντας την επιστήμη και τη χρόνια μελέτη, η εφαρμογή είναι ικανή με βάση τα στοιχεία που υποβάλλετε να κατανοήσει το προσωπικό σας βιολογικό σύστημα. Αν προσπαθείτε να μείνετε έγκυες, η εφαρμογή θα είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος, καθώς είναι σχεδιασμένη να προβλέπει την ωορρηξία και να υποδεικνύει τις γονιμότερες μέρες του κύκλου σας. Με πάνω από 10.000.000 downloads, προσφέρει ακόμα και τη δυνατότητα Pregnancy tracking, η οποία καταγράφει συμπτώματα εγκυμοσύνης και επιλόχειας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για IOS και Android συσκευές.

Noonlight

To Noonlight είναι μία εφαρμογή, που σε έναν ουτοπικό κόσμο δεν θα χρειαζόταν να υπάρχει. Στην ουσία λειτουργεί σαν έναν προσωπικό ήσυχο σωματοφύλακα. Όποτε αισθάνεστε ευάλωτες πιέστε το κουμπί που εμφανίζει η εφαρμογή στην κεντρική οθόνη. Το Noonlight ξεκινάει να καταγράφει αμέσως την τοποθεσία σας. Όταν νιώσετε ασφαλείς απελευθερώστε το χέρι σας από το κουμπί και εισάγετε τον τετραψήφιο κωδικό σας. Αν εξακολουθείτε να νιώθετε ότι κινδυνεύετε, απλά αφήστε το κουμπί χωρίς να εισάγετε τον προσωπικό σας κωδικό και η εφαρμογή θα ειδοποιήσει αμέσως την τοπική αστυνομία. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για IOS και Android συσκευές.

Water Reminder

Η ενυδάτωση του οργανισμού είναι ουσιαστικής σημασίας για την καλή σωματική μας υγεία. Αν ξεχνάτε να πίνετε νερό, τότε η παρακάτω εφαρμογή θα σας λύσει τα χέρια. Η εφαρμογή με βάση το φύλο και το βάρος σας υπολογίζει την ποσότητα νερού που χρειάζεται ο οργανισμός σας κάθε μέρα και σας ειδοποιεί όταν πρέπει να πιείτε το επόμενο ποτήρι. Επίσης, μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να μην σας στέλνει ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας και να σας προσφέρει διαγράμματα σχετικά με την ποσότητα νερού που καταναλώνετε. Το Water Reminder περιλαμβάνει καθημερινούς στόχους και επιτεύγματα, ώστε να σας προτρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια. Απολαύστε τα πλεονεκτήματα ενός ενυδατωμένου οργανισμού με ένα απλό download σε IOS και Android συσκευές!

shutterstock-1207534642.jpg

YouCam

Το YouCam είναι μία εφαρμογή κατασκευασμένη στη Νέα Υόρκη, η οποία επιτρέπει την επεξεργασία και το ρετουσάρισμα των αγαπημένων μας selfies. Αλλά αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει συγκριτικά με άλλα editing apps, είναι ότι έχει συνάψει συμφωνίες με πολυτελείς εταιρείες καλλυντικών, ώστε οι χρήστες της να μπορούν να δοκιμάζουν στο πρόσωπο τους τα προϊόντα πριν προχωρήσουν σε αγορά. Ακόμα, περιλαμβάνει όλα τα makeup trends που χρησιμοποιούνται στις εβδομάδες μόδας και επιτρέπει τη δοκιμή τους στο δικό σας πρόσωπο. Το makeup shopping δεν ήταν ποτέ ευκολότερο!