fbpixel

Search icon
Search
Τα 3 ζώδια που δεν θα επηρεαστούν από τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στον Ιχθύ
LIFE & CAREER

Τα 3 ζώδια που δεν θα επηρεαστούν από τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στον Ιχθύ

Η νέα σελήνη εισέρχεται στους Ιχθείς σήμερα


Είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε τη διαίσθηση σας; Η νέα σελήνη εισέρχεται στους Ιχθείς στις 10 Μαρτίου 2024. Ενώ κάποιοι μπορεί να αισθάνονται απομονωμένοι στις σκέψεις τους, τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από το νέο φεγγάρι του Μαρτίου θα νιώσουν υπερφορτισμένη υποστήριξη καθώς θα υλοποιούν τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες τους.

Τα νέα φεγγάρια είναι μια ευκαιρία να αποτινάξετε την παλιά ενέργεια και να θέσετε προθέσεις για τις επόμενες δύο εβδομάδες (μέχρι να φτάσει η πανσέληνος στις 25 Μαρτίου). Δεδομένου ότι η la luna βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους ονειρεμένους Ιχθείς, είναι η ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε πρόσβαση στο υποσυνείδητό σας και να εμπιστευτείτε το ταξίδι που έρχεται. Αν είστε αρκετά τυχεροί ώστε να γλιτώσετε από τη συναισθηματική ένταση αυτής της σελήνης, περιμένετε να βιώσετε αυξημένες ψυχικές ικανότητες.

Τα τρία ζώδια που θα αντιμετωπίσουν πιο εύκολα αυτό το νέο φεγγάρι υποστηρίζονται από τον Ποσειδώνα, τον πλανητικό κυβερνήτη των Ιχθύων. Η νέα σελήνη αυτού του μήνα θα δημιουργήσει μια ισχυρή σύνδεση καθώς ο ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Αυτή η ευθυγράμμιση παρέχει ευκαιρίες για αλλαγές.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε αν είστε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα σελήνη της 10ης Μαρτίου στους Ιχθείς.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

shutterstock-1222416403.jpg

Κριοί, μπορείτε να παραμείνετε ήσυχοι καθώς το νέο φεγγάρι είναι με το μέρος σας. Αυτή η σελήνη αποτελεί μια καλή στιγμή για να απαλλαγείτε από κάθε νοητικό φορτίο που σας δυσκολεύει και να επικεντρωθείτε στα όνειρά σας. Ήρθε η ώρα να καθιερώσετε νέες συνήθειες και να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

shutterstock-1230096856.jpg

Αυτό το νέο φεγγάρι θα νιώσετε σαν να σας έφυγε ένα βάρο, επιτρέποντάς σας να θεραπεύσετε όλο το emotional baggage που κουβαλάτε. Αυτός ο μήνας προσφέρει μια ευκαιρία για επούλωση από τις πληγές του παρελθόντος, όπως η αποφυγή, η κακοποίηση και το gaslighting. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εκτιμήσετε τις συνεργασίες σας - και ποιος ξέρει, ίσως αυτή η αναζωογονητική σελήνη φέρει μαζί της κάποιον καινούργιο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

shutterstock-1522906955.jpg

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα αποδεικνύονται σταθερή πηγή υποστήριξης. Να θυμάστε πως δεν είναι κακό να ζητάτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Ωστόσο, είναι μια υπενθύμιση ότι η αληθινή αγάπη είναι ανεκτίμητη και ότι η υποστήριξη των πιο κοντινών σας προσώπων επίσης. Είτε αισθάνεστε έξω από τα νερά σας τον τελευταίο καιρό είτε νιώθετε απομονωμένοι από τους γύρω σας, εκμεταλλευτείτε αυτή τη σελήνη ως μια ευκαιρία να αφήσετε την ευάλωτη πλευρά σας να προσελκύσει υποστήριξη.