fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

T for trends: Τα σχέδια στα παπούτσια που χρειάζεστε αυτήν την εποχή

Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή των υποδημάτων σας την περίοδο που διανύουμε


T for trends: Τα σχέδια στα παπούτσια που χρειάζεστε αυτήν την εποχή

Ένα σύνολο αποτελείται από αρκετά βασικά «συστατικά», τα οποία μπορούν τόσο να το απογειώσουν όσο και να το καταστρέψουν. Ένα από αυτά είναι τα παπούτσια. Τις τελευταίες σεζόν παρατηρούμε ότι αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η δυναμική των υποδημάτων και ότι οι διάσημες fashionistas δίνουν πολύ μεγάλη προσοχή στις shoes choices. Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει στην εμφάνιση νέων και πολλών σχεδίων αλλά και στην αναγέννηση παλαιότερων, τα οποία είχαμε αφήσει για πολύ καιρό στην άκρη. Οι επιλογές είναι πολλές από casual sneakers μέχρι ψηλοτάκουνες γόβες που κάνουν ακόμα και το πιο απλό outfit να φαίνεται απόλυτα classy.

Ποια είναι τα σχέδια όμως που θεωρούνται απαραίτητα για τη συλλογή μίας γυναίκας που αγαπάει τη μόδα τη φετινή σεζόν; Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο hot designs που μπορείτε να αποκτήσετε την περίοδο που διανύουμε! 

Pumps 

pumps.jpg
Image source: @emilisindlev

Από τα must-haves δε θα μπορούσε να λείπει το απόλυτο, γυναικείο σχέδιο όλων των εποχών, οι γόβες. Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που δε θέλουν να αποχωρίζονται τα ψηλοτάκουνα ανεξαρτήτως περίστασης, σας έχουμε καλά νέα, καθώς φέτος οι γόβες ταιριάζουν παντού. Έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε σε μονοχρωμίες για πιο «ήρεμα» σύνολα, αλλά και σε σχέδια με glam details για να δώσετε την απαραίτητη λάμψη. Για τις πρωινές ώρες συνδυάστε τες με τζιν παντελόνι και πιο casual tops, ενώ για τις βραδινές εξόδους σας, απογειώστε τες με ένα total leather outfit.


Sneakers

sneakers-2.jpg
Image source: @pepamack

Η έντονη δημοφιλία των sneakers τις τελευταίες σεζόν είναι η δικαίωση των γυναικών που αγαπάνε την πιο casual αισθητική. Καθώς ανήκουμε σ΄ αυτήν την κατηγορία παρατηρούμε συνεχώς τις εξελίξεις των καθημερινών αυτών υποδημάτων. Η παρουσία τους θα είναι ιδιαιτέρως έντονη και τη φετινή σεζόν με τα λευκά σχέδια να έχουν την τιμητική τους. Μπορείτε να κινηθείτε σε κλασικά και διαχρονικά brands και γραμμές που έχετε λατρέψει αυτά τα χρόνια αλλά και να πειραματιστείτε με καινούριες εταιρίες. Μη διστάσετε να δώσετε μία ευκαιρία και σ΄ εκείνα με τις glam λεπτομέρειες, διότι θα σας βοηθήσουν να πάτε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω. Όπως κι αν αποφασίσετε να τα συνδυάσετε, το αποτέλεσμα θα είναι άψογο.

Loafers 

loafers-2.jpg

Η άνεση, η πρακτικότητα και το στιλ τους είναι τα τρία συστατικά της επιτυχίας τους. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων. Plus, θεωρούνται μία ιδανική επιλογή για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο. Δημιουργούν έναν φανταστικό συνδυασμό με loose pants και βοηθούν στην ολοκλήρωση του απόλυτου casual chic look. «Παντρέψτε» τα μ’ ένα κοστούμι, αλλά ακόμα και με straight leg jeans, πουκάμισο και πλεκτό γιλέκο. Θα το λατρέψετε.

 Pumps

Pumps

nak shoes

BUY HERE
 Angely pumps

Angely pumps

Stathis Samantas, Mosty.com

BUY HERE
 Off-road c-chain chunky sneakers

Off-road c-chain chunky sneakers

Casadei, Karida

BUY HERE
 Bryce distressed metallic-trimmed snake-effect and smooth leather sneakers

Bryce distressed metallic-trimmed snake-effect and smooth leather sneakers

Isabel Marant, Net-A-Porter

BUY HERE
 Loafers

Loafers

Sebago, Notos

BUY HERE
 Loafers

Loafers

H&M

BUY HERE

High knee boots 

boots-eO01j.jpg
Image source: @handinfire

Οι μπότες ήταν πάντοτε αναπόσπαστο κομμάτι των χειμερινών συνόλων. Βοηθούν τις γυναίκες να δημιουργήσουν υπέροχες σιλουέτες και να τις συνδυάσουν με πολλά από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους. Φυσικά και μας χαρίζουν την απαραίτητη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών. Τα σχέδια και τα χρώματά τους πολλά, για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά μη διστάσετε να επιλέξετε μεταλλικές αποχρώσεις που θεωρούνται must, αλλά και printed boots σε έντονα χρώματα. Λατρεύουμε την αρμονική εικόνα που δημιουργούν με τις φούστες και τα φορέματα για all day long looks.

Over the knee boots 

over-the-knee.jpg
Image source: @thora_valdimars

Ίσως είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα σχέδια στον κόσμο των υποδημάτων. Φέτος έχουν επιστρέψει με στόχο να «κατακτήσουν» όλες τις γυναίκες και να αποτελέσουν βασικό κομμάτι των συνόλων τους. Το μυστικό σ’ αυτήν την κατηγορία είναι να βρείτε το μήκος, αλλά και το ύφασμα που ταιριάζει στον σωματότυπό σας. Υπάρχουν πολύ τρόποι για να τις εντάξετε στις εμφανίσεις σας. Για εσάς που δε νιώθετε άνετα με τα πολύ κοντά μήκη έχετε τη δυνατότητα να τις συνδυάσετε με μία πιο μακριά φούστα ακόμα και με βερμούδα που θα φτάνει στο τελείωμα της μπότας σας. Για τις πιο τολμηρές, διαλέξτε ένα ζευγάρι που θα φτάνει αρκετά ψηλά στο πόδι σας και ταιριάξτε το με bodysuit και oversized blazer.

Chunky sole boots 

chunky-sole.jpg
Image source: @leoniehanne
H πιο casual και παράλληλα μία από τις πιο stylish επιλογές στην οικογένεια των boots. Θεωρούνται πλέον ένα από τα αγαπημένα σχέδια στον κόσμο του street style και οι αγαπημένες μας fashionistas δεν μπορούν να τα αποχωριστούν. Η έντονη σόλα, που κυριαρχεί φέτος, χαρίζει την απόλυτη ανανέωση, κάνοντας update στις εμφανίσεις σας. Το μαύρο χρώμα είναι το πιο σύνηθες, χάρη στην πρακτικότητα και την ευελιξία του. Μία από τις εκδοχές που ξεχωρίζουμε τη φετινή σεζόν είναι αυτή με το διαφορετικό χρώμα στη σόλα, διότι απογειώνει κάθε εμφάνιση.


 Knee high boots

Knee high boots

L' autre chose, Geelist.com

BUY HERE
 Snake effect knee high boots

Snake effect knee high boots

Paris Texas, Luisaworld.com

BUY HERE
 Over the knee boots

Over the knee boots

Prada, Kalogirou

BUY HERE
 Jane 90 leather over-the-knee boots

Jane 90 leather over-the-knee boots

Saint Laurent, Mytheresa.com

BUY HERE
 Leather chunky sole boots

Leather chunky sole boots

Karida

BUY HERE
 Rocco boot

Rocco boot

Eytys, Nomaconcpet.com

BUY HERE