fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Τα 7 beauty mega trends της άνοιξης που πρέπει να ανακαλύψετε

Όλα όσα απαιτεί η σεζόν


Τα 7 beauty mega trends της άνοιξης που πρέπει να ανακαλύψετε

Η άνοιξη απαιτεί χρώμα, φυσικότητα, αγάπη για τον εαυτό σας και είναι η απόλυτη ευκαιρία να λάμψετε με τις κατάλληλες τεχνικές. Τώρα, που η θερμοκρασία ξεκινάει ξανά να ανεβαίνει και οι προσδοκίες για μια non-covid εποχή υπογράφονται με bold γράμματα μπορείτε -ξανά- να πείτε "ναι" στα μεγαλύτερα trends που φέρνει μαζί της αυτή η εποχή. Εμπνευσμένα από μεγάλους οίκους μόδας, από τις τάσεις που δημιουργούν οι  beauty gurus στο instagram αλλά και από το απαραίτητο blooming, θα σας κάνουν να δείχνετε πιο glowing και confident από ποτέ. 

Λάμψη από τα 80s

loreal-paris-bmag-article-buttery-skin-is-the-next-big-makeup-trend-t.jpg

Η τολμηρή διάθεση, η λάμψη και η ένταση εκείνης της εποχής είναι ακριβώς τα στοιχεία που λείπουν αυτή την εποχή. Θέλοντας να κλέψετε λίγη από εκείνη τη μοναδική ενέργεια, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε σε χρώματα, έντονες σκιές, λαμπερά χείλη, γυαλιστερά lip gloss και μακιγιάζ που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το "Dirty Dancing". Ακόμη και αν ανήκετε σε αυτούς που δε τους αρέσουν να τολμούν,  ένα blush στο σωστό χρώμα θα σας δώσει τη λύση. 

Καθαρό δέρμα

violette-makeup-artist-after-dark-16-1280x720.jpg

Όταν αυτά τα στοιχεία που αναφέραμε εφαρμόζονται σε έναν ιδανικό καμβά τότε τα αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Τα φυσικά πρόσωπα που κατέκλυσαν τις πασαρέλες έκαναν σαφές ένα μήνυμα: "Οι υγιείς και λαμπερές επιδερμίδες είναι αυτές που ξεχωρίζουν." Δοκιμάστε μια διακριτική, ανεπαίσθητη κάλυψη και μείνετε στις ελαφριές υφές. Άλλωστε, η θερμοκρασίες που αυξάνονται απαιτούν να υιοθετήσετε αυτή την τάση για να μην επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας. Αφήστε την ισχυρή κάλυψη για τους πιο κρύους μήνες.

Έντονα μάτια

sarah-redzikowski-las-vegas-los-angeles-london-professional-makeup-artist-hair-stylist-beauty-feature-beauty-editor-eyeliner-winged-liner-liquid-liner-makeup-beauty-editorial.jpg

Για τις ώρες που φοράτε τη μάσκα, η ένταση στα μάτια αποτελεί απαίτηση. Το eyeliner προσφέρει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα. Δοκιμάστε να το τοποθετήσετε με μια μαύρη σκιά, "σβήστε" το στις άκρες, μη μένετε στα σαφή όρια και στις συγκεκριμένες γραμμές ή αν θέλετε ακολουθήστε την αγαπημένη σας κλασική εφαρμογή. Σε κάθε περίπτωση θα σας δώσει ένα bold αποτέλεσμα που θα λατρέψουν όλοι και κυρίως εσείς. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλό να παραμείνετε σε natural χρώματα στο υπόλοιπο πρόσωπο.

 Blush power

Blush power

Long lasting matte color Coral Sugar, Bobbi Brown

BUY ME
 Smooth texture

Smooth texture

Teint Idole Ultra Wear SPF 15, Lancome, Attica

BUY ME
 Bold eyes

Bold eyes

Eye Defining Pen, Tom Ford, Attica

BUY ME

Σκούρα χείλη

red-orange-lipstick.jpg

Ένα ακόμη mega trend που φέρνει η άνοιξη είναι το σκούρο κραγιόν. Δίνοντας δυναμικότητα και χαρακτήρα στις εμφανίσεις σας, θα γίνει ο σύμμαχος σας. Είτε προτιμάτε το βαθύ κόκκινο, είτε το μπορντώ είτε το καφέ τολμήστε το τώρα γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει και θα απομακρύνει αυτό το trend. Σκεφτείτε, πόσο εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό makeup look με μόνο λίγη μάσκαρα και ένα bold κραγιόν στα χείλη. Σχεδιάστε πρώτα το περίγραμμα των χειλιών σας και μετά εφαρμόστε το!

Ατίθασες αφέλειες

fringe-styling-tips-4.jpg

Η σχέση των γυναικών με τις αφέλειες είναι μία σχέση αγάπης και μίσους. Υπάρχουν μέρες όπου τα super στιλάτα fringes «συνεργάζονται» άψογα μαζί σας, αγκαλιάζοντας το πρόσωπο και κάνοντάς το να δείχνει πιο νεανικό -επειδή καμουφλάρουν τις ρυτίδες έκφρασης του μετώπου-, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και οι φορές που χρειάζεται να ξοδέψετε πολλή ώρα μπροστά στον καθρέπτη σας για να κάνετε τα μαλλιά σας να μοιάζουν με αυτά της Jane Birkin. Η νέα σεζόν τις θέλει επιμελώς ατημέλητες, μακριές και πιο πυκνές από ποτέ. Διεκδικήστε τον παριζιάνικο αέρα που σας ανήκει. 

Wet αποτέλεσμα

wet-look-cover.jpeg

Το wet look αποτελεί μια high fashion επιλογή για τα μαλλιά σας και τα hair looks που θα επιλέξετε για τις ανοιξιάτικες σας εξόδους. Είναι απλό, εύκολο και γρήγορο και μέσα από τις instagram-εμφανίσεις φαίνεται πως επανέρχεται δυναμικά. Θα αναδείξει τη σέκι πλευρά σας και θα σας δώσει μια summer αίσθηση μέσα στην αστική πραγματικότητα της πόλης. Η ιδανική στιγμή για να κάνετε το wet look σας να δείχνει τέλειο είναι αφού έχετε λούσει τα μαλλιά σας. Αφήστε τα για μερικά λεπτά να στεγνώσουν φυσικά ώστε να φύγει η πολλή υγρασία κι εφαρμόστε στα δάχτυλά σας λίγο hair gel.

Παστέλ χρώματα

pastel.jpg

Τα παστέλ χρώματα αναμφίβολα σας προετοιμάζουν για τις πιο έντονες αποχρώσεις του καλοκαιριού. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε παλ εκδοχή του αγαπημένου σας χρώματος και να δημιουργήσετε τις πιο ρομαντικές και ταυτόχρονα κομψές εμφανίσεις όπου κι αν βρεθείτε. Για να δώσετε περισσότερη ένταση στους ανοιχτούς αυτούς τόνους, προτιμήστε να βάλετε από πάνω glitter και οτιδήποτε λαμπερό. Άλλωστε, η εποχή το απαιτεί.

1

Notice my lips

Pure Cool Envy, Estee Lauder BUY ME

2

Great hair

Thickening Tonic, Aveda BUY ME

3

Wet result

Studio Line Invisifix, L'oreal BUY ME

4

Pastel red

Red Smile, Dior, Sephora BUY ME