fbpixel

Search icon
Search
Τα 5 πιο luxurious Airbnbs που ξεχωρίζουν για τις εντυπωσιακές τους privé πισίνες
ESCAPE

Τα 5 πιο luxurious Airbnbs που ξεχωρίζουν για τις εντυπωσιακές τους privé πισίνες

Το διάφανο γαλάζιο τους μας ταξιδεύει στις πιο exclusive γωνιές του πλανήτη


Infinity blue στην κάθε εκλεπτυσμένη εκδοχή του. Η άνεση αποτελεί την λέξη - κλειδί της exclusive φιλοξενίας τους. Η αναβαθμισμένη μορφή των σύγχρονων Airbnbs θέτει ως κεντρικό της άξονα την ικανοποίηση των αναγκών των επισκεπτών τους μέσα από high quality πακέτα υπηρεσιών. Όμως το στοιχείο τους που ξεχωρίζει ιδιαίτερα είναι οι εντυπωσιακές privé πισίνες. Από την Ελλάδα και τις γοητευτικές νησιωτικές βίλες μέχρι τις chic minimal επαύλεις του Μεξικό, το απέραντο γαλάζιο είναι ο πρωταγωνιστής σε μια μαγική ιεροτελεστία αισθήσεων. Με breathtaking θέα τεράστιων εκτάσεων αιονόβιων ελαιόδεντρων, αλλά και της ρομαντικής θάλασσας, ταυτίζονται με τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό. Σε αυτά τα πολυτελή ενοικιαζόμενα δωμάτια, η Airbnb, εισήγαγε έναν fresh τρόπο περιήγησης, μέσω του οποίου, παρέχει πλήθος unique βιωματικών δραστηριοτήτων, με κυρίαρχες τη διαμονή σε διαχρονικούς αμπελώνες και expensive ιστορικές κατοικίες. 

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πέντε πιο πολυτελή Airbnbs με τις ιδιαίτερες private πισίνες τους να μας ταξιδεύουν στις πιο ειδυλλιακές γωνιές του πλανήτη!

Casale Condotti, Ιταλία

da4c6868-9b7b-4925-969f-620283976b37.webp
Ένας πέτρινος πύργος στην καρδιά της περιοχής Umbria στην ιταλική χερσόνησο με το παλαιότερο τμήμα του να χρονολογείται από το 1180. Το Casale Condotti ανακαινίστηκε το 1714 και δομήθηκε από μια περίτεχνη κατασκευή με κεντρικά υλικά το μέταλλο και το γυαλί. Οι εσωτερικοί του χώροι "παντρεύουν" την σύγχρονη λειτουργικότητα με την παραδοσιακή κομψότητα, αποπνέοντας έναν elegant αέρα. Μια γαλλική πόρτα οδηγεί στην μεγάλη ιδιωτική πισίνα, η οποία βλέπει προς την καταπράσινη κοιλάδα της Umbria. 

Info: Trevi, Umbria, Ιταλία

Chateau Les Tourelles, Γαλλία

d4de1771-506b-4f57-93d8-b22f6baaecbb.webp

Ένα ξεχωριστό γαλλικό κάστρο του 17ου αιώνα δίπλα στον ποταμό Dordogne κουβαλάει μια γοητευτική ιστορία. Τα εννέα εκσυγχρονισμένα δωμάτια του Chateau Les Tourelles καταφέρνουν μέχρι και σήμερα να μεταφέρουν τα αρχοντικά χρώματα και αρώματα της Προβηγκίας. Αυτή η βίλα βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο, προσφέροντας την μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουμε την natural περιοχή, Périgord noir. Η ιδιωτική πισίνα του έρχεται να απογειώσει το παραμυθένιο σκηνικό, μαγεύοντας κάθε επισκέπτη. 

Info: Carlux, Nouvelle-Aquitaine, Γαλλία

Sea Renity, Ταϋλάνδη

78e9a3d8-6f36-4b1f-8f67-db331a4c2ca2.webp


Στη νοτιοδυτική ακτή του νησιού Ko Samui, απολαμβάνουμε το φωτεινό minimla Airbnb "Sea Renity". Όλα τα αυτόνομα κτίρια, από τα οποία αποτελείται, είναι σχεδιασμένα με στόχο να έχουν ως κεντρικό σημείο αναφοράς τους την τεράστια ιδιωτική του πισίνα, η οποία διακρίνεται για την breathtaking θέα της προς τη θάλασσα. Μια μοναδική ευκαιρία για καλοκαιρινή ξεκούραση σ' ένα από τα πιο θερμά σημεία του κόσμου. 

Info: Ko Samui, Koh Samui District, Ταϋλάνδη

Secluded Stay, Κρήτη

8525e736-a382-4a4c-8398-c408dece5294.webp

Παράδοση, Ελλάδα, Αιγαίο. Αυτές οι τρεις λέξεις είναι συνώνυμες με μια ολοκληρωμένη εμπειρία μιας αυθεντικής διασκέδασης. Στο γραφικό ορεινό χωριό Μέλαμπες στο Ρέθυμνο της Κρήτης, η έπαυλη "Secluded Stay" συνδυάζει την πέτρινη traditional αρχιτεκτονική με τα μοντέρνα διακοσμητικά items, δημιουργώντας την ιδανική μονοκατοικία. Πολυτελείς παροχές spa, με κυριότερες το τζακούζι, τη σάουνα και το χαμάμ καλύπτουν τις ανάγκες δώδεκα ατόμων σε έναν ευρύ εσωτερικό χώρο. Την παράσταση κλέβει η ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Info: Μέλαμπες, Κρήτη

Hezbo, Μεξικό

837b76f9-8d1d-4729-8f97-017b2db8bfbe.webp

Υπαίθριο καθιστικό, loose διάθεση και minimal vibes περιγράφουν την αισθητική του συγκεκριμένου Airbnb. Το αρχιτεκτονικό στιλ μπρουταλισμού κυριαρχεί και δομεί μια πρωτοποριακή "τσιμεντένια" όαση, απέχοντας μόλις πέντε μίλια από την παραλία La Punta. Κεντρικό της σημείο είναι η πισίνα της, η οποία έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό να συνεχίζει στο εσωτερικό του σπιτιού, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα ιεροτελεστίας. 

Info: Puerto Escondido, Oaxaca, Μεξικό

Κεντρική φωτογραφία: Casale Condotti, Ιταλία