fbpixel

Search icon
Search
Τα ανατρεπτικά color trends στη διακόσμηση που θα δούμε παντού τη νέα σεζόν
INTERIORS

Τα ανατρεπτικά color trends στη διακόσμηση που θα δούμε παντού τη νέα σεζόν

Τα οποία μπορείτε να επιλέξετε από τώρα για το σπίτι σας


Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο αποκορύφωμά του και ήδη σκεφτόμαστε πώς θα ανανεώσουμε τους προσωπικούς μας χώρους εν όψει της νέας σεζόν που πλησιάζει. Οι τάσεις στο interior design έρχονται και φεύγουν, με κάποιες από αυτές να παραμένουν για χρόνια επίκαιρες και κάποιες άλλες να έρχονται για να ανατρέψουν τα δεδομένο και να συστήσουν κάτι πραγματικά διαφορετικό.

Παρακάτω, ξεχωρίσαμε τα ανατρεπτικά color trends που το επόμενο διάστημα πρόκειται να βλέπουμε σε κάθε σύγχρονη κατοικία...

Navy Blue

fin-10-moody-blue-yellow-5a6906da642dca001a3b2b4e.jpg

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις αποχρώσεις του μπλε τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά όλα δείχνουν πως το ερχόμενο φθινόπωρο η navy εκδοχή του αγαπημένου μας χρώματος θα κυριαρχήσει στη διακόσμηση. Συγκεκριμένα, οι experts του design συστήνουν να βάψουμε όλους τους τοίχους, δημιουργώντας ένα bold, απόλυτα μοντέρνο σκηνικό, με μικρά pop of colors, όπως το κίτρινο, το πράσινο ή ακόμα και το πορτοκαλί.

Moody Black

black-and-blue-painted-room-ideas-nathalie-i.jpg

Ίσως φέτος να είναι η χρονιά που θα πειστείτε πως το μαύρο έχει έρθει στη διακόσμηση με στόχο να μείνει! Είναι ιδανικό για μεγαλύτερα σπίτια, καθώς αν το επιλέξετε σε χώρους περιορισμένων τετραγωνικών, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τους κάνετε να δείχνουν ακόμα μικρότεροι και πιο σκοτεινοί. Αν η κατοικία σας είναι κάπως έτσι, τότε προτιμήστε να εισάγετε μαύρα details, όπως διακοσμητικά για το coffee table και τη βιβλιοθήκη ή ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης για τον τοίχο.

Forest Green

forest-green-color-trend-interior-decor.jpg

Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο το φθινόπωρο, το πράσινο χρώμα έχει την τιμητική του και δε μας προκαλεί έκπληξη. Φέτος, ωστόσο, οι αποχρώσεις του δάσους αποκτούν μια extra ζωντάνια κι επιπλέον διάσταση. Μια ωραία ιδέα είναι να τις συνδυάσετε με άλλους earthy τόνους, όπως είναι το κλασικό και πάντα αγαπημένο καφέ, που δεν έχει εποχή.

Burgundy

ae7a2ef317785b558221d237d28e2a13.jpg

Μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση που οι ειδικοί τη χαρακτηρίζουν συχνά και ως "dirty red". H παρουσία της σε έναν χώρο καταφέρνει να προσδώσει ζεστασιά και ταιριάζει φανταστικά στα vibes του φθινοπώρου. Ένα χρώμα που το συναντάμε σε διάφορους τόνους -άλλους πιο σκούρους και άλλους πιο ανοιχτούς-, από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική του δικού σας σπιτιού.

Fiery Red

red-interior-2-1.jpg

Το κόκκινο συμβολίζει το πάθος και είναι ωραίο να υπάρχει ένα τέτοιο στοιχείο στους προσωπικούς σας χώρους. Η απόχρωση "fiery" είναι μια πιο απαλή εκδοχή του κλασικού φλογερού κόκκινου και φαίνεται να επιλέγεται από πολλούς design lovers, που συνηθίζουν να ακολουθούν τα trends. Μια ωραία ιδέα είναι να το προσθέσετε στο σαλόνι ή -αν θέλετε μια μεγάλη αλλαγή- να αλλάξετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Shades of Purple

dam-images-decor-2015-09-purple-rooms-purple-rooms-05-search.webp

Μια τολμηρή επιλογή που σίγουρα θα λατρέψουν οι λάτρεις των πιο playful τόνων. Την ερχόμενο σεζόν, το μοβ και όλες του οι αποχρώσεις θα είναι παντού! Μη σας φοβίζει η ιδέα και μόνο να το εντάξετε στο σπίτι σας, καθώς μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το στιλ διακόσμησης που θέλετε να δημιουργήσετε. Ο πιο safe τρόπος είναι να το συνδυάσετε το διαχρονικό λευκό και να είστε σίγουροι πως θα εξασφαλίσετε ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.