fbpixel

Search icon
Search
Sweet SKG: Σ' αυτό το ζαχαροπλαστείο θα γευτείτε γλυκά... με φινέτσα
MAGAZINE

Sweet SKG: Σ' αυτό το ζαχαροπλαστείο θα γευτείτε γλυκά... με φινέτσα

Στο Peace ‘n Cake επιλέγονται τα πιο φρέσκα υλικά


Στο Peace ‘n Cake, τα γλυκά είναι «πασπαλισμένα» με φαντασία και fancy πινελιές, έχουν πολυεπίπεδη γεύση και πολλή φινέτσα. Η Ειρήνη και η Νίκη Τσερέπη μαζί με τον pastry chef Δαμιανό Φουρκιώτη έχουν δημιουργήσει κάτι πολύ ωραίο εδώ: έναν χώρο με γούστο, που έχει αδυναμία στην καλή ζαχαροπλαστική. Επιλέγουν κορυφαία συστατικά, τα σπάνε, τα ανακατεύουν, τα λιώνουν και τα ψήνουν, μέχρι να βγει το τέλειο αποτέλεσμα! Στο δικό τους εργαστήρι, θα βρείτε γλυκά όπως το αγαπημένο mille-feuille -θα το ετοιμάσουν μπροστά σας τη στιγμή της παραγγελίας- με μία απίθανη κρέμα, κρακελέ choux με μους μήλου, λαχταριστά, σιροπιασμένα τρίγωνα με patisserie, σάλτσα καραμέλας και κροκάν αμυγδάλου, νουγκατίνες, macarons, pavlova, αλλά και τάρτες με φρούτα του δάσους.

pc-24-1.jpg

Για την περίοδο των γιορτών, πρώτη θέση παίρνουν τα γλυκά των ημερών, φτιαγμένα με συνέπεια και μεράκι. Βέλγικες σοκολάτες, φρέσκο βούτυρο, φρούτα και μπαχαρικά, γάλα από φάρμα της περιοχής, μέλι Χαλκιδικής, είναι μερικά από τα προϊόντα που απογειώνουν την απόλαυση σε μελομακάρονα, κουραμπιέδες, Bûche De Noël -ο κλασικός χριστουγεννιάτικος διακοσμημένος κορμός-, τούρτες κάστανο, καθώς φυσικά και πρωτοχρονιάτικες custom-made βασιλόπιτες, υπέροχα διακοσμημένες, που, αν τις παραγγείλετε, μπορούν να σας τις παραδώσουν ακόμη και στον χώρο σας!

Best of: The Festive Desserts

pc-8.jpg

Το best-seller γλυκό είναι το mille-feuille με καραμελωμένα φύλλα σφολιάτας και κρέμα patisserie με βανίλια Μαδαγασκάρης.

Το τέλειο festive dinner κλείνει με την μπάρα με creme σοκολάτας και framboise, επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος με φουντούκια και φρέσκα φρούτα του δάσους.

Η καλύτερη επιλογή για να προσφέρουμε ως καλεσμένοι είναι οι καταπληκτικές προτάσεις για συσκευασίες δώρου σε πολυτελή κουτιά και με πανέμορφες κορδέλες για τους αγαπημένους σας.

Η vegan επιλογή είναι οι τρούφες μας.

Info

Διεύθυνση: Δημοκρατίας 6Α, Χαλάστρα Θεσσαλονίκης

Tηλ.: 2310 794011

Instagram: @__peacencake__