fbpixel

Search icon
Search
Ζώδια: Tι σημαίνουν ο ήλιος, η σελήνη και ο ωροσκόπος σας
PSYCHOLOGY

Ζώδια: Tι σημαίνουν ο ήλιος, η σελήνη και ο ωροσκόπος σας

Ανακαλύψτε τις διαφορετικές πτυχές του εαυτού σας


Τα ζώδια μπορούν να γίνουν η αγαπημένη σας ενασχόληση αν αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο για να τα κατανοήσετε. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που πολλοί άνθρωποι καταφέρνουν να αναπτύξουν όλα τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους μέσα από την προσεκτική παρατήρηση και τη μελέτη των χαρακτηριστικών τους. Αν λοιπόν, δε σας φτάνει να γνωρίζετε τα πάντα για το ζώδιο σας και αν θέλετε να μάθετε επιπλέον πληροφορίες, τότε έφτασε η στιγμή να ανακαλύψετε και τους ορισμούς του ωροσκόπου αλλά και της σελήνης σας.

selinyagcioglu-face-skin-beauty.jpg
@selinyagcioglu

Ο λόγος είναι απλός. Το ζώδιο σας μπορεί να σας δώσει μια γενική εικόνα για το ποιο είστε άλλα εσείς έχετε πολλαπλές διαφορετικές πτυχές του εαυτού σας στον ηλιακό σας χάρτη, κάτι που στην πραγματικότητα μπορεί να σας δώσει μια πλήρη εικόνα της προσωπικότητάς σας.

Τι σημαίνουν οι διαφορετικές θέσεις των πλανητών

Για να βρείτε τον ήλιο, τη σελήνη και τον ωροσκόπο σας θα πρέπει να γνωρίζετε την ημερομηνία και την ώρα γέννησης σας, καθώς και τον τόπο στον οποίο γεννηθήκατε. Ο ήλιος ή αλλιώς το ζώδιό σας αντιπροσωπεύει την ταυτότητά σας, την αίσθηση του εαυτού σας και το «εγώ» σας. Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο ήλιος σας δείχνει τι σας παρακινεί και ποιοι είστε στη ζωή αυτή και επίσης μπορεί να δείχνει τον τρόπο που εκφράζεστε.

Τι μπορεί να σας πει το ηλιακό σας ζώδιο για τον πυρήνα σας

Ήλιος σε ζώδιο της φωτιάς: Ισχυρή προσωπικότητα, ευθύς, εξωστρεφής, πιστός

Ήλιος σε ζώδιο της γης: Εργατικός, υπεύθυνος, ρεαλιστής, αξιόπιστος

Ήλιος σε ζώδιο του αέρα: Κοινωνικός, με αγάπη για μάθηση, πάντα σκέφτεται και κάνει κάτι

Ήλιος σε νερό του νερού: Διαισθητικός, περιποιητικός, εσωστρεφής

keziacook-skin-beauty-face.jpg
@keziacook

Το ζώδιο της σελήνης σας

Το ζώδιο της σελήνης σας αντιπροσωπεύει τον εσωτερικό σας εαυτό - ποιοι είστε όταν είστε μόνοι και πώς βλέπετε τον εαυτό σας. Υποδεικνύει επίσης πώς επεξεργάζεστε και επικοινωνείτε τα συναισθήματά σας και τι χρειάζεστε για να αισθάνεστε άνετα. Το ζώδιο της Σελήνης σας είναι μια εξαιρετικά σημαντική τοποθέτηση όταν εξετάζετε τη συμβατότητα, καθώς σας δείχνει πώς μπορείτε να αισθανθείτε συναισθηματικά ασφαλείς. Εάν το ζώδιο της σελήνης σας βρίσκεται στο ίδιο στοιχείο (Φωτιά, Νερό, Γη ή Αέρας) με αυτό του συντρόφου σας, σας βοηθά να καταλάβετε ο ένας τον άλλον.

Τι χρειάζονται τα ζώδια της σελήνης για να νιώσουν άνετα:

Σελήνη στα ζώδια της φωτιάς: Προσοχή, περιπέτειες, σύντροφο ή φίλους που νοιάζονται όσο οι ίδιοι

Σελήνη στα ζώδια της γης: Εργασία, ρουτίνα, σταθερότητα

Σελήνη στα ζώδια του αέρα: Διανοητική τόνωση, νέα πράγματα, κοινωνική αλληλεπίδραση 

Σελήνη στα ζώδια του νερού: Περνούν ώρα μόνοι, φροντίδα

Το ζώδιο της ωροσκόπου σας

Το ανερχόμενο ζώδιο, γνωστό και ως ωροσκόπος, είναι το πώς προβάλλετε τον εαυτό σας. Είναι η πρώτη εντύπωση, το πώς σας βλέπουν οι άλλοι και το πώς αλληλεπιδράτε και βλέπετε τον κόσμο. Ο ωροσκόπος είναι εξαιρετικά σημαντικός γιατί διαμορφώνει ολόκληρο τον γενέθλιο χάρτη. Ο γενέθλιος χάρτης σας είναι ένας τροχός που χωρίζεται σε 12 οίκους (ή τμήματα του κύκλου), ένα για κάθε ζώδιο. Η σειρά αυτών των οίκων καθορίζεται από τον ωροσκόπο. Πριν το ζώδιο του ήλιου γίνει δημοφιλές, όταν κάποιος ρώτησε, «Ποιο είναι το ζώδιό σου;», στην πραγματικότητα αναφερόταν στο ζώδιο του ωροσκόπου. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι το σημάδι που είναι πιο ενδεικτικό για το πώς διαφέρετε από άλλα άτομα που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια του μήνα γέννησής σας - ή ακόμα και την ίδια ημέρα με εσάς. Ο ωροσκόπος αλλάζει κάθε δύο ώρες γι' αυτό χρειάζεστε την ακριβή ώρα γέννησης για να υπολογίσετε με ακρίβεια τον γενέθλιο χάρτη σας.

beauty-face-skin-julia-benzy.jpg
@julia_benzy

Και μια μικρή συμβουλή: Αν θέλετε την πιο ακριβή ανάγνωση των προβλέψεων, διαβάστε και τον ωροσκόπο σας. 

Ωροσκόπος στα ζώδια της φωτιάς: Δυναμικοί, εξωστρεφείς, ανταγωνιστικοί

Ωροσκόπος στα ζώδια της γης: Αποφασιστικοί, γειωμένο

Ωροσκόπος στα ζώδια του αέρα: Περίεργοι για τη ζωή, ομιλητικοί, ανήσυχοι

Ωροσκόπος στα ζώδια του νερού: Συναισθηματικοί, ήσυχοι

Κεντρική φωτογραφία: @livia_auer