fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Τα 5 fresh looks που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι

Τα Regalinas μας συστήνουν τις καλύτερες επιλογές


Τα 5 fresh looks που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι

Η θερμοκρασία έχει κάνει μία αισθητή αύξηση τις τελευταίες ημέρες κι αυτό σημαίνει ότι η καλοκαιρινή collection έρχεται ολοένα και πιο «κοντά» μας. Οι αέρινες σιλουέτες, τα έντονα χρώματα, τα εντυπωσιακά co-ords που θα μας κρατάνε συντροφιά από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά και τα κομμάτια με τα «παιχνιδιάρικα» μοτίβα που θα χαρίσουν μία έντονη δυναμική στην εικόνα μας είναι μερικά από όλα όσα θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες. Η δημιουργία καθημερινών συνόλων, πολλές φορές μπορεί να μετατραπεί σε μία απαιτητική διαδικασία, γι' αυτό καλό θα είναι να κάνετε από τώρα μία μικρή προετοιμασία για super updated looks, που θα μπορείτε να φοράτε day-to-night ακόμα και τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. 

Σημαντικός μας σύμμαχος, στην εύρεση των πιο fashionable items που θα ολοκληρώσουν τα summer outfits μας δεν είναι άλλος από το μοναδικό brand Regalinas. Όπως κάθε σεζόν, έτσι κι αυτή μας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία με τα πιο μοντέρνα κομμάτια, ακολουθώντας πιστά τις τάσεις, συνδυάζοντας την ποιότητα και το στιλ με άρτιο τρόπο. 

Ανακαλύψτε παρακάτω τα 5 looks που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι!

Denim on Denim 

b6383372c334e77b47ec531928ea6c03.jpg


Εδώ και μερικές σεζόν η τάση του denim on denim έχει επιστρέψει δυναμικά, κάνοντας όλες τις fashionistas να θέλουν να δημιουργήσουν σύνολα, βασισμένα σ' αυτήν. Το καλοκαίρι, τα denim items μπαίνουν για λίγο στην άκρη, καθώς το τζιν θεωρείται πιο ζεστό ύφασμα. Παρόλα αυτά αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δεν θέλει να το αποχωριστεί υπάρχουν εναλλακτικές που θα σας ξετρελάνουν. Μία από αυτές είναι τα denim linen pieces. Δημιουργήστε την απόλυτη τάση, «παντρεύοντας» ένα loose trouser μαζί μ' ένα σακάκι ή ένα πουκάμισο. Ολοκληρώστε μ' ένα μοναδικό ζευγάρι πέδιλα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να το επιλέξετε για βραδινές εξόδους, προσθέστε χρυσά ή πολύχρωμα κοσμήματα. 

Cut-out dress 

c2867b48b1184b5071158db78b71c9e9.jpg


Ακόμα ένα big trend του φετινού καλοκαιριού είναι τα cut-outs και πιο συγκεκριμένα, τα φορέματα μ' αυτήν τη λεπτομέρεια. Ούτως ή άλλως τα αέρινα dresses θα αποτελέσουν μία από τις πιο συχνές μας επιλογές γι' αυτό θα χρειαστεί να ανανεώσουμε τη συλλογή μας. Αυτά τα σχέδια θα αναδείξουν τη θηλυκότητα και θα χαρίσουν έξτρα πόντους στο sexiness σας. Τα έντονα χρώματα θα προσφέρουν ένταση στην εικόνα σας και θα κάνουν υπέροχη αντίθεση με τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα. Ένα σύνολο που μπορείτε να το φοράτε από τα πρωινά office looks μέχρι τις απογευματινές σας βόλτες. 

Bermuda shorts & Top

213198bb592d32464c5c16b393b8d660.jpg
Image source: @whowhatwear

Οι βερμούδες έχουν κερδίσει για τα καλά μία από τις πρώτες θέσεις στις επιλογές μας τις τελευταίες σεζόν. Έχουν μετατραπεί στο απόλυτο key-item, ακόμα και τις ημέρες που δυσκολευόμαστε να βρούμε τι θα φορέσουμε. Μπορούν να πάρουν τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε να τους δώσετε, ανάλογα με το styling που θα προτιμήσετε. Ένας ασφαλής αλλά και fashionable συνδυασμός είναι μαζί μ' ένα lingerie top. Κινηθείτε σε all time classic χρωματικές προτιμήσεις που θα σας χαρίσουν και την απαραίτητη κομψότητα, όπως είναι το black & white. Σε περίπτωση που νιώθετε την ανάγκη για περισσότερη δυναμική κινηθείτε σε έντονες αποχρώσεις στα παπούτσια σας. 

Mini skirt & Shirt 

c8c0a934a10c04d373898b15dd2706de.jpg


Minis, minis, minis. Oι mini skirts είναι παντού κι εμείς δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε. Τα σχέδια είναι πολλά και διαφορετικά για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Ό,τι και αν επιλέξετε, από ουδέτερες μονοχρωμίες μέχρι «παιχνιδιάρικα» μοτίβα, όπως τα animal prints, ταιριάζουν φανταστικά μ' ένα λευκό πουκάμισο. Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για τις λινές εκδοχές που χαρίζουν ιδιαίτερη δροσιά, ακόμα κι όταν ο υδράργυρος δείχνει «κόκκινο». Ένα ζευγάρι mules ή σανδάλια, έστω και με λίγους πόντους τακούνι θα κολακεύσουν ιδιαίτερα τη σιλουέτα σας. 

Co-ords

278445446-155861423588353-225146625449421151-n.jpg
Image source: @laura_eguizabal

Αν κάτι μάθαμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αυτό ήταν η δυναμική που έχουν τα co-ords. Από πέρσι το καλοκαίρι δεν λείπουν από τις συλλογές των γυναικών που αγαπούν τη μόδα και επιθυμούν να ακολουθούν τις τάσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και σας κάνει να νιώθετε καλά όταν το φοράτε. Εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε σετ από αέρινα, δροσερά υφάσματα είτε σε έντονες αποχρώσεις είτε σε floral prints που ταιριάζουν υπέροχα με την εποχή. 

1

Denim Look

Regalinas BUY HERE

2

Φόρεμα broderie

Regalinas BUY HERE

3

Βερμούδα με πιέτες

Regalinas BUY HERE

4

Τοπ σε στυλ lingerie

Regalinas BUY HERE

5

Πουκάμισο με τσέπη

Regalinas BUY HERE

6

Μίνι εμπριμέ φούστα

Regalinas BUY HERE

7

Εμπριμέ τοπ

Regalinas BUY HERE

8

Εμπριμέ μάξι φούστα

Regalinas BUY HERE

Info

Official Site: regalinas.gr

Facebook: REGALINAS

Instagram: @regalinas

Διεύθυνση: Τσιμισκή 68, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 222 645