fbpixel

Search icon
Search
Σύγχρονη πολυτέλεια: Τα πιο μαγικά private resorts στον κόσμο για μια premium ταξιδιωτική bucket list
TRAVEL

Σύγχρονη πολυτέλεια: Τα πιο μαγικά private resorts στον κόσμο για μια premium ταξιδιωτική bucket list

Μοναδικοί προορισμοί και τοπία που «κόβουν» την ανάσα


Το καλοκαίρι αποτελεί την καλύτερη αφορμή, προκειμένου να γνωρίσουμε καινούργια μέρη και να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας, για να φορτίσουμε μπαταρίες ενόψει της νέας σεζόν. Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη κι η αλήθεια είναι πως αυτό που έχουν όλοι ανάγκη περισσότερο από ποτέ, είναι ηρεμία και ξεκούραση. Καθώς αποζητάμε ευκαιρίες να ξεφύγουμε -έστω και νοερά- από την καθημερινότητα, συγκεντρώσαμε μερικές από τις top επιλογές στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, για όσους θέλουν να επισκεφτούν τα πιο όμορφα private resorts που προσφέρονται για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης κι αξίζουν να βρίσκονται στην must-visit list σας όχι μόνο φέτος, αλλά και κάθε καλοκαίρι. 

New experiences!

Al Maha

dxbam-exterior-5789-hor-clsc.jpg

Bρίσκεται στην "καρδιά" της ερήμου, σε απόσταση περίπου 45 λεπτών από το Dubai. Το Al Maha, Luxury Collection Desert Resort and Spa, είναι μία private όαση, σε ένα τοπίο γεμάτο με καταπράσινους φοίνικες και απέραντους χρυσαφένους αμμόλοφους. Το συγκεκριμένο resort, προσφέρεται για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση κι όσοι το επιλέγουν για τη διαμονή τους, πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν μία βόλτα με άλογο ή καμήλα και να περπατήσουν στη φύση, ενώ φυσικά, ψηλά στην to do list, βρίσκεται το desert safari. Απολαύστε το ποτό σας στο Terrace Bar, θαυμάζοντας το μαγευτικό τοπίο ή επισκεφθείτε το Timeless Spa, με τις signature treatments που θα σας χαρίσουν ένα αισθημα φρεσκάδας κι ευεξίας. Το πεντάστερο, Al Maha διαθέτει μεταξύ άλλων, private πισίνες με μία θέα που κόβει την ανάσα και 42 luxury suites, που ξεχωρίζουν για τη minimal αισθητική τους και τις μικρές, διακριτικές πινελιές της τοπικής κουλτούρας.

Casa Del Mar

edited-picnic-shot-20210316194900.webp

Με σαφέστατες επιρροές από τις απέραντες παραλίες της Santa Monica, το Casa del Mar προσφέρεται για χαλαρωτικές διακοπές, μακριά από την πολυκοσμία και τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής. Οι επισκέπτες, μπορούν να απολαύσουν τον καυτό ήλιο στο Terrazza Beachside Patio, με θέα στο Silicon Beach και να δοκιμάσουν μία σειρά από ευχάριστες δρηστηριότητες, όπως η ποδηλασία και το surfing. Στα δωμάτια κι τις suites του resort, κυριαρχεί το γαλάζιο και το πράσινο και τα περισσότερα από αυτά, έχουν θέα στον ωκεανό. Ιδανικά, η παραμονή στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο, μπορεί να συνδυαστεί και με μία επίσκεψη στο Sea Wellness Spa, για ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μία ολοκληρωμένη skincare περιποίηση για το πρόσωπο ή το σώμα. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Hacienda de San Antonio

living-03.jpg

Spanish-style, υψηλή αισθητική, μαγευτικό τοπίο. Το Hacienda de San Antonio είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Mexico κι αποτελεί πόλο έλξης για όσους αγαπούν το luxury living, ακόμη και στη διάρκεια των διακοπών τους. Ο Alix Marcaccini ένωσε τις δυνάμεις του με τον Armand Aubery και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό! Διαθέτει 25 σουίτες, διακοσμημένες με παραδοσιακά στοιχεία της μεξικανικής κουλτούρας που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, που έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ακόμη και τη θέα που θα έχουν από το δωμάτιό τους. Οι απέραντοι κήποι του Hacienda’s Wes Anderson, προσφέρονται για εξερεύνηση αλλά και για λαχταριστά picnics, ενώ το τένις κι η ποδηλασία είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που μπορεί κανείς να δοκιμάσει αν βρεθεί στο resort. 

Katikies Mykonos

katikies-mykonos-hotel-q1a0361.webp

Η Μύκονος αποτελεί κάθε καλοκαίρι αγαπημένο προορισμό για τουρίστες από κάθε μεριά του πλανήτη. Το νησί των Κυκλάδων έχει την τιμητική του και φέτος και το Katikies Mykonos, φαντάζει ιδανική επιλογή για τη διαμονή. Το resort διαθέτει 35 δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα και με θέα στο απέραντο γαλάζιο και προσφέρεται για όσους θέλουν να απολαύσουν τις πιο private διακοπές ever, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. Εξερευνήστε το νησί, επιλέγοντας ένα private tour με κάποιο από τα luxury yachts που διατίθενται για τους επισκέπτες ή εναλλακτικά απολαύστε μία wine tasting day. Στο A.Spa, το εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει μία σειρά από beauty treatments, χρησιμοποιώντας μερικά από τα καλύτερα luxury spa προϊόντα, που προσφέρουν ευεξία κι αναζωογόνηση.

La Mamounia

goutez-a-la-douceur-matinale-2-1400x933.jpg

Άνοιξε τις πόρτες του το 1923, και βρίσκεται σε μία μοναδική τοποθεσία στο Marrakech. To La Mamounia, διαθέτει elegant κι άνετα luxury rooms, διακοσμημένα με moroccan-style λεπτομέρειες κι ευρύχωρες suites, που προσφέρονται για όσους θέλουν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους, βιώνοντας μία μοναδική εμπειρία διαμονής. Στα τέσσερα εστιατόρια του resort σερβίρονται λαχταριστά πιάτα της ιταλικής, της ασιατικής και της μεσογειακής κουζίνας, που συνδυάζονται άψογα με δροσιστικά cocktails, ενώ must-visit αποτελεί ο χώρος του spa. Απολαμβάνοντας την ηρεμία του χαμάμ, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα benefits των φημισμένων τοπικών προϊόντων, όπως είναι το μαύρο σαπούνι, το argan oil και το rose water.