fbpixel

Search icon
Search
Summer in the city: Τα απαραίτητα items για κομψές, καλοκαιρινές εμφανίσεις στην πόλη
THE LOOK

Summer in the city: Τα απαραίτητα items για κομψές, καλοκαιρινές εμφανίσεις στην πόλη

Ανακαλύψτε τα tried & tested κομμάτια που μπορείτε να βασιστείτε για να παραμείνετε κομψές στη ζέστη - και να τα φοράτε on repeat...


Όσο πλησιάζουμε στo peak του καλοκαιριού τόσο αυξάνεται και η θερμοκρασία. Όπως είναι λογικό, δε μπορούμε να είμαστε όλες τις ζεστές ημέρες διακοπές με το μαγιό και τα αέρινα beach items μας. Ωστόσο, η σωστή επιλογή κομματιών όσο παραμένουμε στην πόλη θεωρείται μία αρκετά δύσκολη διαδικασία, διότι πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και τη ζέστη αλλά και το γεγονός ότι επιθυμούμε να παραμένουμε stylish καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για καλή μας τύχη, υπάρχουν τα items εκείνα, τα οποία θα μας «λύσουν» τα χέρια και θα πρέπει να υπάρχουν σε όλες τις καλοκαιρινές συλλογές των fashion lovers. Παρακάτω, θα ανακαλύψετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε!

1. Midi dress

78b9848be6a678eea3a623b7648f2741.jpg
Image source: @monikh

Πρακτικό, άνετο και απόλυτα κολακευτικό, δεν υπάρχει πιο ιδανική και ασφαλής επιλογή για κάθε γυναίκα από ένα fashionable midi dress. Η αλήθεια είναι πως κατέχει μία θέση στη ντουλάπα μας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους αλλά το καλοκαίρι μας χαρίζει μία υπέροχη ανανέωση λόγω χρωμάτων και μοτίβων. Η ποικιλία του μεγάλη για να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Οι neutral, γήινες αποχρώσεις θεωρούνται must τη φετινή σεζόν κι εσείς δε γίνεται να αρνηθείτε. Ταιριάζει με πολλά shoe designs από flats μέχρι ψηλοτάκουνα. Προσθέστε χρυσά κοσμήματα για περισσότερη λάμψη.

2. Short-sleeved shirt

9c5de1f1a6b69c02bf2cba42577cde9d.jpg
Image source: @fakerstrom

Το κοντομάνικο πουκάμισο είναι ένα κομψό στιλ που είναι ιδανικό για τα καλοκαίρια της πόλης. Φορέστε το είτε σε ένα απλό white χρώμα, ή επιλέξτε ένα ρετρό σχέδιο πάνω από φαρδύ παντελόνι ή ένα κομψό σορτσάκι για πιο smart casual μέρες. Διαφορετικά, ταιριάζει άψογα με oversized τζιν για ένα brunch το Σαββατοκύριακο.

3. Bermuda shorts

snapinstaapp-441468101-18434403304046921-8166503305092555458-n-1080.jpg
Image source: @anoukyve

Τα σορτσάκια δεν είναι πλέον μόνο για την παραλία, αλλά έχουν αναβαθμιστεί για το SS24 με πολυτελή υφάσματα και tailored εφαρμογές. Επενδύστε σε φρέσκα λινά σχέδια για να τα φορέσετε με ένα matching πουκάμισο, ή επιλέξτε ένα απλό tank top. Διαφορετικά, μια διαχρονική τζιν βερμούδα αποτελεί επίσης easy to wear & match option. Φορέστε τα από το πρωί μέχρι το βράδυ με εντυπωσιακά mules ή minimal σανδάλια.

4. Maxi skirt

4f664b192d55917dead8a4ce106c4cda.jpg
Image source: @lucywilliams02

Αυτή τη σεζόν δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τη γοητεία της μάξι φούστας. Βουτηγμένη στη νοσταλγία της δεκαετίας του '90, είναι εξίσου ευέλικτη με τα τζιν και τα παντελόνια. Επιλέξτε μια denim εκδοχή για τις πιο casual εμφανίσεις και συνδυάστε με ένα απλό μπλουζάκι και flat shoes. Για το βράδυ, επιλέξτε το το slip στιλ που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα neutral χρώμα. Τελειοποιήστε το με μια off-the-shoulder μπλούζα και χαμηλοτάκουνα mules.

5. Minimal sandals

5ed5bb245b4922d85c3717146534d86f.jpg
Image source: @leiasfez

Άλλη μια αναδρομή στη δεκαετία του '90, τα minimal sandals είναι το παπούτσι της στιγμής. Οι πιο έξυπνες επενδύσεις διαθέτουν καθαρά σχήματα που μπορείτε να φορέσετε από τις καθημερινές εμφανίσεις στην πόλη μέχρι την παραλία.  Σ’ αυτήν την κατηγορία ανήκουν και τα flat σανδάλια με τα λεπτεπίλεπτα λουράκια. Προσδίδουν μία άμεση κομψότητα στην εικόνα σας και πραγματικά μπορούν να ταιριάξουν με τα πάντα από το τζιν μέχρι τα φορέματά σας. Από την άλλη αν θέλετε να προσθέσετε μία αναπάντεχη πινελιά στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις δεν έχετε παρά να επιλέξετε δερμάτινα ή suede slides ή μέχρι και τα very 90's inspired thong sandals.

6. Canvas bag

cdee4f9b89d4b7d833b7b511d1e3fbd7.jpg
Image source: Altuzarra

Άραγε υπάρχει γυναίκα που να μπορεί να αντισταθεί σε μία oversized tote bag; Είτε επιλέξτε να κάνετε πικ νικ, είτε να ολοκληρώσετε ένα office look, αυτό το σχέδιο δεν ήταν ποτέ πιο απαραίτητο. Φέτος, προτεραιότητα δίνουμε στην τσάντα του καλοκαριού - που δεν είναι άλλη από την canvas bag. Θα ταιριάξει με τα πάντα, από tailored pieces μέχρι μίντι φορέματα.