fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο ειδυλλιακά Airbnbs στα must-visit νησιά των Κυκλάδων
TRAVEL

Τα πιο ειδυλλιακά Airbnbs στα must-visit νησιά των Κυκλάδων

Live your myth in Greece σε αυτές τις μοναδικές κατοικίες με την απερίγραπτη θέα


Καλοκαίρι σημαίνει Ελλάδα και αυτό είναι κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν οι travelers από κάθε γωνιά του πλανήτη. Η κάθε γωνιά του τόπου μας έχει να διηγηθεί και από μια ξεχωριστή ιστορία, και ιδίως να τα ελληνικά νησιά μετατρέπονται στα απόλυτα καταφύγια για τους προσεχείς μήνες. Γι' αυτό κι εμείς, με το μυαλό μας να ταξιδεύει στις πανέμορφες Κυκλάδες, συγκεντρώσαμε τα πιο ειδυλλιακά Airbnbs με απίθανο design και θέα, που μπορείτε να επιλέξετε για τις διακοπές σας φέτος.

Παρακάτω, τα best of the best Airbnbs στα must-visit νησιά των Κυκλάδων, που θα γίνουν πόλος έλξης και αυτό το καλοκαίρι!

Σαντορίνη

Villa Fekibis, Πύργος Καλλίστης

airbnb-cyclades-santorini-airbnbs-1-1653328140.jpg

Μια ειδυλλιακή βίλα στο χωριό Πύργος Καλλίστης στη Σαντορίνη, που διαθέτει δωρεάν χώρο στάθμευσης, ώστε να μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να απολαύσετε την ελευθερία εξερευνώντας το νησί με τους δικούς σας ρυθμούς. Οι γαλάζιες πόρτες και τα παράθυρα που ταιριάζουν απίστευτα με το καθαρό λευκό συνθέτουν την απόλυτη κυκλαδίτικη εικόνα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει μια θερμαινόμενη πισίνα μεγέθους spa και κομψοί χώροι για έξι άτομα. Ο ημιώροφος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε με ένα βιβλίο στο χέρι και η υπαίθρια τραπεζαρία δημιουργήθηκε για outdoor μεσογειακές γιορτές. 

Info: Airbnb

Cave House, Οία

stay-the-sculptors-house-slider00-cycladica.jpg

Εκεί όπου η κυκλαδίτικη ομορφιά έχει τον τρόπο να απογειώνει τις αισθήσεις... Με τη χαριτωμένη κόκκινη πόρτα του και την απίστευτη κορυφή του βράχου στο κέντρο της Οίας (το location που φημίζεται για τα ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης), αυτό το Airbnb είναι ένα από τα πιο περιζήτητα σε ολόκληρο το νησί. Είναι μέρος ενός συγκροτήματος υπόσκαφων σπιτιών που χρησίμευαν ως αρτοποιεία. Κομψά ανακαινισμένο από μια οικογένεια αρχιτεκτόνων, το Airbnb βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, δίνοντάς σας εύκολη πρόσβαση στα καταστήματα και τα εστιατόρια της Οίας. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια και ζεστοί εσωτερικοί χώροι, αλλά το βασικό highlight είναι η breathtaking θέα. Μπορεί να ενοικιαστεί έως και από τέσσερα άτομα.

Info: Airbnb


Μύκονος

Mykonos Art Villa, Πουλί

airbnb-cyclades-mykonos-airbnbs-1-1653341428.jpg

Αυτό το five-bedroom κυκλαδίτικο σπίτι στη νοτιοδυτική Μύκονο είναι μια «ανάσα» από το nightlife του νησιού, αλλά στην πιο ήσυχη περιοχή του Πουλί, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βιώσετε εμπειρίες που θα θυμάστε για πάντα. Είναι ιδανικό για παρέες ή και για οικογένειες, με δύο χώρους καθιστικού στο εσωτερικό και διάφορους εξωτερικούς χώρους για συναναστροφή και απόλαυση της υπέροχης θέας. Το design απαρτίζεται από ολόλευκα έπιπλα και αφηρημένη τέχνη σε όλους τους χώρους. Υπάρχει, επίσης, μια μικρή εκκλησία, μια τεράστια private πισίνα και barbeque.

Info: Airbnb

Meltemi Windmill, Χώρα Μυκόνου

airbnb-cyclades-mykonos-airbnbs-19-1653391834.jpg

Φημισμένη για τους ανεμόμυλούς της, η Μύκονος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε ένα ασυνήθιστο Airbnb, όπως αυτό με εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα και θέα στη Μικρή Βενετία. Το υπερυψωμένο σπίτι είναι ένα αξιοθέατο από μόνο του, ενώ εκεί θα βρείτε τουρίστες που σταματούν για να τραβήξουν φωτογραφίες. Το παραδοσιακό ελληνικό εσωτερικό του προσφέρει αυθεντική φιλοξενία για να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα σύγχρονα comforts και ιδανική έως και για τέσσερα άτομα, αυτή η κατοικία είναι η επιτομή του καλοκαιριού στην Ελλάδα.

Info: Airbnb


Πάρος

Seaside Paros Naousa Green, Νάουσα

airbnb-cyclades-paros-airbnb-2-1653346406.jpg

Στην παραλία των Αγίων Αναργύρων και μόλις οκτώ λεπτά με τα πόδια από τη Νάουσα, αυτό το Airbnb τριών υπνοδωματίων στην Πάρο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία για να απολαύσετε τη σαγήνη του νησιού. Στο εσωτερικό της πανέμορφης βίλας με τα πράσινα παραθυρόφυλλα και τις πόρτες, το στιλ είναι μινιμαλιστικό, με ξύλο, καθώς και λευκούς και γκρι τόνους. Είναι ιδανικό εάν ψάχνετε για ένα λιτό μέρος για να μείνετε με όλα τα απαραίτητα που χρειάζεστε για τη διαμονή σας σε ένα κατάλυμα του νησιού.

Info: Airbnb


Τήνος 

The Detailor, Άγιος Ρωμανός

airbnb-cyclades-airbnb-tinos-1653392590.jpg

Στο ήρεμο νησί της Τήνου, αυτό το Airbnb που αντικρίζει το καταγάλανο Αιγαίο αποτελεί καλοκαιρινό όνειρο! Το σπίτι των τεσσάρων υπνοδωματίων είναι η επιτομή της χαλαρής καλοκαιρινής διαβίωσης, με την απίστευτη ανεμπόδιστη θέα, τις ηλιόλουστες βεράντες και τον κομψό υπαίθριο χώρο, ενώ ο σχεδιασμός του σπιτιού αναδεικνύει την παράδοση και τη δεξιοτεχνία της Τήνου Όταν ο ουρανός αλλάζει χρώματα χάρη στο ηλιοβασίλεμα, η όλη αίσθηση γίνεται ακόμη πιο μαγευτική.

Info: Airbnb


Φωτογραφίες: Airbnb