fbpixel

Search icon
Search
Τα 5 high-end ξενοδοχεία στον κόσμο με τις πιο εντυπωσιακές πισίνες
ESCAPE

Τα 5 high-end ξενοδοχεία στον κόσμο με τις πιο εντυπωσιακές πισίνες

Όταν το σαγηνευτικό μπλε γίνεται «ένα» με την υψηλή αισθητική


Το 2022 σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα κι ευκαιρίες, τις οποίες αξίζει να αδράξουμε, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Θέτοντας στο επίκεντρο την ελπίδα μας για μια χρονιά με λιγότερους περιορισμούς και περισσότερα ταξίδια ανά τον κόσμο, εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που έχουν ξεχωρίσει από τους travellers χάρη στις απίθανες πισίνες τους, που έχουν τον τρόπο να απογειώνουν τις αισθήσεις. Γι' άλλη μια φορά, ο νους μας ταξιδεύει σε τόπους που «κόβουν» την ανάσα και δε βλέπουμε την ώρα να τους επισκεφθούμε, προκειμένου να αφεθούμε στο απόλυτο mentality ηρεμίας, βιώνοντας στο έπακρο το high-end living.

Παρακάτω όλα τα top hotels around the world, που θα σας μαγέψουν χάρη στις breathtaking πισίνες τους!

Grand Hotel Tremezzo, Lake Como, Italy

65478400.jpg

Το Grand Hotel Tremezzo βρίσκεται στη λίμνη Como στην Ιταλία και αποτελεί ένα πραγματικό επίγειο παράδεισο, στον οποίο ο καθένας θα ήθελε να βρεθεί. Ο αρχοντικός χαρακτήρας σε ό,τι αφορά στην αρχιτεκτονική συγκριτικά με τέλειο combo του πράσινου της φύσης και του μπλε του νερού είναι οι λόγοι για τους οποίος το συγκεκριμένο hotel έχει λατρευτεί από κάθε travel lover. Η πισίνα του εντυπωσιακού ξενοδοχείου διαφέρει κατά πολύ από τις υπόλοιπες, καθώς βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα, δίνοντας την αίσθηση ενός αυτόνομου περιβάλλοντος. Bonus, από την πίσω πλευρά του ξενοδοχείου υπάρχει ακόμα μια pool area, για όσους επιθυμούν περισσότερο privacy.

The Lake Argyle Resort, Western Australia

pool-2.jpg

Στο μακρινό βόρειο τμήμα της Δυτικής Αυστραλίας, στην απομακρυσμένη περιοχή Kimberley βρίσκεται η δεύτερη μεγαλύτερη, τεχνητή δεξαμενή γλυκού νερού της Αυστραλίας. Αυτή η «Εδέμ» είναι φωλιασμένη στο τραχύ τοπίο δισεκατομμυρίων ετών. Η πισίνα των 35 μέτρων (114 πόδια) του θέρετρου είναι εντυπωσιακή και η θέα που προσφέρει είναι ό,τι πιο ονειρικό έχουμε θαυμάσει τελευταία. Εάν βρεθεί κανείς εκεί, το ηλιοβασίλεμα είναι αυτό που θα τον μαγέψει περισσότερο, ενώ αυτός ο προορισμός αποτελεί την ιδανική επιλογή για ζευγάρια -και όχι μόνο.

The Silo Hotel, South Africa

13-1.jpg

Το Silo Hotel βρίσκεται στο Cape Town, στην προκυμαία Victoria & Alfred, και στεγάζεται στο πάνω από το Zeitz Museum of Contemporary Art Africa (MOCAA). Το ξενοδοχείο αυτοαποκαλείται «μια γιορτή της τέχνης, του στιλ, της αρχιτεκτονικής και του design». Η εντυπωσιακή πισίνα στον τελευταίο όροφο έχει γυάλινες πλευρές και απαράμιλλη θέα στο Table Mountain και στο Lion's Head, καθώς και στον Ατλαντικό Ωκεανό και στον ορίζοντα της πόλης. Τα ηλιοβασιλέματα από εκεί είναι μαγευτικά και αξέχαστα!

Hotel du Cap-Eden-Roc, France

daypooltout-hotelducapedenroc-france-crhotel.jpg

Το Hotel de Cap-Eden-Roc βρίσκεται στην πόλη-θέρετρο μεταξύ των Καννών και της Νίκαιας στην Κυανή Ακτή (Γαλλική Ριβιέρα). Είναι ένα δημοφιλές ξενοδοχείο, το οποίο συχνά επισκέπτονται celebtities. Η πισίνα του είναι μια από τις πιο famous στον κόσμο και βρίσκεται στην άκρη του εντυπωσιακού κτιρίου, ενώ από ψηλά δίνει την αίσθηση πως γίνεται «ένα» με τη θάλασσα. Η χαλάρωση, η πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική πρωταγωνιστούν και το μόνο σίγουρο είναι πως ένα τέτοιο ταξίδι θα σας μείνει αξέχαστο!

Viceroy Los Cabos, Mexico

viceroy-los-cabos.jpg

Το Viceroy βρίσκεται στο San José del Cabo στη Baja California Sur. Το πολυτελές θέρετρο διαθέτει κινηματογραφική θέα κι εντυπωσιακή αρχιτεκτονική όπου κι αν στρέψει κανείς την προσοχή του. Ο Miguel Angel Aragonés σχεδίασε αυτό το ξενοδοχείο για να εξυμνήσει τη μαγεία που προσφέρει η θάλασσα. Στην πραγματικότητα, το νερό τυλίγεται γύρω από τα κτίρια του θέρετρου κάνοντάς τα να μοιάζουν σαν να επιπλέουν. Υπάρχει μια συλλογή από πέντε καμπυλόγραμμες πισίνες, ή «καθρέφτες νερού», όπως τις αποκαλούν, που απλώνονται στην ανοιχτή θάλασσα και τον μακρινό ορίζοντα. Ποτέ άλλοτε ένα ταξίδι στο Μεξικό δε φάνταζε τόσο δελεαστικό!

Κεντρική Φωτογραφία: Viceroy Los Cabos, Mexico