fbpixel

Search icon
Search
Tα 5 top beauty trends του 2023: είστε έτοιμες να τα δοκιμάσετε;
HAIR & NAILS

Tα 5 top beauty trends του 2023: είστε έτοιμες να τα δοκιμάσετε;

Αφεθείτε στη μαγεία αυτού του κόσμου


Εσείς που λατρεύετε να ακολουθείτε τις τάσεις και έχετε μια ιδιαίτερη αγάπη στο beauty κόσμο είστε στο κατάλληλο σημείο. Αυτή τη χρονιά, προνοήσαμε για εσάς και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε έτσι ώστε να ακολουθήσετε τις top προτάσεις, και το 2023. Μαλλιά, νύχια και μακιγιάζ βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο και τους επόμενους 12 μήνες υπόσχονται να εντυπωσιάσουν. Είτε θέλετε να κάνετε update σε όσα ήδη γνωρίζετε, είτε θέλετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα οι παρακάτω προτάσεις θα σας δώσουν την απόλυτη ευελιξία και τις καλύτερες ιδέες.

Απολαύστε υπεύθυνα!

1. Face-framing Layers

11-MW4S2.jpg

Το 2023 όλα υπογραμμίζουν ότι πρέπει να δωθεί έμφαση στην υφή. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που οι αναζητήσεις για τα διαφορετικά χτενίσματα έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Ιδιαίτερα κουρέματα, μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπο και στυλ που λειτουργούν σε κάθε τύπο μαλλιών είναι μερικά μόνο από τα αποτελέσματα που μπορείτε να έχετε αν πείτε το "ναι" στα face-framing layers. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε όταν τα μαλλιά φαίνονται σαν να πέφτουν χαλαρά γύρω από το μπροστινό μέρος του προσώπου και προσθέτουν όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Έτσι, με αυτό το κούρεμο το περσινό και αγαπημένο bouncy blowout χτένισμα γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό.

2. Slick Strands

2-kokvf.jpg

Σε πλήρη αντίθεση, με το προηγούμενο υπάρχει μια άλλη τάση στα μαλλιά που θέλει τα πάντα under control! Τα slick strands έχουν κερδίσει σε δημοτικότητα αφού μπορούν να γίνουν μια άλλη εναλλακτική που προσφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το εκλεπτυσμένο στυλ τους κάνει το πρόσωπο σας να βρίσκεται στο προσκήνιο ενώ εσείς απολαμβάνετε τη hollywood χροιά του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε λίγο παραπάνω gel και είστε έτοιμες.

3. The Amelie Bob

melissa-timperley.jpg

Γνωρίζουμε ότι αγαπάτε τα κουρέματα bob, σε κάθε εκδοχή τους. Παρόλα αυτά αυτή τη χρονιά το amelie bob είναι αυτό που θα κλέψει την παράσταση. Είναι ένα κούρεμα που από μόνο του αποτελεί statement και χαρακτηρίζεται περισσότερο ως μια κλασική απόδοση, με καθαρές ίσιες, αμβλείες γραμμές που μπορεί να φαίνονται ελαφρώς πιο τετράγωνες και χοντρές όταν τα μαλλιά σας είναι ίσια. Το θετικό του είναι πως προσφέρει ευελιξία καθώς λειτουργεί υπέροχα με απαλούς κυματισμούς. Μάλιστα, αν έχετε λεπτά μαλλιά τότε θα λειτουργήσει υπέρ σας καθώς θα προσθέσει υφή και πληρότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Για να το φανταστείτε ακόμη πιο έντονα φέρτε στο μυαλό σας την Amelie, το διάσημο χαρακτήρας της Audrey Tautou.

4. Airbrush Nails

2.webp

Τα Airbrush νύχια θα εξακολουθήσουν να είναι trend και το 2023, χάρη σε celebrities όπως η Megan Thee Stallion που λένε "ναι" σε αυτά. Είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη προσέγγιση στην τέχνη των νυχιών και σας επιτρέπει να γίνετε δημιουργικοί με χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν στη δική σας αισθητική. Τα νύχια Airbrush μπορούν να είναι απλά ή γεμάτα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να πάτε σε ένα nail saloon που να διαθέτει μια μηχανή αερογράφου για να δημιουργήσετε ξανά αυτή την εμφάνιση καθώς πλέον μπορείτε να έχετε αυτό το εργαλείο και στο σπίτι.

5. Barefaced, but Better

6c261025363d3a848f716218d727c131.jpg

Δεν είναι μια νέα τάση, δεδομένου ότι τα προηγούμενα χρόνια το clean makeup look υπήρχε παντού. Παρόλα αυτά, οδεύοντας προς την επόμενη χρονιά, τα υγιή, minimal looks θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο επίκεντρο. Χρησιμοποιώντας glowing φόρμουλες που θρέφουν το δέρμα και νεανικά χρώματα στο makeup θα πετύχετε να προσθέσετε άλλη διάσταση στο μακιγιάζ σας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλοι λένετε πως το μακιγιάζ που παράλληλα περιποιείται την επιδερμίδα αλλά και η χαμηλή συντήρηση θα φέρουν ένα κύμα νέων beauty λανσαρισμάτων φέτος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποβάλετε την πίεση για να δημιουργήσετε τέλεια επιδερμίδα και να επικεντρωθείτε στη φροντίδα του δέρματός σας με προϊόντα που του χρειάζονται.