fbpixel

Search icon
Search
Summer is calling: 5 trends που δεν θα αποχωριζόμαστε φέτος το καλοκαίρι
TRENDS & CATWALKS

Summer is calling: 5 trends που δεν θα αποχωριζόμαστε φέτος το καλοκαίρι

Φορέστε από τώρα τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες


Η θερμοκρασία αυξάνεται συνεχώς και οι ηλιόλουστες μέρες έχουν γίνει πλέον «κανόνας». Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της άνοιξης και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι που έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ, θέλουμε όλο και περισσότερο να ενημερωνόμαστε για τις τάσεις και για όλα αυτά που επρόκειτο να κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες. Μάλιστα, είμαστε σίγουρες πως πολλές από εσάς επιθυμείτε να τις εντάξετε  από τώρα στην καθημερινότητά σας, με στόχο να δημιουργήσετε τα πιο update και εντυπωσιακά σύνολα.

Για όλα τα παραπάνω κι επειδή ανήκουμε κι εμείς στην κατηγορία των γυναικών που παρακολουθούν τα hot trends και θέλουμε να δημιουργούμε statement looks, μαζί με το απόλυτο online shop Mosty.com, εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο fashionable & stylish designs της σεζόν που διανύουμε, τα οποία μπορείτε να αρχίσετε από τώρα να προσθέτετε στα all day long outfits.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και σας διαβεβαιώνουμε πως θα εντυπωσιαστείτε!

Slip dress

d9870d32e4d8feeb3fea7cdc5df14108.jpeg
Image source: @stealthelook

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει έστω κι ένα φόρεμα στη συλλογή της. Άνετα, πρακτικά, ευέλικτα και εντυπωσιακά, μπορούν να σας συνοδεύσουν σε πλήθος περιστάσεων και να γίνουν ο καλύτερος «σύμμαχος» σας σε πολλές εμφανίσεις. Παρόλα αυτά υπάρχουν φορές που δυσκολευόμαστε να ανακαλύψουμε το σχέδιο που μας ταιριάζει. Τα slip dresses εκτός του ότι τις τελευταίες σεζόν θεωρούνται must, έχουν την μαγική ικανότητα να κολακεύουν κάθε γυναίκα και να συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο το casual & chic. Μπορείτε να του δώσετε το χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε ανάλογα με το styling. Εντάξτε το στην καθημερινότητα σας από τώρα, επιλέγοντας να το ταιριάξετε μαζί μ’ ένα πουκάμισο ή t-shirt και sneakers. Plus, οι ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις, όπως το λευκό ή το χακί θα σας χαρίσουν περισσότερη ευελιξία.

Slip dress

Fresh imagination white slip dress, Ioanna Kourbela

BUY HERE 

Slip dress

Slip dress

Fresh imagination kiwi slip dress, Ioanna Kourbela

BUY HERE 


Slip dress

Co-ords

53e4419b73bbec53800b16160ca3a684.jpeg

Ένα από τα βασικά πράγματα που μας δίδαξε ο τελευταίος χρόνος είναι πως η άνεση είναι το παν. Αυτή η άποψη έχει γίνει πλέον κανόνας και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να υπερισχύει και στο μέλλον. Για μία fashion lover δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να μπορεί να συνδυάσει την άνεση με το στιλ χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να το πετύχει. Τα co-ords ή αλλιώς τα σετ είναι τα σχέδια εκείνα που κρύβουν μέσα τους όλα τα παραπάνω. Τα είδαμε να κυριαρχούν από πέρσι αλλά η δυναμική τους αυξάνεται συνεχώς. Φέρτε το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά, επιλέγοντας navy designs –οι ρίγες αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις- όπως είναι ένα top μαζί με μία midi skirt. Όσον αφορά τα υποδήματα έχετε πολλές εναλλακτικές από ballet flats μέχρι strappy sandals ακόμα και fisherman sandals.

Co-ords

Riviera crop top, Ioanna Kourbela, Mosty.com

BUY HERE 


Co-ords

Co -ords

Riviera maxi skirt, Ioanna Kourbela

BUY HERE 


Co -ords

Bold colours

d711c717a6e66f16a25705b884ead549.jpeg
Image source: @instyle

Με μεγάλη μας χαρά, διότι είμαστε fans, συνειδητοποιούμε μέρα με τη μέρα πόσο μεγάλη δυναμική έχουν τα χρώματα στα σύνολα μας, η οποία μάλιστα αυξάνεται συνεχώς. Οι τάσεις λοιπόν φέτος θέλουν έντονες αποχρώσεις που θα χαρίσουν αισιοδοξία, λάμψη και φωτεινότητα στην εικόνα μας. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε, διαλέγοντας απλά ένα colourful item στο σύνολό σας ή δημιουργώντας το απόλυτο total bold outfit, βασισμένες τόσο σ’ ένα όσο και στο συνδυασμό περισσότερων χρωμάτων. Όποια κατηγορία και αν επιλέξετε, να ξέρετε πως δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σας το ροζ, το κίτρινο, το μπλε, το πράσινο και το πορτοκαλί. Δε θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε!

Bold colours

Bow fuchsia dress, Manolo

BUY HERE


Bold colours

Bold colours

Yellow Vichy mini skirt, Stefania Vaidani

BUY HERE


Bold colours

Resort wear

c7b06cac28c02c04c8bd6c346a13be99.jpeg
Image source: @popsugar

Αναφερόμενες στο καλοκαίρι, δε θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε για το στιλ που λατρεύουμε όλες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το resort wear. Τα καφτάνια, οι τουνίκ, τα kimono αλλά και τα αέρινα midi ή maxi dresses, κατέχουν την πρώτη θέση τόσο στην καρδιά όσο και στη ντουλάπα μας. Μπορούμε να τα επιλέξουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμα και στην πόλη, αλλά και με το μαγιό μας. Λατρεύουμε να τους δίνουμε μία πιο urban essence, συνδυάζοντας τα με it bags, όπως μία oversized raffia tote αλλά και με κοσμήματα, ακόμα και για τις βραδινές μας εξόδους με φίλους.

Resort wear

Cora white/black linen kimono, Kori

BUY HERE 

Resort wear

Resort wear

Doris white/bordeaux midi dress, Kori

BUY HERE 


Resort wear

Jumpsuit

f71890c44143ca402e335396adf39d07.jpeg

Έχει έρθει η στιγμή, οι ολόσωμες φόρμες να κερδίσουν μία από τις πρώτες θέσεις στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Όλο και περισσότεροι σχεδιαστές αλλά και fashionistas μας αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι πλέον είναι must have. Οι εκδοχές τους πολλές για ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Αν θέλετε να ακολουθείτε τους κανόνες του street style, τότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε μία denim jumpsuit, η οποία θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπες» σε πολλές εμφανίσεις και είμαστε σίγουρες πως θα τη λατρέψετε.

Jumpsuit

Jessica denim jumpsuit, Manolo

BUY HERE

Jumpsuit

Jumpsuit

Zodiac yellow jumpsuit, Miro

BUY HERE 


Jumpsuit

Info:

Official Site: mosty.com

Facebook: mosty.com

Instagram: @mosty_com