fbpixel

Search icon
Search
Τα 6 πιο μεθυστικά αρώματα για ένα ρομαντικό date night
EDITORS' CHOICE

Τα 6 πιο μεθυστικά αρώματα για ένα ρομαντικό date night

Οι go-to sexy frangrance επιλογές μας


Σε ποιον δεν αρέσει ένα date night; Είτε πρόκειται για το πρώτο σας ραντεβού είτε για το ενδέκατο, δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να ντύνεστε, να πηγαίνετε σε ένα υπέροχο εστιατόριο για δείπνο και ποτό και στη συνέχεια να διηγείστε στους φίλους σας κάθε λεπτομέρεια το επόμενο πρωί. Ως συντάκτρια ομορφιάς και λάτρης των πολυτελών αρωμάτων, παίρνω πολύ σοβαρά τα αρώματά μου για ένα ραντεβού. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά πιστεύω ότι το σωστό άρωμα έχει τη δύναμη να μας κάνει να νιώθουμε πολύ πιο σίγουρες και αποτελεί την ιδανική πινελιά για το τελείωμα μιας βραδινής εμφάνισης. Φυσικά, στον καθένα αρέσουν διαφορετικά πράγματα όταν πρόκειται για άρωμα, αλλά υπάρχουν ορισμένες νότες που αναζητώ πάντα όταν ξέρω ότι θέλω ένα ελαφρώς πιο σέξι άρωμα.

Για μια γλυκιά πινελιά, τείνω να αναζητώ gourmand νότες όπως η βανίλια ή η πραλίνα. Μου αρέσει επίσης τα αρώματά μου να έχουν μια ξυλώδη, γήινη άκρη, οπότε είμαι μεγάλη θαυμάστρια του πατσουλί και του κέδρου. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος ούτε με υπέροχες νότες όπως το κεχριμπάρι, ενώ λίγο γιασεμί προσθέτει πάντα μια αισθησιακή πινελιά. Λόγω της δουλειάς μου, είχα την τύχη να δοκιμάσω εκατοντάδες αρώματα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όταν πρόκειται για σέξι αρώματα για γυναίκες, έχω καταφέρει να περιορίσω τη συλλογή μου σε 6 μεθυστικά αρώματα. Πιστέψτε με όταν λέω ότι τα παρακάτω αρώματα θα σας κερδίσουν τόσα πολλά κομπλιμέντα, και θα θέλετε να τα κρατήσετε στη συλλογή σας για τα επόμενα χρόνια.

6 από τα καλύτερα αρώματα σέξι αρώματα για γυναίκες που φτιάχτηκαν ποτέ!

1. Penhaligon's Halfeti Eau de Parfum

Αν θέλετε ένα πραγματικά γοητευτικό άρωμα, τότε μην ψάχνετε περισσότερο από το Halfeti της Penhaligon's. Είναι πικάντικο, είναι λουλουδάτο και είναι απίστευτα σέξι. Αν και έχει νότες φρέσκου περγαμόντου, το oud και το τριαντάφυλλο είναι οι νότες-κλειδιά εδώ, δίνοντάς του αυτή την πλούσια, μυστηριώδη άκρη που τόσοι πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν και αγαπούν.

Βασικές νότες: Περγαμόντο και τριαντάφυλλο.

BUY HERE: Penhaligon's Halfeti Eau de Parfum, Atticadps.gr


2. Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Είμαι σίγουρη ότι όλοι έχετε ακούσει για αυτό το πλέον εμβληματικό άρωμα, και για καλό λόγο. Το απαλό, σοκολατένιο άρωμα πρακτικά αποπνέει σεξαπίλ, χάρη στις μοσχομυριστές νότες κεχριμπαριού και κέδρου. Ο πλούσιος κρόκος και το αισθησιακό γιασεμί δίνουν σε αυτό το άρωμα ένα απόλυτα ισορροπημένο φινίρισμα, και κάθε φορά που το μυρίζω το ερωτεύομαι ξανά και ξανά.

Βασικές νότες: Γιασεμί, σαφράν, κεχριμπάρι και κέδρος.

BUY HERE: Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, Atticadps.gr


3. Yves Saint Laurent Black Opium

Αυτό το άρωμα παρέμεινε στη συλλογή μου για χρόνια, επειδή είναι απλά ένα τόσο εθιστικό άρωμα. Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι περιέχει νότες από άνθη πορτοκαλιάς και βανίλια, περίμενα ένα πολύ γλυκό άρωμα, αλλά ο καβουρδισμένος καφές και το ξύλο κέδρου δίνουν σε αυτό το άρωμα εντυπωσιακό βάθος. Την τελευταία φορά που το φόρεσα σε ένα ραντεβού, η σερβιτόρα με φιλοφρόνησε ακόμη και για το πόσο ωραία μύριζα.

Βασικές νότες: Γιασεμί, καφές, βανίλια και ξύλο κέδρου.

BUY HERE: Yves Saint Laurent Black Opium, Sephora.gr


4. Molton Brown Rose Dunes

Συνήθως αποφεύγω τα αρώματα τριαντάφυλλου, αλλά αφού μύρισα αυτό, γοητεύτηκα εντελώς. Οι νότες σαφράν του δίνουν ένα πικάντικο άνοιγμα, ενώ το πατσουλί και το τριαντάφυλλο προσθέτουν ένα ζεστό, μοσχομυριστό στοιχείο. Διαρκεί στο δέρμα όλη τη νύχτα και είναι σίγουρα ένα από τα πιο μοναδικά αρώματα που έχω στην κατοχή μου.

Βασικές νότες: Σαφράν, τριαντάφυλλο, oud και πατσουλί.

BUY HERE: Molton Brown Rose Dunes, Hondoscenter.com


5. Diptyque Orphéon

Αν δεν το γνωρίζατε, το Orphéon είναι στην πραγματικότητα το όνομα ενός μπαρ όπου οι ιδρυτές της Diptyque έβγαιναν μαζί, και μπορείτε σχεδόν να μυρίσετε αυτές τις αναμνήσεις σε αυτό το άρωμα. Όταν το ψεκάζω, μου θυμίζει τις νύχτες που περνάω πίνοντας ένα ποτήρι κρασί υπό το φως των κεριών με τη μυρωδιά του καπνού να γεμίζει τον αέρα.

Βασικές νότες: Τόνκα, ξύλο κέδρου, μούρα αρκεύθου και γιασεμί.

BUY HERE: Diptyque Orphéon, Atticadps.gr


6. Jo Malone London Myrrh & Tonka

Πρόκειται για ένα μεθυστικό άρωμα που μοιάζει με περιπέτεια σε μπουκάλι - ιδανικό για το άγνωστο του πρώτου ραντεβού. Εμπνευσμένο από τους πανέμορφους αμμόλοφους της ερήμου Nambi, συλλαμβάνει την ουσία των μυροφόρων δέντρων που είναι τοπικά στην περιοχή, αλλά συνδυάζει αυτή τη σχεδόν ρητινώδη, γήινη ουσία με τη ζεστασιά του αμυγδάλου και της βανίλιας και μια γκουρμέ νότα tonka. Μυρίζει τόσο ακριβά, αλλά έχει και μια ζεστή άνεση.

Βασικές νότες: Μύρο Omumbiri, φασόλι tonka.

BUY HERE: Jo Malone London Myrrh & Tonka, Hondoscenter.com