fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Summer refresh: 8 λόγοι για να προσθέσετε τα face mists στην καθημερινή σας ρουτίνα

Εκτός από τα οφέλη τους, ανακαλύψτε και τα 8 face mists που ξεχωρίσαμε για εσάς


Summer refresh: 8 λόγοι για να προσθέσετε τα face mists στην καθημερινή σας ρουτίνα

Εάν κάτι χρειαζόμαστε το καλοκαίρι, αυτό είναι σίγουρα ένα refreshment. Όταν σκέφτεστε κάτι δροσιστικό όπως ένα παγωμένο τσάι, ένα απολαυστικό cocktail ή μια κλασσική παγωμένη σόδα, ως beauty editor σας καλώ να προσθέσετε στην εξίσωση και ένα δροσιστικό face mist. Ακριβώς όπως τα προαναφερθέντα σας δροσίζουν και σας αναζωογονούν εσωτερικά, έτσι και ένα face mist θα προσφέρει το ίδιο στην επιδερμίδα σας. Εξάλλου, είναι ο τέλειος τρόπος να ενυδατώσετε το δέρμα σας πριν την επανεφαρμογή του αντηλιακού σας. Αυτός, όμως, δεν είναι ο μόνος λόγος που πρέπει να προσθέσετε αυτό το beauty refresh στην καθημερινότητά σας - ναι, ακόμη και τους χειμερινούς μήνες. 

Παρακάτω σας παραθέτουμε 8 λόγους για τους οποίους αξίζει να χρησιμοποιείτε ένα face mist σε καθημερινή βάση!

1. Ανανέωση της επιδερμίδας

Είτε η επιδερμίδα σας είναι πολύ ξηρή, είτε πολύ θαμπή, είτε απλά χρειάζεται μια μικρή αναζωογόνηση, μερικοί ψεκασμοί με ένα ενυδατικό σπρέι προσώπου μπορούν να μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σας σε δευτερόλεπτα. Ο ψεκασμός του προσώπου σας δροσίζει και αναζωογονεί μια ζεστή μέρα στην παραλία, μετά το μάθημα της γιόγκα ή όποτε σας πιάνει αυτή η απογευματινή ατονία στο γραφείο και δεν θέλετε να καταφύγετε ξανά στον καφέ.

snapinstaapp-448928557-122152637918223918-8757838952712584203-n-1080.jpg

2. Ενυδάτωση του προσώπου "on the go"

Η επιλογή ενός mist που είναι γεμάτο ενυδατικά συστατικά σημαίνει ότι μπορείτε να ενυδατώνεστε εν κινήσει. Και το καλύτερο; Ένα ελαφρύ, δροσιστικό face mist δεν θα καταστρέψει το μακιγιάζ σας, όπως θα έκανε η προσπάθεια να εφαρμόσετε ξανά ενυδατική κρέμα.

3. Βοηθούν στη στεγανοποίηση της επιπλέον υγρασίας

Ένας άλλος τρόπος για να αυξήσετε την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας είναι να εφαρμόζετε το mist προσώπου μεταξύ της εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης και του μακιγιάζ σας. Η επικάλυψη των προϊόντων στο δέρμα σας θα βοηθήσει να σφραγίσει την υγρασία δημιουργώντας μια πιο πλούσια, δροσερή εμφάνιση. Επιπλέον, το βασικό συστατικό αυτών των σπρέι, δηλαδή το νερό, λειτουργεί υπέροχα με έναν ορό υαλουρονικού οξέος, ειδικά σχεδιασμένου ώστε να απορροφά το νερό προσφέροντάς σας την πιο σφριγηλή και ανανεωμένη όψη!

4. Προετοιμάζουν την επιδερμίδα πριν το μακιγιάζ 

Γνωρίζατε το ρητό: "It's a crime not to prime"; Η διαδικασία της προετοιμασίας της επιδερμίδας πριν την εφαρμογή οποιουδήποτε μακιγιάζ είναι εξαιρετικά σημαντική. Ακόμη και τα καλύτερα προϊόντα δεν μπορούν να αποδώσουν πλήρως όταν εφαρμόζονται σε μια μη ορθώς προετοιμασμένη επιδερμίδα. Ένα face mist γεμάτο ενυδατικές ιδιότητες βοηθά να συγκρατήσει το μακιγιάζ σας όλη την ημέρα, δημιουργώντας ένα φυσικό φράγμα μεταξύ του δέρματος και του μακιγιάζ.

snapinstaapp-450650699-2774318322730660-5491085000833758981-n-1080.jpg

5. Εξυπηρετούν στη σωστή ανάμειξη των προϊόντων

Εκτός από το να κρατάει το μακιγιάζ σας στη θέση του όλη την ημέρα, ένα mist προσώπου μπορεί να βοηθήσει την βάση σας (είτε πρόκειται για foundation, είτε για πιο ελαφριές φόρμουλες) να απλωθεί πιο εύκολα, δίνοντας ένα πιο φυσικό, διάφανο φινίρισμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το mist σας για να βρέξετε το beauty blender σας πριν από την εφαρμογή του concealer σας. Και μην ξεχνάτε: blend, blend, blend!

6. Φροντίζουν το μακιγιάζ σας να φαίνεται πιο φυσικό

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ξοδεύετε σχεδόν μια ώρα για να τελειοποιήσετε το μακιγιάζ σας για μια βραδινή έξοδο στην πόλη και να μοιάζετε σαν να έχετε ένα πρόσωπο γεμάτο πούδρα. Εισάγετε τo mist προσώπου. Μερικά ελαφρά υγρά θα εξαλείψουν τα επιφανειακά υπολείμματα πούδρας για αυτό το απρόσκοπτο «σίγουρα δεν φοράω 12 διαφορετικά προϊόντα ομορφιάς στο πρόσωπό μου» αποτέλεσμα. Επίσης, θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σας στη θέση του, παρατείνοντας το χρόνο φθοράς, ώστε το μόνο που θα πρέπει να ανησυχείτε σε μια βραδινή έξοδο είναι για το ποιο cocktail θα επιλέξετε.

7. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο σώμα

Μερικά face mists λειτουργούν και ως body mists, γιατί το 2024 είναι η εποχή των προϊόντων πολλαπλών χρήσεων. Ένα ενυδατικό mist είναι το τέλειο προϊόν για να έχετε στην τσάντα παραλίας σας μια ζεστή ηλιόλουστη μέρα. Μερικοί ψεκασμοί όχι μόνο θα δροσίσουν τη θερμοκρασία του δέρματος και του σώματός σας, αλλά είναι και δροσιστικό και έντονα ενυδατικό.

snapinstaapp-434232565-1067485791025441-514993275491776488-n-1080.jpg

8. Έχουν τη δυνατότητα να αναζωογονήσουν το "κουρασμένο" μακιγιάζ

Όταν μια εμφάνιση σας συνοδεύει από το πρωί στο γραφείο έως μια βραδινή έξοδο, ή ακόμη και έναν απογευματινό καφέ, οι ψεκασμοί προσώπου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας χωρίς να χρειάζεται να πλύνετε το πρόσωπό σας και να ξεκινήσετε από την αρχή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ψεκάσετε το πρόσωπό σας μερικές φορές και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε τις άκρες των δαχτύλων σας ή ένα πινέλο για να το ταμπονάρετε ελαφρά. Καλύψτε τα σημεία όπου χρειάζεται και προσθέστε λίγο ρουζ για χρώμα και είστε έτοιμες να συνεχίσετε την ημέρα σας. 

Last but not least, αυτά είναι τα 8 face mists που ξεχωρίσαμε για εσάς!

1

Dr. Barbara Sturm Hydrating Face Mist

Idolosalon.gr BUY HERE

2

Origins Dr. Andrew Mega-Mushroom Soothing Hydra-Mist

Atticadps.gr BUY HERE

3

Evian Facial Mist Glow

Hondoscenter.com BUY HERE

4

Jowae Hydrating Water Mist

Hondoscenter.com BUY HERE

5

Byoma Balancing Face Mist

Sephora.gr BUY HERE

6

Augustinus Bader The Face Mist - Ενυδατικό Νέφος προσώπου

Sephora.gr BUY HERE

7

Harites Hydor Mist Ενυδάτωσης

Harites.com BUY HERE

8

Tom Ford Hyaluronic Energizing Mist

Atticadps.gr BUY HERE